nukbasliklikiz Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 4-0 gs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 2-0 alır bence gs.İlk maçtaki gibi rakibi küçümseme gibi bir lüksleri yok.Seyircinin gazıylanda geçerler turu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Sion geçen hafta ezdiği gibi gs yi ezerse alır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 25-0 GS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 10-0 hakan ükür 9 tane atar.. [ Mesaj 03 Ekim 2007, Çarşamba - 14:44 tarihinde, A-R-E-S tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 3-1 gs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 hakan şükür sakatlandı antremanda 2 hafta yok. dolayısıyla maçta da yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Nazar değdi sfsdfsdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 2-2 gs gazla 2 gol atar daha sonra kalesinde 2 gol gorur sion tur atlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 toggie saçmalarsa sion etkisiz kalır. gs yener. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 mike bot musun sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 maça bilet alamadım ya :( nese inş. turu geçersek diyer maça Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 tamamdır gs yencek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 lol be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 gs yenemezse iyi gülerim ama. Hayır o değilde bir feneri olarak gs nin avrupada başarılı olmasını istemiyorum demek istemezdim ama istiyorum gibide aynı zamanda kararsız kaldım ^^ sion isviçre takımı a.k. Yenin şunları sonra tüm maçlarda 5 yiyin. o durum yani. zaten verdiniz puanı orda anlamadım nasıl gitti. neyse sinirlendim lan : p yenersiniz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 said: -Wissy 03 Ekim 2007, Çarşamba - 14:21 tarihinde demis ki: 25-0 GS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 şükür oynayabilcekmiş galiba ama birinimi ne dövmüş o yuzden davalık mı ne olmuş fanatikte yazıyordu ama dikkatli okumamıştım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 hakan otoparkda tartıştığı birisinin omuzuna yumruk atmış. adamda şikayetçi olmuş. Fakat hakan şükür 2 mahkemeyede gitmemiş. Hakimde yakalama emri çıkartmış dün. Olay bu. Hakana ceza gelicek. Belkide göz altı yada fazlası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 amanin maçı sadece D Spor mu veriyor? WTF? bir de bazı fanatik fenerlilerin de bu maçlık (isviçre belalımız olduğu için) fanatikliklerini bi yana bırakıp bizi desteklemesini rica ediyorum. sonraki maçlarda yine isteyen istediğini destekleyebilir:) Muhtemel 11'ler [spo]GALATASARAY Orkun Uğur Song Servet Volkan Linderoth Arda Barış Lincoln Ümit Karan Nonda FC SİON Vailati Kali Nwaneri Alioui Paito Geiger Vanczak Obradovic Dominguez Adeshina Buehler[/spo] [ Mesaj 04 Ekim 2007, Perşembe - 13:42 tarihinde, MrLevie tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 said: hakan otoparkda tartıştığı birisinin omuzuna yumruk atmış. adamda şikayetçi olmuş. Fakat hakan şükür 2 mahkemeyede gitmemiş. Hakimde yakalama emri çıkartmış dün. Olay bu. Hakana ceza gelicek. Belkide göz altı yada fazlası. Yok idam cezası gelecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Her zaman Gs'nin yanındayım avrupa maçlarında. Kontra atak oynayacaklar adamlar yine. Kalli umarım bunu düşünür de Servet'i oynatmaz. Adamın tutabildiği forvetler ancak yavaş adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WackY_ Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 @fenerbahçedeki balın yarısı bizde olsun diyen arkadaşlara trömsöye elendikten sonra hani siz ülkeyi terkedecektiniz... bakıyorum hala burdasınız. Allah'tan sion için bişi sölemediniz birde bunun için malzeme verirdiniz millete Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 yani arkadaşım öyle saçma konusuosunki fenerbahçede ligden çekilmiyomuydu ? türkiye kupası maçlarına bakalım paf takımla cıkıcaklarmı ? cabuk unutuosunuz kablo kesme digiturk vs olaylarını :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 iyiki hakanın kafaya çarptı gol oldu.ondan başka hangi golümüz bal ? cok saçma bi konu tartışmaya değmez :) cansın frikik emrenin kıçına çarpar.moldovan rüzgarın etkisiyle gol atar :) bunlar da calısılmş goller herhalde :).uzar gider yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 sopcast isteriz maç için arkadaslar. hiç izlemedim internetten ama izleyenleriniz vardı önceki maçları, yardım ederseniz sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar