ombakkombak Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Çalıntı o espri:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Ben ismi beğendim, Türkçe güzel isim bulmak zor iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
attackhan Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 oyungezer, serpil ulutürk'ün level'daki kişisel başlığı deilmiydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 ana jesuskane kaan abi tanıom ben çok mutluyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 level'in formati cooook dandikti. icinde bi ton reklam olan kadin dergileri gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 kendi ayakları üzerinde durabilirler umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Yine mesajlar siliniyor benim, sileni otomatik kapi carpsin bu mubarek ramazan gununde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Oyungezer Turkce olmasi nedeniyle desteklendi bayagi. Level'dan ayrilan grup zaten buna ozen gostermeye calisiyordu. Ayrica Serpil ablaya annesi onermis ilk kez. Bloglari takip edenlerdende bu oneri gelmis. Degerlendirme sonucu buna karar vermisler.Bence hos olmus. imla kotu oldu kusura bakmayin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Sinan Akkol hala level dergisinin sitesinde bişiler yazıyo ama? sonra gitcek galiba. alacağım son lvl bu ayınki. o da dvd için. ondan sonra oyungezer alıcam sırf destek olsun diye. istemiyom lan aydının herşeye sahip olmasını!!bir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 S. Akkol daha fazla yazamaz. Satış yüzünden ilk ayrılma kararı alan oydu. Level forumlarında yazdığı yazıları bile siliyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 sitede bi yerde yeni yazar alımlarıyla ilgili bi yazı vardı sinan akkol imzalı. başvuruların toplandığı bilgisyarın harddiskine bişi olmuş hede hödö diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 o yazı eski baya yaws Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Bu arada ilgilenenler için dergi ay başına yetiştirilmeye çalışılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Mehmet Emin Gür'ün hatrına alınıp bakıclacaktır tabi. Yalnız yazar kadrosunun kaynağı var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 http://www.tugbek.com/ adresinde merdiven başlıklı konuda yazar kadrosunun bir kısmını yazmışlardı sanırım. Düzgün bir liste aradım bulamadım açıkçası. Level kendi yazar listesini yayınladı aslında oradan eksik olanları bulabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 said: Redeagle 08 Ekim 2007, Pazartesi - 14:26 tarihinde demis ki: Oyungezer Turkce olmasi nedeniyle desteklendi bayagi. Level'dan ayrilan grup zaten buna ozen gostermeye calisiyordu. Ayrica Serpil ablaya annesi onermis ilk kez. Bloglari takip edenlerdende bu oneri gelmis. Degerlendirme sonucu buna karar vermisler.Bence hos olmus. imla kotu oldu kusura bakmayin tuğbek'in annesi önermiş, serpil'in değil. gerçi tuğbek serpil'in annesine anne diyor olabilir. ya da tam tersi de olaiblir. tartışılır bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Blogunda öyle yazıyordu, doğrusunu bilemeyecem. Önceden öneri gelmiş ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
berk444 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 forumdaki son habere göre ilk sayısı kasımda çıkacakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Dergi içeriği de açıklanmış dün gece, cidden harika görünüyor. Yarın İstanbul'da diğer gün de tüm Türkiye'de bulunabilirmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Oyungezer ismi harika bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Ben de beğendim ismi. Oyungezer olmasamda seviyorum bu adamları, alıcam her ay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 30.000 baskı denmişti. Hepimize yeter sanırım =) İçerikte güzel, destek için alacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 hayırlısı olsun.. merakla bekliyorum ilk sayılarını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 içerik çok güzel gözüküyor ilk sayı için, antalyaya gelmesini bekliyoruz artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Bugün İstanbul'da bulamadım ama acelesi yok. İlla bulunur. Hem biterse ama talep olursa ikinci baskı yaparlar belki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar