Zegna Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 cnbc e de 4. sezon verilmedi galba dimi? yada verildimi? sezon 5 basladi las vegas :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 eheh pek izleyen kalmamis sanirim ama soyle ilginc bisi oldu. enemy at the gates i tekrar izledim sıkıntıdan, ordaki alman sniper "KONIG" ed harris mis cok sasirdim hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 cnbce 4. sezon yayinina basladi. ben izliyorum hala bi ara ara vermistim simdi 3 u bitirdim 4 e basladim bitince 5 i takip etmeye baslicam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 cnbc-e de 4 veriliyor bu dönem. ben de 4 ün yarısında kalmıştım . o alman sniper filmin en karizmatik adamı zaten nası gözden kaçar o : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 walla amerikada 5 inci sezonsa ed gitti daha onemlisi mary yane nikki cox gitti sicarim bole dizinin icine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 said: BonePART 05 Ekim 2007, Cuma - 00:43 tarihinde demis ki: walla amerikada 5 inci sezonsa ed gitti daha onemlisi mary yane nikki cox gitti sicarim bole dizinin icine eyvallah zevkimizin de içine ettin abi spoiler'sız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 dizi bitmiş diye okumuştum ben zaten. izliyorum beşinci sezonu, 4.'ye kadar izlememiştim gerçi bayık geliyordu. öyle eğlencesine bir de james caan amca için tabii. nessa yok. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 robinson spoilerlik bisi yok, diziden ayrildilar. vanessa marcil var iste izlenir xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 vanesaa marcil tek kalsa gene izlerim, gerce pek izlemiyorum, arada rastlarsam ehueh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 bu dizideki kızlara hayranım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 zegna,izlemediğin 1 dizi var mı ? :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 weeds eureka birde smallville. onun disindaki hepsini izliyorum :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 o kdr zamanı nasıl bulabiliyorsun :) okul,iş vs den rahat kalmıyo ki mesela bnde TV ye zor bakyrm :) multimilyonersen söyle de bilsin herkes :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Molly Sims ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 3-4-5 sezonların türkçe altyazısı var mıdır? ya da d&r tarzı yerlerde dvd olarak bulabilir miyim? ingilizce kastım izlemeye ama kaçırıyorum ve o zamanda zevki kalmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Hastasıyım bu dizinin de indirmiyorum. Çünkü çok bölüm var çoğu bölümünü izledim ama kaçırdığım yerlerde bir hayli fazla. Ed in nasıl gittiğini çözemedim. Molly Sims boş bi karaktere dönüştü. Yeni patron ed den daha zevkli. Güzel zaman geçirilebilecek bir dizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar