eregorn69 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 saol yav. mesaj attım bekliyoruz bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 nabıcan? istemeye mi gidicen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn69 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 belgesel çekiyorum oyunlarla ilgili. oyungezer editörünün konuşması güzel olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 oyun oynamasam bile bi ara fırat'ın yazıları için LEVEL alırdım. gerçi ergen eğlencesi. ama her zaman yaptıklarının acayip zevkli bir iş olduğunu düşünmüştüm, hala düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Flassh said: oyun dergisi almak ne ya sene 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Sinan Akkol, Tuğbek Ölek falan olmasa alınmaz zaten. Zira diğer yazarlar tam bir tırt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 bu adamları genel olarak az çok tanıyan, bir tanesiyle de çok samimi biri olarak ilk çıktığından beri toplasan 10 sayı almamışımdır. Ben bizzat bu adamların oyunu oynamadan yabancı sitelerden inceleme okuyup dergiye kendileri oynamış gibi yazı yazdıklarına şahit oldum. Heriflerin organizasyonlardan pay çıkarmak için döndürdükleri oyunları gördüm. Saygı duyuyordum eskiden en azından da artık o da yok. Zaten her şeyi geçtik. >sene 2013, oyun dergisi almak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 sidi icin alirdik zaten eskiden de asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Hala oyun dergisi alan var mi diyecegim ama Ingilizce bilmeyen oyuncular aliyordur sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 ahah evet ya, formattan sonra kurulacak programlar ve demolar için filan alıyorduk. o donanımhaber olayından sonra hele... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Steam varken ve sık sık indirimler yaparken zaten alacağını da almayacağını da aldırıyor insana, incelemeye falan ne gerek var ki? biraz gameplay videosu izle falan veya fakir edisyon al önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Donanimhaber ile ne olmustu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 DH ile değil, merlinin kazanıyla; MK bunların bir makalesini çalmıştı galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 hala duruyor mu ya bu dergiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 cdoyun mu ne vardı. ben henüz bilgisayarım yokken alırdım bunu. saatlerce resimlerine bakardım tekrar tekrar okurdum hey gidi. semih 'scorpion' şener göktüğ 'nivaly' yüksel vardı yazar. isimleri kazınmış kafama sadfghfj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 gameshow da diyelim de bozulmasin topic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 az bi okuma alışkanlığım varsa cdoyun'a borçluyum ben de valla. bilgisayarımın kaldırmadığı oyunların incelemelerini okur dururdum çok da zevk alırdım hey gidi günler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 of cdoyun gelmiş geçmiş en leş dergi ama veletken ben de okuyodum tabii sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 1999'dan kalma offline cdleri var bende bi yerde. gerçi offline oyun dergisi değildi galiba unuttum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 özellikle göktuğun yazıları farklı olurdu zaten. adam sınavlardan derslerden falan bahsederek girerdi yazılara. samimi blogvari şeylerdi. eğlendirirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 ogz ilk çıktığında pek tribünlere oynuyordu da onların da ateşi söndü zamanla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 lord_gorthaur said: DH ile değil, merlinin kazanıyla; MK bunların bir makalesini çalmıştı galiba Hayır, Merlin'in Kazanı ile değil Level ile takışmışlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 forumdonanımhaber'de level ekibiyle kapışmışlardı daha sonra merlinin kazanı ogz'den çalıntı gibi duran bir şey yayınlamıştı ama viral mi çıkmıştı 1 nisan şakası mı çıkmıştı öyle bir şeydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 olaylar olaylar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 imamizer said: özellikle göktuğun yazıları farklı olurdu zaten. adam sınavlardan derslerden falan bahsederek girerdi yazılara. samimi blogvari şeylerdi. eğlendirirdi. göktuğ süper yaşıyo ya facebooktan falan bakın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar