Zegna Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 robert de niro, sienna millet, claire danes. saymaya gerek yok sanirim daha cok, baya guzel olacak diye dusunuyorum bu filmi. gelsede izlesek hemen. trailer http://www.youtube.com/watch?v=kunXds2eo_g Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 ben de bayadır bekliodum bakalım gidecem sanırım yarın. olmadı cumartesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 fragmanına bugün cnn turkte denk geldim,ilginç bir filme benziyor.ha bir de michelle peifer ıda unutmamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 allah allaaahh kadroya bak. konu neymiş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raspy Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 [spo]- Onu gördün mü Tristran? - Hiçbir şey görmedim. Sana bakıyordum. Sen dünyanın en güzel kadınısın Victoria. -Git işine. -Ne gördün? -Kayan bir yıldız. - Vicky.. Beni öper misin? -Hayır, seni öpmeyeceğim. -Beni şimdi öpmeyeceksen, benimle evlenir misin? -Seninle evlenmek mi Tristran Thorn? Peki neden seninle evleneyim? Bana ne verebilirsin? - Sana ne mi verebilirim? Senin için Hindistan'a giderdim Victoria Forester ve sana fillerin dişlerini, ayrıca başparmağın kadar büyük incileri ve çalıkuşu yumurtaları kadar büyük yakutları getirirdim. Afrika'ya gider ve sana kriket topları büyüklüğünde elmaslar getirirdim. Nil'in kaynağını bulur ve ona senni adını verirdim. Amerika'ya giderdim, ta San Fransico'ya , altın yataklarına kadar ve ağırlığınca altına sahip olmadan dönmezdim.Sonra da onu yine buraya taşır ayaklarına sererdim. -Ne olursa olsun seni öpmeyeceğim. Seninle evlenmeyeceğim de. - Benimle evlenmen için yapmayacağım şey yok. -Hadi öyleyse yap. -Neyi? -Bana o yıldızı getirirsen, ama demin kayan yıldızı başkasını değil ,işte o zaman seninle evlenirim.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 balon çıkacak gibin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Neil Gaiman'cıları kırmak gibi olmasın da bana rahatsız edecek kadar Harry Potter'ı anımsattı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Gaiman yapmaz öyle şey . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 sinemada izledim fragmanını. görsel olarak harika bir yapım gibi geldi ancak, konuşmalar :s filmdeki muhabbet. salak ötesi hissi uyandırdı bende. bilmirem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Oha Ricky Gervais bile var, ne guzel ne guzel. izlenir gayet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Şimdi gittim fena değil... Ancak 6/10 verebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Eğlenceliydi , güzel film yani gidip izleyin . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 5.5/10 üstünden küçük kuzeninizi götürebilirsiniz ama =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Eğlenceliydi gayet 6.5/10 veririm. Paranıza değer. Robert Deniro da süper oynamıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 sırf Robert De Niro nun performansı içn bile izlenebilir bir film. güzeldi beğendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 HUAAAA!! :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 evet robert de niroyu o halde görmek için gidilebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elm Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Biz 8.9 vermiştik 10 üzerinden şiir gibi akıcı güzel bir filmdi bence , bir de bu tarz bi film daha güzel nası çekilir ki aklıma gelmiyo benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Fantazi kurgu içinde boğulmayan, biraz masalcılık, biraz gerçekçilik çok güzel bi harmandı. Tüm kadronun oyunculuğu gayet iyiydi. Cadılar zaten muhteşemdi :) Kendi alanında 7,5 i hakeden bir film bence. Vizyondan kalkmadan önce izlenmesi gereken bir film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 sinemada izlenicek filmlerden. bende çok beğendim.tarafımca tavsiye edilir : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Mişel Fayfır'a +rep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 izlerken gayet eglendim keyif aldim :) 7 hayalet kardese hasta oldum cok eglenceliydi o kisimlar hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 güzel filmdi gibi gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Çok beğendim. Hafif dozda fantastik bir yapım. Sinemada izlenmeyi hak ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 kiatbını okumustum (neil gaiman yazmıstır) cok sevmiştim bakalım gidip görücez. ama kitabı okuyup giden başka bir arkadaşım kitabın yanında soluk kalmıs dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar