Mumu Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 ben adekse gelmem trip evime 3 dakika mesafede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 O zaman karar verelim custodemi mi daha çok seviyoruz yoksa mumuyu mu. Ona göre adeks yada trip belirleriz mekanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Adex'de çıkamıosun dışarı sabaha kadar hapis. Sıkıldımı gitmek ister gönül. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Yok arka kapıdan çıkartıyolar adekste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Beyler tripte benim oturdugum yerden yurume mesafesinde ama ben magarada oturmak istemiyorum heryerinde sifreler olan pclerde oynamak istemiyorum kusura bakmayin adekste bildigim yerde adam gibi pclerde oynamak isterim ayrica lan party dedigin sabahlamaktır sıkılacaksanız hic gelmeyin zaten cunku anlamı kalmaz verdigniz paraya da yazık olur tipte yapmak istiyorsanız sizin zevkiniz ve benim icin farketmez ben zaten istedigim zaman arkadaslarla oturup sabahliyorum sizler gelseniz daha eglenceli olurdu ama siz bilirsiniz son kararınızı belirtin ona gore 1 ya da 2 yi ayarliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Hmm evet sifreli pc olayı baya kıl. @Greeny: Açık alan kk? Arenada madara edersin gear'ın varsa. Pillar sürtüğü olurum sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 said: ben adekse gelmem trip evime 3 dakika mesafede. ben de tripe gelmem adeks evime 2 dakika mesafede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Ben taa beylikdüzünden gelicem büyük ihtimalle. Yani yol çok koyan birşey değil, amma dramatize ettiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 custodem lan party boyunca odada oturup arada gelen kişi olarak lan party birlik barış kardeşlik ayaklarını bırak plz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 adeks 2 den ızın alıp yapın cok daha zevklı oluyor tripde lan party hıc guzel degıl adeks 1 dekı daha ıyıydı aslnda 1 de cıkartıyolar gece arka kapıdan sorun olmuyor trip daha paalı dıye bılıyorm hemde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Geçen yapılan adeks'te yapalım yine. Ama oturma düzeni baştan çözülsün. Yani dagınık şekilde oturma olmasın, onu bi ayarlasın custodem. Adeks daha ucuz, daha iyi pc'ler, servis daha iyi, şifre de yok. Daha geniş, ferah ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 said: custodem lan party boyunca odada oturup arada gelen kişi olarak lan party birlik barış kardeşlik ayaklarını bırak plz daha fazla katılamazdım. ben de adeksi destekliyorum ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 dayanır mı bilmiyorum da; oylayın buradan: http://www.1001-votes.com/vote/voter.php?idv=60890&lg=en&vcat=0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Beyler benle bu kadar hoşlaşmıyorsanız kendiniz gidip ayarlayın bana ayarlar mısın diye soruldu bende siz mantıklı opsiyonlar sunuyorum sizin zevkiniz için ayrıca o akşam ben arena kasıyordum normaldir çıkmamam şimdi ne isterseniz yaparım ama istemiyorsanızda yapmam çok farketmiyor bana, gün zaman söyleyin ayarlıyım. Konuyuda ben yapmayın lütfen sadece rica edildiği için yardımcı olmaya çalışıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Arenacı adama dokunmayın, anlayamazsınız. Ben haftaya cuma yapalım diyorum. Cumartesi yada cuma gayet iyi. Herkes 22:00 gibi gelsin, sabaha kadar dursun, dota atmayın, insanlar dışarıda kalmasın. Zamanında gelin, oturma düzeni kuralım kapanınca, ayrı düşüp çığlıklarınızın uzaktan gelmesini istemiyorum BF2'de. Evat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Custodem çocuk gibi tavırlardasın arkadaşım. Tripse gelmem adex ise gelirim, üstüne birde ayarlarım dersin olur biter. Hırçınlaşmaya, agresifleşmeye gerek yok. Bende adexi sevmiyorum 6 yıldır net cafeye gideceksem trip'e giderim hep. Son lan partide oranın kötü havalandırma sisteminin azizliğine uğramıştım daha da nefret ettim. Neyse çoğunluk isterse adex olur tabi. [ Mesaj 14 Ekim 2007, Pazar - 21:41 tarihinde, Muhallebi tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 20-21 ekim haftasına bir şey yaparsanız orayı bombalarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 20-21 it is! Şaka bir yana, gün verelim artık, custodem fiyat alsın vs vs. Geçen sorun yaşamadık adeks'le. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 muhallebi bana soylenen lafa karsilik cevap veriyorum cocukca tavir degil. ayrica ben yokum bu iste beyler size ayarlarım fiyatını zamanını adımı verirsiniz gidince yine nick yazdırma sistemiyle kim gelmis kim parasını vermis derdinede cozum olmus olur ben bu haftasonu edirneye arkadasımı ziyarete gidecegim icin gelemiyorum maalesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 gelirim bendem ahmet ulaş bana cnms mcuk kib thx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Fu? Takip et forumu yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 *takip* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Ehöm, 20-21 yapıyoruz o zaman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 ahah 3 gün önceden mi belli olacak, mümkün değil=) ayrıca 20-21 yapmayın, üzülürüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Arda bey size ne zaman uygun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar