Masteis Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Şuan arkadaşların evinde kalıyorum(yaklaşık 1.5 2 haftadır kalıyorum hatta bugün son günüm). Arkadaşın küçük bir kardeşi var Eylem diye daha 6 yaşında. Günün yarısı zaten onunla geçiyor bakıyorum ona. Annesi işte, bizim arkadaş annesinin yanında bende son 4-5 gündür boşum hep onunlayım. Öyle okuluna bırak götür getir vs. İstediği varsa yapıyoruz oynuyoruz felan. Bugün gidiyorum(eve dönmek zorundayım faturalar vs. var ilgilenmem lazım) neyse yaklaşık 2-3 dakka önce Eylem acıklı bir tonla "Erkut abiyy, Erkut abiyy" diye seslendi. Gittim koştum yanına noldu canım derken bi baktım uyuyordu. Sanırım kabus gördü dedim çünkü kötü birşey olmuş üzülmüş gibi acıklı bi ses tonu vardı. İçim çok garip oldu bi anlık. Bugün gidiyorum, o kadarda alıştım yavrucağa. Unutmuyorum bi keresinde delirtmişti beni istemediği ayakkabıları giydirtmiştim(çünkü istedikleri pisti, temizleri giydirtmeye çalıştım). Okula götürdüm bi baktım arkamdan geliyor ağlaya ağlaya diğer ayakkabıları giycem diye. 2 kere okula git götür yapmıştım. Akşamada eve benden utancından girmiyordu "Erkut abiyi üzdüm bugün kızcak bana" diyordu. Yicem yav çok şirin nasıl kızarım buna :( Çok pis kodu yav şimdi nerden seslendi bu böyle. Gitmiyom yav bi yere :'( Normalde bana hep abi olarak hitap ederdi ismimi pek kullanmazdı fakat gitceğim günde Erkut abi diye o tonla seslenilmez ki ya... Valla üzüldüm çok garip hissediyorum. Alıp sarılasım var yavruma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 aboo babalık özlemi sarmış seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 #4 nolu duyguyu yaşamışsın. geçer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 aay:') gozlerim doldu okuyunca, beni de kardes ozlemi sardi ozledim bocegimi of olsa nasil sarilirim simdi. yapilmaz ama bu gece gece, arayip uykusundan uyandirtamam ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 please press nine for english Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Dayanamadım gittim yanına öptüm, kalktı sarıldı sımsıkı gitcem dedim bugün "gidersen benimle kim oynucak" dedi yarın konuşuruz dedim tekrar uyuttum sonra. Allahım çıldırcam şimdi ya. Yanında yatcam yastık gibi sarcam. Çok tatlı ya ühü be ya ühü Yanımda götürcem şimdi çok seviyorum yumurcağı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 no pain no gain de kıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 abi beni sev geldi birden aklıma topic ismini görünce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 o zaman, http://www.youtube.com/watch?v=uJKFu9vZLxY pis etkilemisti bu sahne beni edit: ffs link [ Mesaj 05 Ekim 2007, Cuma - 04:41 tarihinde, MyDyingBride tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 O şarkıyıda çok severim ha, iyi gömüştürdün tebrikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Oha, videoya gel. İntihara sürüklendim yemin ederim şurda. Emo yaptınız lan beni, kaldırın şu kişiseli... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 güzeldir abilik ,hele kız kardeşe süperdir . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Ben kardeşimi geçen hafta yatılı okula yazdırdım. Oh be. Ergenliği bastırdı adamın, hiç çekilmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Sizinkilerden kardes iste :D biraz geç olmus olurmu yas kac senin nese 30 yaş fark gördüm zati :D ailende isterse yapsınlar sana bi kardes :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 düğmeye basıyorsun oluyor zaten çocuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Abisi kardeşi olmayan, hayatında toplam 1 saat belki çocuk bakmış bir insan evladı olarak o kadar ilginç geldi ki okuduklarım bana, hiç bilmiyorum. 6 yaşında bir kıza o kadar gün bakıp bağlanabileceğime ihtimal veremiyorum nedense. Ben yetemem de güzel bir şeydir sanırım =) Bi garip oldum böyle ha unuttum, lopeth sdf. [ Mesaj 05 Ekim 2007, Cuma - 16:44 tarihinde, Griswold tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 kardes guzel bişey yaw kavga da etsen kızsanda olmadan da olmuyo offf offf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Half_Cow Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 said: malik üye [şikayet et] § 05 Ekim 2007, Cuma - 14:40 [ özel msj ] güzeldir abilik ,hele kız kardeşe süperdir . kabre gömsen beni kaç liradır kefaletin +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 evlen sen duygularin kabarmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 said: no pain no gain de kıza vai haivan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 said: Lopeth üye [şikayet et] § 05 Ekim 2007, Cuma - 14:57 [ özel msj ] düğmeye basıyorsun oluyor zaten çocuk bi nevi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 topiği görünce benim de aklıma abi beni sev... abi beni biiippp geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Felix Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 baba olmak baska bisey yahu.. bazen boyle hissedebiliyo ya insan.. onu hep hissetmek gibi bisey.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 7/24 bir çocuk ile beraber olunca çok sıkılabiliyor insan yalnız. En zevklisi amca olmak. Çocuklara amcaları çok severler. Sende az gördüğün için çzlersin ve çok seversin. AMca veya dayı olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 said: AMca veya dayı olun PHEHE OKEAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar