Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

oyungezer [yeni oyun dergisi]

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
oyun oynamasam bile bi ara fırat'ın yazıları için LEVEL alırdım. gerçi ergen eğlencesi. ama her zaman yaptıklarının acayip zevkli bir iş olduğunu düşünmüştüm, hala düşünüyorum.
Mesaj tarihi:
bu adamları genel olarak az çok tanıyan, bir tanesiyle de çok samimi biri olarak ilk çıktığından beri toplasan 10 sayı almamışımdır.

Ben bizzat bu adamların oyunu oynamadan yabancı sitelerden inceleme okuyup dergiye kendileri oynamış gibi yazı yazdıklarına şahit oldum.

Heriflerin organizasyonlardan pay çıkarmak için döndürdükleri oyunları gördüm.

Saygı duyuyordum eskiden en azından da artık o da yok.

Zaten her şeyi geçtik.

>sene 2013, oyun dergisi almak.
Mesaj tarihi:
cdoyun mu ne vardı. ben henüz bilgisayarım yokken alırdım bunu. saatlerce resimlerine bakardım tekrar tekrar okurdum hey gidi.

semih 'scorpion' şener
göktüğ 'nivaly' yüksel vardı yazar.

isimleri kazınmış kafama sadfghfj
Mesaj tarihi:
az bi okuma alışkanlığım varsa cdoyun'a borçluyum ben de valla. bilgisayarımın kaldırmadığı oyunların incelemelerini okur dururdum çok da zevk alırdım hey gidi günler...
Mesaj tarihi:
forumdonanımhaber'de level ekibiyle kapışmışlardı
daha sonra merlinin kazanı ogz'den çalıntı gibi duran bir şey yayınlamıştı ama viral mi çıkmıştı 1 nisan şakası mı çıkmıştı öyle bir şeydi
Mesaj tarihi:
imamizer said:

özellikle göktuğun yazıları farklı olurdu zaten. adam sınavlardan derslerden falan bahsederek girerdi yazılara. samimi blogvari şeylerdi. eğlendirirdi.

göktuğ süper yaşıyo ya
facebooktan falan bakın
  • Yeni Oluştur...