ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 reckonersı yazan insan olamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 bu ne biçim site lan! beleş yapacaksanız düzgün yapın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 1-2 yıldır bambaşka şeyler dinliyorum o yüzden ok computer dönemine göre mi yoksa kid a sonrasına göre mi iyi olmuş diye soracağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Of ki of... Albümü açtım 15 Step - henüz 1:33 de yüreğim kıpırdadı, boğazım düğümlendi. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 abi nasıl olabiliyorsunuz böyle şarkı dinlerken boğazınız düğümleniyor ağlıyorsunuz falan, ben de istiyorum ondan sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Björk - Pagan Poetry dinle kız olduğunu düşün fln. Yada opeth dinle. Ama sadece dinle yani başka bir şeyle ilgilenme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 neden düşüneyim abi kız olduğumu o.O opeth de dinlerim. öyle dinlediğim de oluyor ama genelde gaza gelip BEN DE ÇALICAM OLM falan diyorum ehuaeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 http://www.gigwise.com/news/37670/exclusive-radiohead-sell-12million-copies-of-in-rainbows İlk gün, 1.2 milyon download. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 albümü indirenlerin sadece üçte biri para vermiş. diğerleri cimri çıkmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 1000$ bile bağışlayan varmış. Adamlar çılgın kar etti. White stripes'da aynı şeyi uygulamayı düşünüyormuş gelecek albümleri için. Birde Reckoner yardırdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Devrim burada, hazır mısınz? http://www.siyahkahve.com/index.php?cmd=7&textID=4954 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 we value your custom. jnmslar yaa^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 abi reckoner nedir ya yeter , dağıldım ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 affetmedim aresten çektim yeter lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Jigsaw Falling Into Place loopta kaç gündür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 yarmış adamlar her konuda /respect Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 aylardır indireyim diye bekliyordum ancak kapamışlar sanırım artık. türkiye'de bulmak mümkün mü albümlerini ? torrentte de pek yok gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Fly, albüm 80 pound'du hatırladığım kadarıyla. Bence daha çok çabala torrent'ını bulmak için :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 buldum da 2 ay sonra almak üzere biriktirmeye başladım. adamlar ne yaptıysa 2 yıl boyunca sömürdüm, içimde kaldı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar