Fly Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 HOBAREEEY dileklerim gerçek oldu o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Edit: Gerek kalmadı [ Mesaj 11 Ekim 2007, Perşembe - 17:39 tarihinde, DeBuffAndHeal tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 haha bitirdim şu an çok hoşuma gitti süper olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Apache aslinda oyun hl2 episode 2'den daha fazla bilgi veriyordu fakat cok dikkat etmen lazim. Benim oyundan ogrendiklerim sunlar: [spo]GlaDOS portal storm'dan sonra da deney yapiyor yani olay portal storm'dan sonra geciyordu hatta bir kac uzayli turu uzerinde bile deney yapmis. Lab.'lar da tek bir eleman bile yok cunku GlaDOS neurotoxin'ler ile herkesi olduruyor, bir kismini ise deneylerinde kullaniyor. Oyunun sonunda calan sarkida we are finally out of beta gibi bir laf ediyor bu ya bizim karaterimizin beta'dan ciktigini belirtiyor ya da portal gun'un. Buyuk ihtimalle episode 3'de olaylar daha da belirgin olur. Oyun 2006 yilinda ya da daha ileri bir tarihte geciyor. GlaDOS'un combine ile pek bir iliskisi olmamis belki onlar uzerinde deney yapmistir fakat combine'nin GlaDOS hakkinda bir bilgisi yok. Son olarak pek cok kisi aksini iddia etse de butun oyun borealis'in icinde geciyordu(En azindan cok buyuk bir ihtimal var cunku oyun ici bir kac resimde borealis'in resimleri ve haritasi asili)[/spo] [ Mesaj 12 Ekim 2007, Cuma - 23:16 tarihinde, Sylian tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Oyunun Tüm levelları Youtube a düşmüş geçemeyen olursa haberi olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Time Runları görmeniz lazim başım döndü izlerken :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 [spo] enerji topunu koydum şuraya ve şu ileri geri giden zımbırtının hareketlenmesini sağladım[/spo] [spo] sonra işte şu işaret ettiğm yere gidemedim bitürlü, onun altındaki yere gidip düğmeye basıp tee geldiğim kapıyı açıp kenardaki duvara ve kapının oraya portal açıp geldiğim yere geri dönebiliyorum ama yine ilk resimdeki pozisyona düşüyorum [/spo] nasıl geçicem yahu kafayı yedim ordaki kutuyu nası alıcam gerideki düğmeye koyabilmek için?? yardım edin yalvarıyorum!! [ Mesaj 13 Ekim 2007, Cumartesi - 22:32 tarihinde, Drall tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 bu bölümü geçerken ordaki sentrileri duvar kapanmadan temizleyeceksiniz. Sürekli gir çık gir çık yapacaksınız. En sonda da o açılan duvarın üstüne bi portal bi de aşşağıdaki platforma bi portal açıp karşı-üstteki yere uçacaksınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Duvarı kapamadan temizlemene gerek yok. Alt tarafta düğme var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 oha nerde ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Karşıda 2 bölme varya, alt kattakinde düğme var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 oh geçtim çok teşekkürler valla çıldırmanın eşiğinden döndüm dfgsdf [ Mesaj 13 Ekim 2007, Cumartesi - 22:52 tarihinde, Drall tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Orda ben de takıldım, yan tarafta alçak bi platform daha var göremedim onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 oh çıkabildim neyse, en tepeye atmamışım portalı oyüzden çıkamıyomuşum =( şimdi hayatta kalmayamı çalışcaz artık? beni yakmaya çalıştılar kaçtım işte kadın we'll kill you falan dedi korktum =( [ Mesaj 13 Ekim 2007, Cumartesi - 23:10 tarihinde, Drall tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 hehe evet, zaman intikam zamanı. advanced maplarda sonuncusu dışında pek zor olan yoktu ama diğer time runlar falan çok zor geldi bana. hatta ilkinde nasıl 4 portalda geçeceğiz anlatabilecek olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 http://portal.wecreatestuff.com/ alin oynayin, para vermenize erek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 torrentleechte var para vermedim zaten =/ bilgisayarımın 10v10 civarı tf2yi kaldıracağını bilsem alıcam orange box ta, kesin kasar takıla takıla oynanır ondan korktuğumdan almıyorum, bide oyuna para verirsem abimle bozuşucağımdan tabi =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Pff ben nerden indircem ya torrentleech üyeliğim yok :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 steam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 en garanti çözüm ama 1 ay beklemem lazım :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 the cake is a lie the cake is a lie the cake is a lie Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 said: http://portal.wecreatestuff.com/ Oyunun gerçeğide bu kadar zevkliyse amanın diyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 çok manyak yauu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 said: Pff ben nerden indircem ya torrentleech üyeliğim yok :/ mis gibi mininova var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 .,-:;//;:=, . :H@@@MM@M#H/.,+%;, ,/X+ +M@@M@MM%=,-%HMMM@X/, -+@MM; $M@@MH+-,;XMMMM@MMMM@+- ;@M@@M- XM@X;. -+XXXXXHHH@M@M#@/. ,%MM@@MH ,@%= .---=-=:=,- =@#@@@MX ., -%HX$$%%%+; =-./@M@M$ -;@MMMM@MM: X@/ -$MM/ .+MM@@@M$ ,@M@H: :@: . =X#@@@@- ,@@@MMX, - /H- ;@M@M= .H@@@@M@+, %MM+..%#$ /MMMM@MMH/. XM@MH; =; /%+%$XHH@$= , .H@@@@MX, .=--------. -%H.,@@@@@MX, .%MM@@@HHHXX$$$%+- .:$MMX =M@@MM%. =XMMM@MM@MM#H; ,-+HMM@M+ /MMX= =%@M@M#@$-.=$@MM@@@M; %M%= ,:+$+-,/H#MMMMMMM@= =, =++%%%%+/:-. I am making a note here, GREAT SUCCESS. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar