Sam Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 gamespot haberi said: Halo 3-maker set to "return to its independent roots" with MS retaining a minority financial stake in the company. helal olsun diyorum, adamlar imkansızı başardı adeta. microsoft yönetimine girerek parayı kırıp nihayetinde kendi özlerine dönebildiler. en büyük endişem halo 4, 5 diye microsoft konsolunun esiri kalmalarıydı. şimdi bir de myth'in haklarını geri alırlarsa benden mutlusu yok. en komiğime giden şey de bazı yeni yetmelerin "10 yıla batarlar, halo'dan başka ne yaptılar ki?" gibi cahilce yorumları heh. gerçi myth: tfl döneminden sadece üç kişi kalmış sanırım, umarım myth ya da oni gibi eski oyunlarına dönerler pc için. halo 3'le satış rekoru kırdıktan sonra başarısız olmaları zor gerçi iyi odaklanırlarsa.
Dev Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 İyi olmuş bence de. Yalnız bundan sonra ne yapacaklar o benim için merak konusu. Acaba yeni projeler mi düşünüyorlar yoksa bir Oni2 falan mı çıkar eheh
Sam Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 heh şöyle de bir çizim buldum 2003'teki bir yarışmaya ödül olarak hazırlanmış 10. yıl nedeniyle, çok hoşuma gitti: [spo] [/spo]
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 sevmem bungie'yi, hic bi zaman da sevmedim. Sahibinin 1996 da resmi vardi PCZone da boyle helikopterle poz vermis aha cok zenginim bu da benim MDK ile de dunyalar benim olur dercesine... kilim o yuzden. (evet servet dusmaniyim)
Sam Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 azmo bap ne yaptın lol, mdk ile zerre kadar alakası yok bungie'nin. 96'da zaten helikopter kim bungie kim ehue said: MDK (video game), a computer game developed and published by Shiny Entertainment shiny =/= bungie :p
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 olsun ayni sey :P Haloyu da sevmiom. [ Mesaj 06 Ekim 2007, Cumartesi - 19:23 tarihinde, Azmodai tarafından güncellenmiştir ]
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Call of Cthulu , Half Life 2 , Doom 3 ve Duke Nukem Forever gibi FPSleri saymazsak AR GE süreci en uzun süren oyundur herhalde Oni : İlk screenshot'unu Aralık 98de PC Gamer sitesinde görmüştüm.O süreden 2001deki çıkışına kadar bir sürü özelliğini kıstılar , oyun çıktığında hala eksik görünüyordu ama hala oyuna da o oyunu yapanlara da özel saygım var. Nice Oni'lere Bungie! [ Mesaj 06 Ekim 2007, Cumartesi - 21:40 tarihinde, Akuma_Blade tarafından güncellenmiştir ]
guden Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Yeni bir Oni yaparlar umarım tadı damağımda kalmıştı ilkinin çok kısaydı ama bir o kadarda güzeldi. Hayırlısı olsun...
Öne çıkan mesajlar