Zegna Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 cnbc e de 4. sezon verilmedi galba dimi? yada verildimi? sezon 5 basladi las vegas :)
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 eheh pek izleyen kalmamis sanirim ama soyle ilginc bisi oldu. enemy at the gates i tekrar izledim sıkıntıdan, ordaki alman sniper "KONIG" ed harris mis cok sasirdim hehe
Disappear Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 cnbce 4. sezon yayinina basladi. ben izliyorum hala bi ara ara vermistim simdi 3 u bitirdim 4 e basladim bitince 5 i takip etmeye baslicam :)
Sly-One Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 cnbc-e de 4 veriliyor bu dönem. ben de 4 ün yarısında kalmıştım . o alman sniper filmin en karizmatik adamı zaten nası gözden kaçar o : )
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 walla amerikada 5 inci sezonsa ed gitti daha onemlisi mary yane nikki cox gitti sicarim bole dizinin icine
robinson Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 said: BonePART 05 Ekim 2007, Cuma - 00:43 tarihinde demis ki: walla amerikada 5 inci sezonsa ed gitti daha onemlisi mary yane nikki cox gitti sicarim bole dizinin icine eyvallah zevkimizin de içine ettin abi spoiler'sız
Sam Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 dizi bitmiş diye okumuştum ben zaten. izliyorum beşinci sezonu, 4.'ye kadar izlememiştim gerçi bayık geliyordu. öyle eğlencesine bir de james caan amca için tabii. nessa yok. :/
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 robinson spoilerlik bisi yok, diziden ayrildilar. vanessa marcil var iste izlenir xD
aquila Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 vanesaa marcil tek kalsa gene izlerim, gerce pek izlemiyorum, arada rastlarsam ehueh.
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 weeds eureka birde smallville. onun disindaki hepsini izliyorum :p
Seperate Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 o kdr zamanı nasıl bulabiliyorsun :) okul,iş vs den rahat kalmıyo ki mesela bnde TV ye zor bakyrm :) multimilyonersen söyle de bilsin herkes :))
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 3-4-5 sezonların türkçe altyazısı var mıdır? ya da d&r tarzı yerlerde dvd olarak bulabilir miyim? ingilizce kastım izlemeye ama kaçırıyorum ve o zamanda zevki kalmıyor.
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Hastasıyım bu dizinin de indirmiyorum. Çünkü çok bölüm var çoğu bölümünü izledim ama kaçırdığım yerlerde bir hayli fazla. Ed in nasıl gittiğini çözemedim. Molly Sims boş bi karaktere dönüştü. Yeni patron ed den daha zevkli. Güzel zaman geçirilebilecek bir dizi.
Öne çıkan mesajlar