kermit Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 aşırı bi yavaşlama var son 3 gündür internette. nede olabilir anlamış değilimde. kablo değiştirmiştim ağ kablosu ondan olabilir mi ? normalde 105 ile yaptığım dl leri şimdi şaka gibi bir hızda 10 15 ile yapıyorum... başka bi sebep ? spy ? tarattım yok :) virüs felan hiç bişi ne olabilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 + oyunlardan düşüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 oyundan düşenleri parmaklayacaksın böyle dipten dipten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 onun için diyorum aga zaten maksat düşmemek bağlantı yavaşlığı felan tınlamıyom sayfa açayım işimi görsün yeterde oyun oynatmıyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Gündüz iyi de gece 11 gibi bi başlıyor böle saatte 6-7 defa 5-6sn lik kesintiler, oyun zevkimizi öldürdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 evet 15kb hızlar görüyorum ben de, sabaha karşı düzeliyor. eskisinden beter oldu bağlantı. 2 haftadır filan böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Do you know TTNET? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 20kbps. negzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 oui je sais ce qu'est le ttnet. Vous aiment le dildo ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 512k kablonet, 60kb/ps download. Akşamları da (ama 11:30 tan sonra falan) 380kb/ps ile indirdiği oluyor sürekli olarak. Ben de fırsat bilip bunaltıya abanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 oh be yanniz deilim yane kablonet war 1 mbit suekli yavaslik sitelere girmiyo felan 35 tane dns denedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Sorun yöresel olmasın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 ben bodrum'dayım, komşumda da aynı sorun var ama buraya türkiye'nin bambaşka yerlerinden yazıyor insanlar sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 kotalar resetleninc eherkez dl ye abanıp gece öle yatıyor diye düşünmekten alamıyorum ben kendimi bu ara : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Bone kablonet yazınca kafam karıştı benim de. Kablonet kullanan arkadaşlarımda da bende de hiç sorun yok. Hep adslden 56k hızında dl yapıyoruz şikayetleri duyuyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 abicim su anda aglicam resmen youtubedan 10 kb ile dl yapiyorum nedir bu anamis deilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Aynen son 3-4 gündür bende de aşırı bir yavaşlama var. Konya'dayım ben. Diğer sorun yaşayanlar hangi bölgelerden?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Bu aralar pingler düzeldi İstanbul, Erenköy'de. Nazar değmesin diyorum. Battlefield 1942'de Battlebox sunucusunda 12 ping alıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar