Aykan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=LJl_EioO6MQ Tuvaletin deliğine atmıslar cocugu gene ölmememiş. İLginch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Küfür ettim . Ağır . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 oha [ Mesaj 01 Ekim 2007, Pazartesi - 16:47 tarihinde, Lorrotar tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 bu millet tadini kaciriyo artik bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 oha vidyoyu izlemeden sdfgpğ yazdıydım sifon çekme filan deyince,çok fenaymış halbuki [ Mesaj 01 Ekim 2007, Pazartesi - 16:49 tarihinde, Lorrotar tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Evlat sahibi olabilmek için Çırpıyor insanlar. Sunların Yaptıklarına bakın Vicdan meselesi gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emircanz Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 oha bnde çok sağlam sövdüm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 yer afrika galiba,diyecek bişey bulamıyorum bunu yapanlara. Bebeğin yaşaması ise ayrı bi olay tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 içim parçalandı izlerken bunu kim yaptıysa kim sebep olduysa acı içinde geberir umarım, bu nedir ya, yazık günah oha ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 said: bende canlı bi balıgımı atmıştım klozete 1 saat falan yüzdü içindeki suda sonra azına sçtm sifonu çektim hll artı rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Balığı acısız veya nispeten daha az acılı öldürmenin yolu buzluğa koymak bir bardak su içinde. Hipotermiden ne olduğunu anlamadan uyuyup gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 annesizler her yerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 tuvaletin deliğine atıldığını nerden anladınZ?= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Ya şimdi cocugun üstündeki bokumsu şeylerden Bide Birisi demişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 fistan süper yerli bir laf etmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Abi bu ne ya.... Ulan nasıl bir dünya haline geldik. Birisi çocuğunu tuvalete atar, teki halının altına serip tahtayla kafasını ezip surların arkasına atar. Allah belanızı versin lan, soluduğunuz havaya yazık yemin ederim. Psikolojim bozuldu yemin ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sturmbrightblade Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Very funny,indeed. [spo] (Oha ne oluyo lan.LAN.LAN!!.RAISTLIN DUR!!.OLM BAK DUR LAN.HAsss.TAKHISIS MI LAN O.TAKMAYA MI GELMİŞ?Hass.. Edik: Bi dakka lan takhisis takamaz ki suahduasdffda *Sesi gürleşir ve şövalyelerine doğru bir konuşmaya başlar* Beyler bu gün şanslı günümüz. Takmaya gidiyoruz hemde takhisis'e. *TAKTAKTAKTAKTAKTAKTAKTAKTAK* -Geçen saatlerin ardından- Beyler bi dakka.Bu taki bizim paladine nin eski karısıydı di mi.Hani eski sevgili olayı falan platonik takılıyo olmasın bu Pala..Ehe [/spo] [ Mesaj 01 Ekim 2007, Pazartesi - 21:15 tarihinde, sturmbrightblade tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 01 Ekim 2007, Pazartesi - 21:18 tarihinde, sturmbrightblade tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 said: Absolut 01 Ekim 2007, Pazartesi - 17:29 tarihinde demis ki: Balığı acısız veya nispeten daha az acılı öldürmenin yolu buzluğa koymak bir bardak su içinde. Hipotermiden ne olduğunu anlamadan uyuyup gidiyor. balık dediğin acı çekmez zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 ohannes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Abi belki camur o yani nerden ürettiniz klozete atma olayını.yok lahıma attı asfzxc.yani cocuk yerde geziniyo.yerde dikkat ederseniz camurlu.spikerin dilini anlamıyorz.belki orda başka bişey anlatıyo.belki o cocğu kurtardılar.yani biri soyle yazıyodu o yüzden desin ok dicem.ben goremedim o yüzden konouşuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Çocuk bokla/çamurla kaplı . Ailesi yok . Küfür serbest . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Ufacık ilaç şişesi atınca tıkanıyo tuvalet. Çocuk geçer mi ya ordan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sturmbrightblade Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Abi çocuk değilde kedi geçiyo [ Mesaj 01 Ekim 2007, Pazartesi - 21:35 tarihinde, sturmbrightblade tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 ne denilebilir ki? jean baptiste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 said: Abi belki camur o yani nerden ürettiniz klozete atma olayını.yok lahıma attı asfzxc.yani cocuk yerde geziniyo.yerde dikkat ederseniz camurlu.spikerin dilini anlamıyorz.belki orda başka bişey anlatıyo.belki o cocğu kurtardılar.yani biri soyle yazıyodu o yüzden desin ok dicem.ben goremedim o yüzden konouşuyorum. çamur olduğu için millet orda çarşafla dokunuyo zaten çocuğa. veya bebek çamura düştüm boğazıma çamurlu su kaçtı diye ağlıyor [ Mesaj 01 Ekim 2007, Pazartesi - 21:55 tarihinde, Lorrotar tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar