Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Neden herkes kendini düşünüyor ?

kenzap

Öne çıkan mesajlar

o yüzden arkadaşlarını iyi seçiceksin :)

hangi kıza asılıp asılmıcaklarını bilmeleri lzm

hakkaten ayarlancak kızlar var.sadece tanıştırmak yeterli olabilir :)

ama genel olarka sende kendini düşünüceksin.benimde yaptıgım gibi kızlarla gezdiğinde kimseye haber vermiceksin :)
Sosyal ağlarda paylaş

Şeklini tavrını koyacaksın etrafa. Bir erkek sana ,bana x i ayarla diye gelince ayar alacağını bilmeli senden. Şahsen hiçbir erkek gelipte bana öyle bişey demez. Çünkü bilirler ki ayarı verir yollarım. (eheh artizliğimizide yapalım) Öyle yani. Sen gelenlere ayar ver yolla bir daha gelemezler.
Sosyal ağlarda paylaş

yani arma hadi etrafındaki bütün kızlar (varsa tabi) dünya güzeli olsa anlıcam da normal şartlar altında kimsenin sana gelip kız ayarlarsana aga pls diyeceğini zannetmiyorum :p

[ Mesaj 04 Ekim 2007, Perşembe - 16:33 tarihinde, kingpin tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Durup dururken niye gelipte öyle desinler ki :). Arkadaşım olan kişi için bahsetmişler etrafımdaki kızlardan değil. Etrafımdaki kızlar beni ilgilendirmez. Ama arkadaşlarım önemlidir. Ayrıca bana göre olay şudur. Herkes kendi kendine halletmelidir bu işleri.
Sosyal ağlarda paylaş

bir laf söylenmez söylettirilir birader.demek ki sen yanında bulunduğun kızı ya da kızları taşıyabilecek biri değilsin ki o eleman senin bir teklifin olmadan şu kızı ayarla bana diyebiliyor.terbiyesiz canım bu insanlar.herkesle samimi olmıcaksın.

(oy bu acımasız bir yorum oldu ama oldu)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...