kenzap Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Merhaba Neden ben bi kızla arkadaş olunca ortam kurunca herkes bana ayarla diye geliyor nedennn bunaldım artık hatta korkumdan kimseden hoşlanmıyorumda iki gün sonra bana ayarla diye çıkacak dengesizin biri diye :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 kız güzel, ayarlasana bap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Masteis beklenen espriyi yapmışsın abi sağol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Kızların ayarlanmadığını, kızın da bir beyninin olduğunu ve aslında kızın kendisinin karar vermekte olduğunu hatırlat arkadaşlarına. Başkasının gazına gelip birine "ayarlanacak" kızdan da hayır gelme olasılığı malum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 o yüzden arkadaşlarını iyi seçiceksin :) hangi kıza asılıp asılmıcaklarını bilmeleri lzm hakkaten ayarlancak kızlar var.sadece tanıştırmak yeterli olabilir :) ama genel olarka sende kendini düşünüceksin.benimde yaptıgım gibi kızlarla gezdiğinde kimseye haber vermiceksin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Kimi dusuncekler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Senin arkadaşların yetersiz ve abaza . Git kendin ayarla de . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Ben bi kız arkadaşı başka bi arkadaşın arkadaşının kuzenine ayarlamıştım. Herkes düşüncesiz değil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 çünkü herkes kendi için yaşıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 benim arkadaşlardan biri fake accountu galba kenzap. hmm çok yalnızım lan. napim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 seni mi düşüneyim arkadaşım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 beni düşün :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Şeklini tavrını koyacaksın etrafa. Bir erkek sana ,bana x i ayarla diye gelince ayar alacağını bilmeli senden. Şahsen hiçbir erkek gelipte bana öyle bişey demez. Çünkü bilirler ki ayarı verir yollarım. (eheh artizliğimizide yapalım) Öyle yani. Sen gelenlere ayar ver yolla bir daha gelemezler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 bende aksine ortam yapınca yanındaki insana yardım etmeyen insanlara kıl oluyorum bana göre bu kendini düşünmek asıl :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 kenzapçım, arkadaş arkadaşın pezevengidir çok afedersin. tabi kendi kendine bişi beceremeyen erkek "bana ayarlasana" tribine girer. o da ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 bende hep başkalarını düşünüyorum boka sardı hayatım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Adam bir kızla arkadaş olunca demiş. Öle arkadaşım olan kız için biri gelipte yavşayarak bana ayarla derse. Olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 yavşamadan ayarla derse olur mu peki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Kingpin U suck abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Gelip efendi efendi söylerse bir düşünmek lazım. Düşünelim. Hmm. Az dinlenelim. Az daha düşünelim. Cevap verelim. Git kendin hallet işini. Bitti bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Masaya yumruğunu öyle vurcaksın ki, Kimi kime ayarlıyacaına yalnız sen karar verceksin Çık dediklerin çıkmaya başlıcak bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 masaya verdiğin hasarın bedelini de ödemeyi göze alıyorsan ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 yani arma hadi etrafındaki bütün kızlar (varsa tabi) dünya güzeli olsa anlıcam da normal şartlar altında kimsenin sana gelip kız ayarlarsana aga pls diyeceğini zannetmiyorum :p [ Mesaj 04 Ekim 2007, Perşembe - 16:33 tarihinde, kingpin tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Durup dururken niye gelipte öyle desinler ki :). Arkadaşım olan kişi için bahsetmişler etrafımdaki kızlardan değil. Etrafımdaki kızlar beni ilgilendirmez. Ama arkadaşlarım önemlidir. Ayrıca bana göre olay şudur. Herkes kendi kendine halletmelidir bu işleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 bir laf söylenmez söylettirilir birader.demek ki sen yanında bulunduğun kızı ya da kızları taşıyabilecek biri değilsin ki o eleman senin bir teklifin olmadan şu kızı ayarla bana diyebiliyor.terbiyesiz canım bu insanlar.herkesle samimi olmıcaksın. (oy bu acımasız bir yorum oldu ama oldu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar