Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bjk - Porto

maelstrom

Öne çıkan mesajlar

Bu salak spiker Quarsma yı uzun uzun Arjantinli büyük yetenek diye övdü dimi ?

Ben mi yanlış anladım ? Hatta Dünya Kupasında Almanya'ya karşı şov yaptı falan dedi .

Spiker konusunda şu en kaliteli maçlarda bile çözüm bulamıyorlar ya ...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
SbNN
üye § 03 Ekim 2007, Çarşamba - 23:47 [ özel msj ]

--------------------------------------------------------------------------------

Bu salak spiker Quarsma yı uzun uzun Arjantinli büyük yetenek diye övdü dimi ?

Ben mi yanlış anladım ? Hatta Dünya Kupasında Almanya'ya karşı şov yaptı falan dedi .

Spiker konusunda şu en kaliteli maçlarda bile çözüm bulamıyorlar ya ...

hayır hayır
o porto kaptanından bahsediyordu
diego gonzales'den
ben de şaşırdım

[ Mesaj 03 Ekim 2007, Çarşamba - 23:50 tarihinde, kertenkel tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Tello Cisse gibi adamları ellimizde tutup çok para da vermeden onların ayarında adamlar alsak ve şu takımı Ali Tandoğan , İbrahim Üzülmez gibi adamlardan arındırsak böyle süper bi takım oluruz ama işi bilen yönetici , teknik kadro , yapılanma lazım ..
Sosyal ağlarda paylaş

tello kim cisse kim?

daha marsilya maçında aly ediyorduk beşiktaşla. çakma cisse ler alacağına bunları al diye.

ne olduğu belirsiz futbolcular bunlar

higuan , delgado, tello, cisse.

cisse kimdir yaw?

beşiktaşlı değilim ama, yenilen, ezilen bizim takımımız. paraları boş futbolculara yediriyorlar ancak.
Sosyal ağlarda paylaş

Tello'nun sırf adı yok diye eleştirmeyin .. Adam süper oynuyor bana göre .

Cisse'nin de klasik bir ön liberodan farklı özellikleri var . (boyuna rağmen ayaklarına hakim , şut çekebiliyor vs) . Tek suçu kendisinden daha popüler bir Cisse olması mı ?

Yapmayın ..
Sosyal ağlarda paylaş

tello cisse iyi oyuncular onu tartışmayacağım bile

ama ben tello olsam seneye bu takımda durmazdım. ne işim var böyle bi takımda diye giderdim çok rahat takım bulur kendine

takımda büyük revizyona ihtiyaç var. yıllardır kurtulmamız gereken dinozorların bu takımdan uzaklaştırılması lazım. lig mig hikaye bir an önce revizyona gidilse keşke.
Sosyal ağlarda paylaş

Nedir bu şanssızlık ya. En az 3 tane kaleye giden topta adamöların kıçına çarparak döndü top ya da kalecnin üdtüne gitti birisinin kıçından sekip. Kaleci de panter kesildi o da ayrı :s

Yeetneksiz Portolu voleyi ıskaladı, ötekinin önüne düştü top, Allah'ım!

Yneriz artık Liverpoolu, napalım.
Sosyal ağlarda paylaş

Düz mantık:
iyi.. neye göre iyi. İyi, hemen her maç eksiksiz bir şekilde görevini yerine getirendir...
10 adam kötü oynar ama 1i görevini yerine getirir, takım 5- 0 yenilir ama o bir adam görevini yerine getirir.. iyidir
Linderoth iyidir...
Cisse'yi fazla izlemedim, ama Linderoth'un şu ana kadar olan oyununu herkes övüyorsa demek Linderoth daha iyidir.

[ Mesaj 04 Ekim 2007, Perşembe - 00:34 tarihinde, wizardofoz tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

valla ben de cisse fazla izlemedim ama goze batacak derecede bi eksikliği yok adamın. besiktas için olumlu transfer bana gore. o kadar kazmanın arasında zaten kotu olması beklenemez cisse nin.

tello da iyi transfer. ancak diatta, higuain falan tam bir fiyasko. sırf transfer yapmış olmak için alınmış adamlar bence. defans için ne isimler geldi geçti sonra diatta diye bi adam cıktı aniden.

artık kaleye de rüştü'nün geçmesi lazım artık. adam bi oynasın bakalım olmazsa dönersin tekrar hakan'a. bu tür rotasyonlar denenmezse yedekler hiçbir işe yaramayacak beşiktaşta. diger takımlar için de gecerli bu tabi.
Sosyal ağlarda paylaş

2 maç bitti 0 puan. şamp liginde iyi futbol oynayan yada ne biliyim kendi sahasında atak oynayanlara vermiyorlar puan. " GOL " atan alıyor puanı. Porto da atıp maçı kazandı. Beşiktaş yatsın kalksın o ilk yarıda ki ibrahimin pozisyonuna yansın.

Ayrıca adamların yüzde yüz gol pozisyonu vardı oda kaçtı. bu gol onun bir telafisiydi bence. İki tarafta eşit oynadı. porto beraberliğe razı oynadı, galibiyet aldı beşiktaş defansının son dakikada hatasıyla. Ayrıca bjk bir sürü şut çekti ama etkili olamadı. Şartlara göre oynadı 2 takımda, hak eden yoktu maçı. Hediye oldu resmen portoya. Geçmiş olsun.

Şu dakikadan sonra bjk kendi sahasında bu oyunla liverpoolu yenemez. Marsilyayı da bir ihtimal yenebilir diyordum, liverpoolu orda yendiler. Korkulur açıkcası. Ben beşiktaşı 2 liverpool maçında da puan alamicağı kanısındayım. Neden? Çünkü şu saatten sonra liverppol tümmaçları kazanmak için oynicak. Bjk ile farklarını konuşmaya bile gerek yok. Porto kendi sahasında bjk taşı yenebilcek güçte. Marsilyada bjk den puan alabilir. e ne kaldı? elde var 0 Uefa bile artık çok zor. Sen kendi sahanda yenemiceksen porto yu, liverpoolu bile orada deviren marsilyayı kendi sahanda ağırlicaksan, artık her maçını kazanamk zorunda olan liverpooluda ağırlicaksan bide sahasına gidiceksen işin imkansız..

Ertuğrul a gelince, gg oldun be abi.. gönderirler seni yakında..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...