Chemical Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 bitttiii:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Gratz download'ın bitmesine 6 dakika var güzelmi bari oyun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 2 3 defa daha oynanır son bölümler sırf konuşmalar için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 19 a geldim bende hemen çok kısaymış yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 kaç bölüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 10 da takıldım . yalnız cok kısaymış cidden 15 dakikada 10 lvl atladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 sonu cok tatlıymış o şarkıyı istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 19 bölüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 mp3 ü istiyo musunuz layn:b Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 ennn sonunda takıldım ya. nasıl kurtulacaz? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=a6Bm0xkItbk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 http://rapidshare.com/files/61595973/creditsportal.mp3.html sondaki şarkı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 süper olmuş oyun. chem mp3 için teşekkürler :) yarın bonus maplere ve episode 2 ye bakarım artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 episode 2 de ilk 2 chapterı oynadım ve efsane olma yolunda ilerliyor kesinlikle. Bu kadar tahmin etmiyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 episode 1 oynayıp 2 ye geçip ağlama noktalarına geliceğime hollandaya gidiyormuşum, olur mu böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Oyun sonu boss'u efsanevi olmus oyun belki kisa suruyor ama her dakikasinda eglendim(Ilk 10 bolum biraz sikiciydi tabii). [spo]O nasil psikopat bir AI'dir oyle oyunun sonunda oldurdugume uzuldum acayip orijinal bir karakter olmus. Neyse gerci I'm still alive felan diyordu bakarsiniz episode 3'de tekrar karsilasiriz...[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 benim de direk o aklıma geldi. freeman ile bi odaya giriyorsun, sağdan soldan portal açıp elemanlar dalıyo falan. süper olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=r4cLABtscEk çok seviyorum bunları ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 ulan oyunlar bitti, advanced'ler de bitti. gold medal kasıyorum o da bitecek böhğhhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Gayet zevkli olmuş Portal, tuttum. Yalnız 18 hariç pek zorlamadı diim. Şimdi sıra geldi advanced falan. Steam'de bi ayarı unutmuşum, oynarken dl yapmıyo onu bi hatırlasam ep2'yi de indirecem :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 hayret, bende pause diyosun yine de durmuyo falan :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Çok çabuk bitiyor ama çok zevkli. Hele ilk başlarda ağzım açık kaldı. Portal'ların içine bakınca ilk başlarda başım döndü. Noluyoruz diye kaldım böyle. Sonra anlayınca "voheleeey" moduna girdim. Advanced'lerden de 4 tanesini yaptım. Keşke daha çok bölüm olsaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 [spo]cok fazla sey anlatmadı artık valve nin klasik taktigi oldu bu olay.black mesayla ilgisi oldugunu hatta bm ye giden paralari kendine cekmis alternatif bir proje oldugunu anladik. konuda cok sacma yerler vardi.o kadar kusursuz tasarlanmış bir laboratuvar dizayn etmisler.tam bizi harrasliycaklarken karsidaki yere portalla gidecegimizi dusunememislermi.arkadaki ses aferin gectin planlamistik zaten falan dedi ama trasti yani belli duruma hakimim imaji verdi.artisindan her yerde bilgisayarlar sandalyeler falan var bir tane doktor,muhendis falan yoktu. sonra ortami ucurduk,mahvettik o yesillik alana nasil uctuk falan cok kopuk yerleri var.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Apache, cevaplar Episode 3'te olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Portal'ın zevki yılbaşından sonra başlar beyler. Önümüzdeki ay Portal SDK çıkıyor, sonra gelsin çılgın custom mapler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar