elaidi Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 bir cuma gecesi. evet güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 ne zaman bu iş şimdi bayramda falansa ben burda değilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Yok daha organizatör bulmaya çalışıyoruz. Custodem, he de, topic açalım, konuşalım, ne zaman olsun vs vs. Bayramdan önce yada sırasında imkansız zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Nerede o gay, haber versenize ellesin topici. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 noluyo len kim dop kim gay sensin gay güneş falan filan ne zaman istiyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Cuma akşamı nasıl olur diyeceğimde, bayrama denk geliyor. Haftaya cuma akşamı sabahlamalı falan nasıl olur ? Tabi millete uyarsa. [ Mesaj 10 Ekim 2007, Çarşamba - 02:52 tarihinde, MADBOY tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Olmaz olmaz bayramdan en az iki hafta sonra olsun, son dakikada insanlar işini ayarlayamaz falan. Bi yerle kesin görüşülsün fiyat alınsın buraya kesin bilgiler yazılsın. Oldu bittiye getirip az kişiyle yapmayalım sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 O zaman ekim sonu gibi hoş olur, haklısın bayramdan hemen sonra olursa az kişi oluruz. Custodem göreve! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 adeks 2 yapalım, olmazsa trip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Ben de geliyorum. Hatta kankitolarıma sorucam beraber gelirix. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 ben hiç tripte yapamadım trip olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Trip fena değil aslında. Eger sadece biz sabahlarsak oturma düzeni olarak çok daha keyifli oluyor. İki uzun sıra, herkes sırt sırta. manda event'inde battlefield çok süper olmuştu orada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Adekste çok ayrılıyoruz, tribin oturma düzeni daha iyi evet. Screen falan yapabiliyorum haraslayabiliyorum yanımdakileri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Custodem ayarlasın o zaman iki hafta sonra cuma gününe? Herkes boşaltsın o günü, yapalım temiz temiz. Bakın 2 hafta önceden haber veriliyor, ay işim çıktı diyenin kalbi kırılır. Ben trip olsun diyorum. Hangi cafe olacagına karar verip topic actıralım custodem'e. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 walla ben spilas cüce bayramda bi dota+companyofheroes lanparticiği yapmayı planlıoz ekstra adamlara ihtiyacımız var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 bf varsa ben de gelmek istiyorum... malesef dotadan anlamam ama öğretecek sabrı kendinizde görüyorsanız ona da varım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 tripse ben yokum arkadas soyliyimde triptekileride tanımam zaten biside ayarlayamam size adeks 1 ya da 2 ayarlarım siz bilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 ben de gelirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Artıyoruz yavaştan. Trip'i kemikıl ayarlamıştı, baksın buraya, açsın topic, map falan koysun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 ben de gelebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 olabilarda ne zaman bayram geçti gidiyor. Bide cumartesi yapın şunu yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Xhun, lan dan mage vs priest yaparmıyık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 tripse ben yokum hepinize iyi eglenceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 trip suxxooraaatooorr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 e o zaman adeks olsunda millet trip diye işe girdise değiştirmek olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar