Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bilgisayarda birden ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bi ara you are an idiot hahaha ha ha ha ha ha .... diye bi şarkının çaldığı ekranların gidip geldiği kapadıkça çoğaldığı bir site vardı. O aklıma geldi :) Çok eğleniyordum.
Mesaj tarihi:
bende de şöyle bi durum var,
internet sitelerinde mailto olayı var ya hani, outlook u açıyo.. bazen farketmeden tıklıyorum, outlook kurulu olmadıgı için zilyon tane explorer açıyo.. :/
Mesaj tarihi:
oldukça basit bir nedeni var, eğer bir sayfa hazırlanmışsa kendisinden 1 tane daha açan, o sayfa her açıldığında, sürekli olarak kendisinden yeni bir adet daha açacak...
Mesaj tarihi:
bana da çok olurdu eskiden. bi de ben kasardım tek tek kapatmaya hatta böyle aşağıda gruplanıyo sağ tık grubu kapat diyosun sayı bi yandan azalıyo bi yandan artıyo fln :D fiş en güzel çözüm
Mesaj tarihi:
valla geçen gün ben de yedim aynısından. arka arkaya ie7 de tablar açıldı tonla. kitlenmeden kapattım iexplore.exe'yi sonra sıkı bi antivirus+antispy bi daha olmadı.
Mesaj tarihi:
said:
CthuLhu, 01 Ekim 2007, Pazartesi - 09:32 tarihinde demis ki:

63 küsür nasıl oluyor? ^o)

sormaya gelmiştim ama sorulmuş sdf

[ Mesaj 02 Ekim 2007, Salı - 00:22 tarihinde, PrudenT tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
said:
Ractamanyak demis ki;
iexplore plx ^^ explorer windoz'un oluyo.

63 ie demek 63 iexplore.exe demek, hangisini sonlandiracaksin? ki hepsini sonlandirsan bile daha acilacagi varsa acilmaya devam eder.

explorer.exe'yi sonlandirirsan windowsun explorer'ini ve tum iexplore.exe'leri (ve yanlis bilmiyorsam calisan dll, batch falan fistigi da) sonlandirirsin. sonra ctrl+alt+del ile acarsin tekrar gorev yoneticisini, yeni gorev dersin, explorer.exe yazarsin, mis gibin geri gelir windows explorer'in, ama taze taze, acilan pencere neyin olayina da son vermis olursun.

gg
  • Yeni Oluştur...