sturmbrightblade Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Recycle Bin'in (Britanyanın köpeğiyim ondan ingilizce konuşuyorum) iconunu nasıl değiştireceğiz.? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 aşırı derinlere inemem ben amanın gubidik vs diyorsan tune up utilities 2004 felan ya da daha sonraki bi sürümünü yükle. orda windows styler gibi bişi var. ordan rahatça yaparsın, ismini de değiştirirsin çok şekil olur O.o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Biz buralarda Britanya uşaklarını sevmeyiz genç.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sturmbrightblade Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Nedyosun amcacım sen.? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 dayı burda türkçe şart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 masaüstü sağ tık özellikler -> masaüstü sekmesi -> masaüstünü özelleştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Masaüstüne sağ tıkla > properties > desktop > customize desktop > orda ikonları görüceksin. Seçip change icon de. Bide konu başlıklarını daha kısa ve öz aç, bişey sorarken atar yapma, sözlük espirilerini fazla kullanmamaya çalış (çünkü yıllardır biliyoruz bunları, e eski tadı vermiyor) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sturmbrightblade Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Thank you very much friend. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 no problem sir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solkirans Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 üstüne keçe kalemle şekiller çiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 bence icon gayet guzel neden degistiriyorsun ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 vista kullanıyorum. birkaç dosya sildim. geri dönüşüm kutusunu boşaltayım dedim. sağ tıkladım, artık dalgınlıgımamı geldi bilmiyorum, sil dedim. bi baktım geri dönüşüm kutusu silindi sdfa. xpten alışmışız sil kısmı yoktu sağ tıkladıgında. benim sorum bu geri döüşüm kutusunu geri döüşümden nasıl kurtarıp geri getireceğim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 muaehahe adam kendi çapında paradox yaratmış helal diyorum edit:imla [ Mesaj 02 Ekim 2007, Salı - 01:16 tarihinde, Zep tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar