Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray'ın Rakipleri Belli Oluyor

sg-1

Öne çıkan mesajlar

toggie asırı sinirlendi bir kac kıl lafıma adamı sahada tahrik edip tekme yiyip kırmızı gördürttüm gibi hissettim ama üzüldüm

edit: bu kadar sinirlenmesi anlamsızdı o da ayrı

[ Mesaj 09 Ekim 2007, Salı - 18:23 tarihinde, eagle_dnz tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Bordeaux maçı zor Diarra , Bellion , Micoud sağlam adamlar ...

Helsinborg maçını merakla bekliyorum Larsson-Servet mücadelesi ilginç olabilir :)

Panionios maçı nerde bilmiyorum , Türkiyede ise kolay geçer , Yunanistanda biraz sıkıntı yaratabilir...

Wien şu sıralar ne durumda bir bilgim yok ama gs ın en kolay maçı bu olacak diyor içimden bir ses :)
Sosyal ağlarda paylaş

çeyrek finale kadar d-smartta maçlar, Rapid Wien kendi liginde lidermiş, keza Bordeaux'nun kadrosuna takviyeler yapıldı bu sene deplasmanda onları yenmek zor olacak. Kura iyi kura ama liderlik çantada keklik; 3. olarak çıkmak bile hayal kırıklığına uğratmaz beni.
Sosyal ağlarda paylaş

bordo ile deplasmanda olması iyi

kendi evindeki 2 maçı kazandığında zaten çıkman garantileniyor, iç sahadaki rakiplerin zayıf olması sevindirici..

gol rekoru bekliyorum galatasaraydan , umarım ligi düşünüp perşembe günkü maçlara konsantrasyon eksikliği ile çıkmazlar...
Sosyal ağlarda paylaş

elimizdeki kadronun hem uefayı hem de ligi çıkarabileceğini düşünmüyorum.tahminim uefaya daha çok odaklanacaklarından ligde bir düşüş muhtemel.
bu grupta 4te 4 yapmamak için bir sebep olmamasına rağmen puan kayıpları normal karşılanmalı.
iç saha maçlarının 2isini de banko görüyorum şahsen.üstelik farklı galibiyet olarak.
en kötü ihtimalde 2 deplasmanda da berabere kalırız ve 8 puanımız olur. tabi sakat bi puan bu.büyük ihtimal 2.lik getirebilir bu 8 puan o yüzden riskli. öte yandan ben yunan deplasmanından da galibiyetle çıkacağımızı düşünüyorum.yani ilk maç kilit oluyo bu durumda. çünkü brodoyu yenince ondan sonra puan bile kaybetsek bordoyu yendiğimiz için ikili averaj üstünlüğümüz olacak ve 1. olabileceğiz.
ama en en kötü ihtimalle bile 3. çıkılır bu gruptan dolayısıyla grupları kesin geçtik gözüyle bakabiliriz bence
Sosyal ağlarda paylaş

aynen en en en en en en kötü 3. lük olur, önemli olan son 32'ye kalınca gelicek rakip ordaki kuralarda grup 1. leri ile 3. leri eşleşicek diye bir sistemmi var yoksa yine takımların eufa puanlarına göremi? Eğer 1. 3. ile eşleşme durumu varsa 1. olmak gs'ye son 32 ve 16 da çok buyuk katkı sağlar
Sosyal ağlarda paylaş

abi ya olaya bak baktımda tüm postlara öbür takımlar selimiye spor falanda hemen yendi gs cıktı gruptan abi saçmalamayın ya bi durun bakalım bi 1.açlar oynansın sanki gs müthiş top oynuyorda puan vermeden guruptan cıkacak ya.saka gibi postlar okudum acıkcası paticik bayağı aşmış kendini.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...