kingpin Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 63 küsür explorer açılmasının mantıklı bir sebebi olamaz değil mi ? belki de devam edicekti dayanamayıp reset attım. - format. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 abi nabtın. nası bi spydır. o kadar kalitelimiydi bari? o kadar kalitelyse bi link ver :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 spy barınamaz pc de imkan yok, deep freeze kullanıyorum olm :p ddfsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 quickbutton tarzı bı tus varsa klavyede takılmıstır dıyesım gelıyor ama 63 tane mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 tarıyorum bilgisayarı şimdi panda online scan hedesiyle, içime sinmez ise format atıcam zaten son günlerdeki gidişatını beğenmiyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 bi ara you are an idiot hahaha ha ha ha ha ha .... diye bi şarkının çaldığı ekranların gidip geldiği kapadıkça çoğaldığı bir site vardı. O aklıma geldi :) Çok eğleniyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 63 küsür nasıl oluyor? ^o) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 bende de şöyle bi durum var, internet sitelerinde mailto olayı var ya hani, outlook u açıyo.. bazen farketmeden tıklıyorum, outlook kurulu olmadıgı için zilyon tane explorer açıyo.. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 oldukça basit bir nedeni var, eğer bir sayfa hazırlanmışsa kendisinden 1 tane daha açan, o sayfa her açıldığında, sürekli olarak kendisinden yeni bir adet daha açacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 ahah 2 gün önce aynısı banada oldu fişi çektim asdsaas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 lan scan yaptım 7 tane virüs buldu, format ownz diyorum akşama formatlarım dsfdsa emule kullanmanın zararları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 deepfreeze nedir ya ehehe :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 eski bi spydır o ,interneti sıfırlayanla aynı galiba eskiden dial up döneminde ,nerden kaptn yaw onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 bana da çok olurdu eskiden. bi de ben kasardım tek tek kapatmaya hatta böyle aşağıda gruplanıyo sağ tık grubu kapat diyosun sayı bi yandan azalıyo bi yandan artıyo fln :D fiş en güzel çözüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 gorev cubuguna sag tik, gorev yoneticisi, islemler sekmesi, explorer.exe'yi secip gorevi sonlandir. sonra da yeni gorev: explorer.exe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 iexplore plx ^^ explorer windoz'un oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 valla geçen gün ben de yedim aynısından. arka arkaya ie7 de tablar açıldı tonla. kitlenmeden kapattım iexplore.exe'yi sonra sıkı bi antivirus+antispy bi daha olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 hijack this i yüklerseniz orda ie adonn ları olarak görnüo bütün bu rahtasız ie spyware leri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 said: CthuLhu, 01 Ekim 2007, Pazartesi - 09:32 tarihinde demis ki: 63 küsür nasıl oluyor? ^o) sormaya gelmiştim ama sorulmuş sdf [ Mesaj 02 Ekim 2007, Salı - 00:22 tarihinde, PrudenT tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 said: Ractamanyak demis ki; iexplore plx ^^ explorer windoz'un oluyo. 63 ie demek 63 iexplore.exe demek, hangisini sonlandiracaksin? ki hepsini sonlandirsan bile daha acilacagi varsa acilmaya devam eder. explorer.exe'yi sonlandirirsan windowsun explorer'ini ve tum iexplore.exe'leri (ve yanlis bilmiyorsam calisan dll, batch falan fistigi da) sonlandirirsin. sonra ctrl+alt+del ile acarsin tekrar gorev yoneticisini, yeni gorev dersin, explorer.exe yazarsin, mis gibin geri gelir windows explorer'in, ama taze taze, acilan pencere neyin olayina da son vermis olursun. gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Ractamanyak kim lan?! =P explorer.exe, iexplore.exe (ya da başka bir processi) sonlandırmıyor ki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 bkz. ie6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 ben kingpin'i bilirim, ie6 kullanmaz =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 63 explorer aciliyor dedi diye seyettim ben. yoksa tab mab olayina girerdi diye seyediyorum hala da.. ie6 di mi kingpin. gosterelim su ractalsapiga gununu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar