Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öldürmeyen allah Öldürmüo

Aykan

Öne çıkan mesajlar

Abi bu ne ya....

Ulan nasıl bir dünya haline geldik. Birisi çocuğunu tuvalete atar, teki halının altına serip tahtayla kafasını ezip surların arkasına atar. Allah belanızı versin lan, soluduğunuz havaya yazık yemin ederim. Psikolojim bozuldu yemin ederim.
Sosyal ağlarda paylaş

Very funny,indeed.
[spo]
(Oha ne oluyo lan.LAN.LAN!!.RAISTLIN DUR!!.OLM BAK DUR LAN.HAsss.TAKHISIS MI LAN O.TAKMAYA MI GELMİŞ?Hass..
Edik:
Bi dakka lan takhisis takamaz ki suahduasdffda

*Sesi gürleşir ve şövalyelerine doğru bir konuşmaya başlar*
Beyler bu gün şanslı günümüz.
Takmaya gidiyoruz hemde takhisis'e.

*TAKTAKTAKTAKTAKTAKTAKTAKTAK*

-Geçen saatlerin ardından-

Beyler bi dakka.Bu taki bizim paladine nin eski karısıydı di mi.Hani eski sevgili olayı falan platonik takılıyo olmasın bu Pala..Ehe
[/spo]

[ Mesaj 01 Ekim 2007, Pazartesi - 21:15 tarihinde, sturmbrightblade tarafından güncellenmiştir ]

[ Mesaj 01 Ekim 2007, Pazartesi - 21:18 tarihinde, sturmbrightblade tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Abi belki camur o yani nerden ürettiniz klozete atma olayını.yok lahıma attı asfzxc.yani cocuk yerde geziniyo.yerde dikkat ederseniz camurlu.spikerin dilini anlamıyorz.belki orda başka bişey anlatıyo.belki o cocğu kurtardılar.yani biri soyle yazıyodu o yüzden desin ok dicem.ben goremedim o yüzden konouşuyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Abi belki camur o yani nerden ürettiniz klozete atma olayını.yok lahıma attı asfzxc.yani cocuk yerde geziniyo.yerde dikkat ederseniz camurlu.spikerin dilini anlamıyorz.belki orda başka bişey anlatıyo.belki o cocğu kurtardılar.yani biri soyle yazıyodu o yüzden desin ok dicem.ben goremedim o yüzden konouşuyorum.

çamur olduğu için millet orda çarşafla dokunuyo zaten çocuğa.

veya bebek çamura düştüm boğazıma çamurlu su kaçtı diye ağlıyor

[ Mesaj 01 Ekim 2007, Pazartesi - 21:55 tarihinde, Lorrotar tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...