eagle_dnz Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 . [ Mesaj 09 Ekim 2007, Salı - 18:14 tarihinde, eagle_dnz tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 . [ Mesaj 09 Ekim 2007, Salı - 18:07 tarihinde, toggie tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 ahaha noluyor toggie sakinleş bi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 neyse bosver. bu gruptaki hiçbir takımın galatasaray'dan üstün olmadıgını herkes biliyor. [ Mesaj 09 Ekim 2007, Salı - 18:07 tarihinde, toggie tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 oha grup baldan DATLI, cikmazsa gs yuzumuze bakmasin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 aa toggie gitmis. Fransayi tutarsan NZ karsisinda bole olur bap :( :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 toggie asırı sinirlendi bir kac kıl lafıma adamı sahada tahrik edip tekme yiyip kırmızı gördürttüm gibi hissettim ama üzüldüm edit: bu kadar sinirlenmesi anlamsızdı o da ayrı [ Mesaj 09 Ekim 2007, Salı - 18:23 tarihinde, eagle_dnz tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Bariz kolay grup. İkinci olursak ayıp.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 çok kolay grup. 4 te 4 olması lazım, burdan ülke puanı kaçmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Bordeaux gsye çakar, gs 2. olarak gruptan çıkar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Bordeaux maçı zor Diarra , Bellion , Micoud sağlam adamlar ... Helsinborg maçını merakla bekliyorum Larsson-Servet mücadelesi ilginç olabilir :) Panionios maçı nerde bilmiyorum , Türkiyede ise kolay geçer , Yunanistanda biraz sıkıntı yaratabilir... Wien şu sıralar ne durumda bir bilgim yok ama gs ın en kolay maçı bu olacak diyor içimden bir ses :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 maçlar d-smartta mı olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 d-smart sadece ön elemelerin ve hazırlık maçlarının yayın haklarını satın aldı diye biliyorum ben ,muhtemelen showda atv de felan olur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Gerisini de aldıysa eğer sami yendeki maçları d-smart veredcek. Bir günlüğüne kahveye gidin, yada maça :D Ben mesela gittim Sion maçına bedava kombine bulunca :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 çeyrek finale kadar d-smartta maçlar, Rapid Wien kendi liginde lidermiş, keza Bordeaux'nun kadrosuna takviyeler yapıldı bu sene deplasmanda onları yenmek zor olacak. Kura iyi kura ama liderlik çantada keklik; 3. olarak çıkmak bile hayal kırıklığına uğratmaz beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 bordo ile deplasmanda olması iyi kendi evindeki 2 maçı kazandığında zaten çıkman garantileniyor, iç sahadaki rakiplerin zayıf olması sevindirici.. gol rekoru bekliyorum galatasaraydan , umarım ligi düşünüp perşembe günkü maçlara konsantrasyon eksikliği ile çıkmazlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 elimizdeki kadronun hem uefayı hem de ligi çıkarabileceğini düşünmüyorum.tahminim uefaya daha çok odaklanacaklarından ligde bir düşüş muhtemel. bu grupta 4te 4 yapmamak için bir sebep olmamasına rağmen puan kayıpları normal karşılanmalı. iç saha maçlarının 2isini de banko görüyorum şahsen.üstelik farklı galibiyet olarak. en kötü ihtimalde 2 deplasmanda da berabere kalırız ve 8 puanımız olur. tabi sakat bi puan bu.büyük ihtimal 2.lik getirebilir bu 8 puan o yüzden riskli. öte yandan ben yunan deplasmanından da galibiyetle çıkacağımızı düşünüyorum.yani ilk maç kilit oluyo bu durumda. çünkü brodoyu yenince ondan sonra puan bile kaybetsek bordoyu yendiğimiz için ikili averaj üstünlüğümüz olacak ve 1. olabileceğiz. ama en en kötü ihtimalle bile 3. çıkılır bu gruptan dolayısıyla grupları kesin geçtik gözüyle bakabiliriz bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 aynen en en en en en en kötü 3. lük olur, önemli olan son 32'ye kalınca gelicek rakip ordaki kuralarda grup 1. leri ile 3. leri eşleşicek diye bir sistemmi var yoksa yine takımların eufa puanlarına göremi? Eğer 1. 3. ile eşleşme durumu varsa 1. olmak gs'ye son 32 ve 16 da çok buyuk katkı sağlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 gs cıkamaz puan alırsa sevınsın bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 bazen insanların futbol bilgisi diye sunduğu şeylere hayret ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 ben söyledim toggie kafayı yedi sonra yörünge dışına gitti kapattım ağzımı çıkamaz demicem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 gs kesin cıkar puan verırse şaşarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 hehe şakacı arkadaşlar geri dönmüşler yavaştan tatil bitti okullar açıldı falan,eski futbol bölümüne dönüyoruz yavaştan sistem değişip moderasyon gelse bari tez elden=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Bu arada gruplarda ilk ikiye giren takımlar bir sonraki turda, ilk maçı evlerinde ikinci maçı deplasmanda oynuyorlar. Yani ikinci olmanın ufak da olsa bir avantajı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 abi ya olaya bak baktımda tüm postlara öbür takımlar selimiye spor falanda hemen yendi gs cıktı gruptan abi saçmalamayın ya bi durun bakalım bi 1.açlar oynansın sanki gs müthiş top oynuyorda puan vermeden guruptan cıkacak ya.saka gibi postlar okudum acıkcası paticik bayağı aşmış kendini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar