Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En özdeşleştiğiniz Anime karakteri

Akuma_Blade

Öne çıkan mesajlar

quattro vagina degil CHAR o bi kere :P

tipten cok kafayapisi olarak bakiyorum charla kafa yapim ve dusuncelerim ayni

ama char dan daha cok kafa yapimin uysutugu bir eleman daha var

Roy Mustang!

-When I become Fuhrer... all female personnel in the military will have to wear mini-skirts!

negatif ve pozitif olarak heralde bana birebir gelen tek karakter. Ukalaligi, tembelligi, hayalleri ve dusunce sistemi direk birebir uyusuyoruz

Sosyal ağlarda paylaş

-En başta izleyici çekmek için yapılmış , "lol" , "n00b-like" , "god-like" karakterlerden olmadığı için...

-Hayatında ilk kez kendini masumların hayatını kurtarmak için savaşa girdiği için , bazıları gibi gibi korkaklık , döneklik yapmadığı için.

-Titans tehdidine karşı sırf insanlar zor durumda olduğu için dün kendisiyle savaşanlarla birlik olup onlarla işbirliği yaptığı için. [spo]( Şimdi biri atlayacak , "Titans varken Neo Zeon'u kuramazdı o yüzden savaşıyordu" diyecek , Hamaan zaten 4 yıl önce kurmuş Neo Zeon'u zaten... ) [/spo]

-Davasından gayrı birşey düşünmediği için , ortamdaki kızları kaldırma çalışmasına girmediği için

-Camille'a kahraman olmanın bedellerini öğretip adam ettiği için

-Minerva'nın önünde Hamaan'a dönüp birden "Adam mısın lan sen!!!" türü ayar verip +1 karizma yaptığı için

-The O + Qubeley'i görüp bir adım geriye atıp da kaçmadığı aksine kendinden güçlü 2'e karşı tek daldığı için , hatta T100ün kolu bacağı koptuğu halde hala savaştığı için

-Delikanlı MS T100 Hyaku Shiki kullandığı için : Gundam vs Z Gundam oyununda sırtı dönük taraftaki düşmana bakmadan Beam Rifle sıkıp patlatabildiği , kılıçla girdiği adama havadayken 2-3 tekme bastığı için...

[spo]
Bu arada... Yuh! Ben de biliyorum Quattro'nun = Char olduğunu ama seriyi izlememiş adamlara dakika 0 gol 1 durumuna düşürmek istemedim.Hatta bu yüzden protesto ediyorum seni Viktor :)
[/spo]

[ Mesaj 30 Eylül 2007, Pazar - 05:15 tarihinde, Akuma_Blade tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

tek tek cevaplicam ^^

[spo]
said:
-en başta izleyici çekmek için yapılmış , "lol" , "n00b-like" , "god-like" karakterlerden olmadığı için...

yalan vallahi yalan xD
79 da ilk real robot seysinin ana karakteri amuro gibi bir sunepe cikinca millet char a baglaniyor, karizma ama nedeni olan kotu adam ekolunu yaratan kisi animeleri sarisin kirmizi giyen karakterlerle dolduran kisi CHAR quaatro edward mass casval rem deikun direnisci hebele hubele

gundam dunyasinda char tanridir valla ha evet populist bir karakter olmadiginda haklisin Tominonun bile aklinin ucundan gecmemistir char in boyle bir efsane olucagi

said:
-Titans tehdidine karşı sırf insanlar zor durumda olduğu için dün kendisiyle savaşanlarla birlik olup onlarla işbirliği yaptığı için.

e hikayeye gore mantikli abicim ekstra bir ozellik degil bu, 79 dada zaten zabilere yaklasip oldurmek icin zeon un icinden yukselmeye calisiyordu, char in spacenoidler haric herhangi bir kuruma kurulusa bagliligi yok, taraf da degsitirme degil 79 dada federation a karsi savasti Zeta dada
Titans ve Axis varken neo zeon u kuramazdi evet, adamlar guc gosterisi olsun diye colony gazliyorlar zaten taraflar belli olmus bi tarafta titans in yoketmek ve dunyanin daha fazla kirletilmesini onleyip uzay programina abanmak istiyen AEUG var diger tarafta diger tarafta titans in kontrolundeki yozlasmis federasyon e delaz in son gosteriden sonra zeon remnantlari kalmadi gibi kalanalrida titans temizledi geriye bi axis kaliyor axis de kukla zabi araciligiyla hamaan tarafindan yonetiliyor
simdi char bu ortamda kendi neo zeon unu nah kurardi axis in en buyuk avantaji federasyon tarafindan zaten taninmis olmasi
char kursa bile adam nerden bulucak :P apolly ile filan takilirlardi iste char da bunu zaten bildiginden ve AEUG ile ayni gorusleri payalstigi icin AEUG ye katildi

ha istese AEUG in ipleri toptan eline alabilirdi ama yapmadi daha kendini hazir hissetmiyordu bu akdar buyuk bir sorumluluga heleki lalah olayini hala hazmedememisken

char camille i adam ederken charda camille den pekcok sey ogrendi veya bildigi seylerin yeniden farkina vardi (dakar konusmasi camillexfour geyigi donmese zor olurdu)

One Does Not Care To Acknowledge the Mistakes of One’s Youth
diyorum direk
char imbadir CHAR YA CHAR

-Davasından gayrı birşey düşünmediği için , ortamdaki kızları kaldırma çalışmasına girmediği için

Yalan xD en buyuk yalan hatta
anime tarihindeki en buyuk subyanci
once lalah ya takti kafayi kac sene depresyona girdi
davasi diyosun kycilia ile konusmasini ne cabuk unuttun
Lalah ile tansitiktan sonra davasini birakti adam.
zabiler filan umrunda dgeildi lalah lalah sayikliyordu
lalah niyazi olunca adam herseyi unutup herseyini amuro bebesini oldurmeye verdi a baoa qu da amuro ile olan duellolarina sayla dalmasaydi daha uyanamiycakti lalah ruyasindan
14 yasindaki hamaan sonra 13 yasindaki quess paraya (ulan yaninda tas gibi hatun var ne yapican elin kisilik problemli bebesini)
mineva olayina girmiyorum bile adam orda rekorunu kirdi
tomino yalanlasada anime tarihindeki en buyuk subyancidir Char heh

bide quattro = char spoiler sayilmaz xD
sagir sultan bile biliyor char oldugunu bilmesede zaten 79 u izliyen biri Zetanin ilk bolumunde kirmizi tipi gorup CHAR demiyorsa ben ona mal derim :P

bitane red comet var sonucta xD

ama char a saygisizlik yaptigin sonucta subyanci olsada char chardir biz onu oyle sevdik ^^[/spo]
Sosyal ağlarda paylaş

[spo]

1- "yalan vallahi yalan xD
79 da ilk real robot seysinin ana karakteri amuro gibi bir sunepe cikinca millet char a baglaniyor, karizma ama nedeni olan kotu adam ekolunu yaratan kisi animeleri sarisin kirmizi giyen karakterlerle dolduran kisi CHAR quaatro edward mass casval rem deikun direnisci hebele hubele

gundam dunyasinda char tanridir valla ha evet populist bir karakter olmadiginda haklisin Tominonun bile aklinin ucundan gecmemistir char in boyle bir efsane olucagi"

cevap : 0079 öncesi anti kahramanlara bakarsan Char'ın zaafları olan , mükemmellikten uzak bir anti hero olduğu görülecektir.Hele hele Zeta ve CCAyı izlersen görürsün ki Char god-like gösterilebilecek son anti kahraman tipidir.

CCAyı 2001de birlikte izlediğim Barış : "Sazabi zaten Nu Gundam'ın yanınnda normal bir MS gibi kalıyor.Char'ın yanında başka bir karakter olsa saniye bile yaşayamayabilirdi Amuro'nun karşısında" diyordu.Char'ın Zeong gibi bir canavara sahipken bile Amuro tarafından ezilmiş bir karakter.O halde bu adamın neresi god-like'dir sormak isterim.

Amuro'nun karşısında kaç kere ezildi saymayacağım bile.Ha , tutup da bana Kira Yamato falan öveceksen , kusura bakma asıl onlar hem god-like hem n00b.

Char tanrıdır dedin ya Viktor , kapak olsun yukarıda yazanlar.

2- "e hikayeye gore mantikli abicim ekstra bir ozellik degil bu, 79 dada zaten zabilere yaklasip oldurmek icin zeon un icinden yukselmeye calisiyordu, char in spacenoidler haric herhangi bir kuruma kurulusa bagliligi yok, taraf da degsitirme degil 79 dada federation a karsi savasti Zeta dada
Titans ve Axis varken neo zeon u kuramazdi evet, adamlar guc gosterisi olsun diye colony gazliyorlar zaten taraflar belli olmus bi tarafta titans in yoketmek ve dunyanin daha fazla kirletilmesini onleyip uzay programina abanmak istiyen AEUG var diger tarafta diger tarafta titans in kontrolundeki yozlasmis federasyon e delaz in son gosteriden sonra zeon remnantlari kalmadi gibi kalanalrida titans temizledi geriye bi axis kaliyor axis de kukla zabi araciligiyla hamaan tarafindan yonetiliyor
simdi char bu ortamda kendi neo zeon unu nah kurardi axis in en buyuk avantaji federasyon tarafindan zaten taninmis olmasi
char kursa bile adam nerden bulucak :P apolly ile filan takilirlardi iste char da bunu zaten bildiginden ve AEUG ile ayni gorusleri payalstigi icin AEUG ye katildi

ha istese AEUG in ipleri toptan eline alabilirdi ama yapmadi daha kendini hazir hissetmiyordu bu akdar buyuk bir sorumluluga heleki lalah olayini hala hazmedememisken"

cevap : Ya Brex Forra Char'ın ne mal olduğunu bilmiyor muydu sanıyorsun? Adamın Zeon içinde yükselmeye çalıştığı zaten sır değildi ki... Askeri akademiden Garma'nın ölümüne göz yummasının başka bir açıklaması yok.Ama şu var : 0079 ve 0093deki Char ile 0087deki Char'a baktığında %99 demiyorum %100 farklı bir mention görürsün.Bunu reddedemezsin de...

Adam gitmiş 0079da Federasyon'un neredeyse 2. adamı olmaya dek yükselmişti , hatta savaşları Amiral Jamitov'la aynı jipteki radyodan dinliyorlardı düşün artık. (Screenshot'unu yollarım arzu eder isen) Jamitov Delaz Conflict olayından önce bile zaten bir yolunu bulup darbeyle Federasyon'un başına geçmeyi kafasına koymuştu.Brex de bunu bilmiyor muydu , bal gibi biliyordu.Ama bu plan gerçekleşmeye başladığında doğruyu söyleyenler ya kurşunu ya G-3 yiyip nalları dikiyordu zaten.

Adam ne yaptı? Dostumun düşmanı dostumdur dedi Char'ı yardıma çağırdı.Ya bak , adamın Appoly'si Roberto'su var başka hiçbişeyi yok.0081'de 0082'de Hamaan zaten bunda hiçbirşey bırakmamış.Axis'e geldi , tutunamadı bile.Brex ona yetki vererek bu tehlikenin farkında değil miydi? Farkındaydı.Ama kabul et , Char'ın zorda kaldığı andaki dürüstlüğünü biliyordu.Char yaşarken ona hiç ihanet etmedi abicim.Güç delisi bi adam olsa , mesela 0079daki Char olsa bir yolunu bulur , Brex'den kurtulurdu ama o sonuna dek kendine verilen görevleri yerine getirdi. (Son savaşı iyi izle , Camille'in bile 1'e 2 sağ kalamayacağı düşmanlarla kolsuz bacaksız savaştı , bir adım geriye kaçmadı diyorum.Ölmekten korkuyormuydu şimdi , 2. Neo Zeon için hesap mı yapıyordu kolu bacağı koparken? He , cevap ver bakim)

Seriyi izlersen Brex'in suikastına dek Quattro AEUG içindeki çoğu adamla aynı seviyede. Vay "Ben bunu-şunu yaparım , ben böyle Newtype'ım , dengimmisiniz lan demiyor" falan demiyor.Söyle abi , 2007 jenerasyonunda böyle alçakgönüllü kaç karakter var?

3- "char camille i adam ederken charda camille den pekcok sey ogrendi veya bildigi seylerin yeniden farkina vardi (dakar konusmasi camillexfour geyigi donmese zor olurdu)

One Does Not Care To Acknowledge the Mistakes of One Youth diyorum direk char imbadir CHAR YA CHAR"

cevap : Char Camille'den başkasından öğrenemeyeceği tek şey şey öğrenmemiştir , bir şey öğrendi diyelim ona 100 şey öğretmiştir en azından... Episode 1'deki davranış ve tavır olarak Camille ile Episode 3'deki Camille'yi bile yan yana koyamazsan açıklaması nedir? Char dersen 0079-0083 arası zaten kendi hatalarının sonuçlarıyla kabuslarında boğuşmaktan başka birşey yapamadı.Bu kadar zayıf , bu kadar gerçekçi durumdaydı. (Aynı durumda UCnin "kamil insan" prototipine en yakın tipi 0079 sonrası Amuro'nun da olduğunu hatırlatmak isterim : Sorumluluk almayan , almak istemeyen , hele Movie'de "Artık insanların kurtulması zerre umurumda değil! Artık yoruldum lan! YORULDUM!" deyip Bright'dan tokadı yiyen Amuro 0079'in last battle'indan sonra kamil insan olmuştur malumunuz)

Zaten asansör sahnesinde bu direkt anlaşılıyor : "İnsanlar hatalarını tekrarlamaya mahkum" lafı ikisinin aklından geçen tek cümle.Char bunu Camille'den pat diye öğrenmedi.O laf 7 yıllık bir birikimin ve kabusların sonucuydu.

Dakar konuşması diyeceksen... Char o konuşmayı hiçbir etki altında kalmadan , sadece AEUG'un gerilla savaşını legal hale getirip insanların Titans'a karşı pusmuşluğunu bozmak için yaptı.AEUG'un bir lidere ihtiyacı vardı ve o liderliğini Hyaku Shiki patlayana kadar hakkıyla yaptı.Çıkar diyorsan gram çıkar gütmemiştir 0087-0088 mention'unda.

4- "Yalan xD en buyuk yalan hatta anime tarihindeki en buyuk subyanci once lalah ya takti kafayi kac sene depresyona girdi davasi diyosun kycilia ile konusmasini ne cabuk unuttun Lalah ile tansitiktan sonra davasini birakti adam.zabiler filan umrunda dgeildi lalah lalah sayikliyordu
lalah niyazi olunca adam herseyi unutup herseyini amuro bebesini oldurmeye verdi a baoa qu da amuro ile olan duellolarina sayla dalmasaydi daha uyanamiycakti lalah ruyasindan 14 yasindaki hamaan sonra 13 yasindaki quess paraya (ulan yaninda tas gibi hatun var ne yapican elin kisilik problemli bebesini) mineva olayina girmiyorum bile adam orda rekorunu kirdi tomino yalanlasada anime tarihindeki en buyuk subyancidir Char heh"

cevap : Char'ın kusursuz bir insan olmasını mı bekliyordun? Benim 0079 yada 0093 Char'ını değil de 0087 Char'ını örnek gösterme sebebimdir.Char Zeta öncesinde ve sonrasında sübyancıydı , doğru (Wikipedia bile sayfasında yazmış yalan mı söyeleyeceğim) .Ama hayatında ilk kez kusurlarının insan hayatına malolabileceği bir yerdeydi.50 bölümlük animede Char'ın tek öpüşme sahnesi var.Bu neyin dalaletidir? Ha... Anime'lerdeki cinsel eğilimleri eksi sayacaksak Kira Yamato'yu , Athrun Zala'yı falan görmezden gelip 0087-0088 Char'ına "aha sübyancı" diye dalmak ne mantıklıdır , sormak isterim. (Ki tekrar hatırlatırım , benim örnek gösterdiğim insan 0087-0088 mention'undaki Char'dır) Youh yani , UCye poh atacaksak gör yani , herifler kazık kadar olmuş banyoda beraber çekilmiş fotoğrafları çıktı daha nesini savunacaz CE pratagonist'lerinin...

Minerva olayında biraz acımasızsın.Episode 33'de Messenger from Axis'de Minerva Char'ı gördüğünde "aaa seni tanıdım sen Char amcasın" diyor.Ya Dozzle öldüğünden beri Zabi'ler okşamıyordu bile Minerva'yı , Char gelmiş beşiğini sallamış sübyancılık mı oluyor. (Hayal meyal izlemişsin o episodeu herhalde) Ki Episode 33'de Char "Hamaan seni kukla gibi kullanıyor , bu oyuna düşme" dedi.Ekibin esir alınması pahasına bunu ona niye söyledi? Bu lafın Neo Zeon'u kuran taraf olmakla alakası yok , sadece onu söyleyeyim.Sen düşün.

İşi döndürüp dolaştırıp Lalah'a getireceksen Amuro'nun da Lalah yüzünden divane olduğunu hatırlatırım. + ileride kamil insan olacak Amuro bile Matilda sama'ya aşıktı , (Matilda ölmese Gundam sonlara doğru Uçan Kuş programına bile dönerdi Amuro'nun yüzünden , Tomino baba yine en iyisini yapmış ) gel normal birşey ara şimdi.Char'ı günah geçisi göstermeyi bırak gözünü seveyim.

5- "bide quattro = char spoiler sayilmaz xD
sagir sultan bile biliyor char oldugunu bilmesede zaten 79 u izliyen biri Zetanin ilk bolumunde kirmizi tipi gorup CHAR demiyorsa ben ona mal derim :P

bitane red comet var sonucta xD

ama char a saygisizlik yaptigin sonucta subyanci olsada char chardir biz onu oyle sevdik ^^ "

cevap : İlk bölümde transit Roberto + Appoly telsiz konuşmalarında bile Quattro-tai diyorNe diyeceklerdi Char mı? Kai'nin Bright'a mektup yazıp "o Char" demesi bence çok gereksiz ve çabuk bir sahneydi ama Storm of Klimanjaro bölümüne kadar o hep Quattro olarak anıldı.Spoiler bir şey mi , bence evet , sadece ipuçları biraz dengesiz verilmiş.

Sağır sultan konusunda ancak Zeta Movie'leri konusunda haklı olabilirsin : Daha Movie I'in açılış creditlerinde " Shuichi Ikeda as Char Aznable " diye yazmışlar.Ama ben Movie'sinde değil TV serisinde Spoiler olacağını yazıyorum.İzleyiciye gram saygım olmasa DivXPlanet'de Zeta Gundam incelemesi yazmışım 10binlerce karakter basmışım , bir cümlesinde bile spoiler tag'ı açıp da "arkadaşlar bakın Char = Quattro" yazmamışım bile.

Bu saatten sonra kim -tüm eksilerine , zaaflarına rağmen- Char'a daha fazla saygı duyuyor , seviyor sormak isterim.
[/spo]

[ Mesaj 30 Eylül 2007, Pazar - 08:11 tarihinde, Tomino baba tarafından güncellenmiştir ]

[ Mesaj 30 Eylül 2007, Pazar - 08:31 tarihinde, Akuma_Blade tarafından güncellenmiştir ]

[ Mesaj 30 Eylül 2007, Pazar - 08:31 tarihinde, Akuma_Blade tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

[spo]tek tek cevap veriridimde usendim heh

mineva amca olayi yalan direk resmi vardi ikisi bir tatilevine giriyorlardi zetanin sonunda kaciriyordu kizi

amuroyu ovmem amuro allahin bebesi
seed karakterlerini geciceksin zaten, seed yama calismasi direk surdan sunu keselim surdan sunu bak yapistiralim abooov modunda yapilmis CE ile UC karsilastirilamaz zaten cunki CE direkman UC den ripoff ama basarili bir ripoff degil o ayri :P

char godlike karaktermidir
evet
UC deki tek godlike karakterdir hatta
neden godlike?
cunki karizmasi ile ortami domine ediyor

ha senin dusunce sisteminle godlike degil dogrudur o acidan bakarsan
elinde iyi mobile suitler olmasina ragmen hep ezik kaldi guclu bir newtype degil hyakushiki ve rick dias haric bindigi her alet amuro bebesi taraindan bikac saniyede yok edildi

hatta 79 da char geldi
booom patladi alet
char gitti
char geldi
booom
char gitti

eyigi vardi ehahahaha

ha char = Quattro spoiler degil 79 u izliyen adam zaten ilk dakiakda tanir char i sesinden tanir bi kere
camille in verdigi tepki ise superdi zaten

bright-what?!?!
reccoa-quattro tai?
wong-char aznable
Bright-OMFG
kamille-some kind of secret....

o yuzden disquise olayi spoil degil
evet yapimdaki karakterlere karsi bir gizlenme var ama destiny deki abudik plot twist gibi izliyiciden gizlenmiyor bu o yzuden bunu argamada soylesem spoiler olabilir ama burda olmaz hehe
bariz char kardesim eleman

ha bu arada
http://www.hlj.com/product/BAN932916

caponyada kucuk kizlar arasinda fenomen oolmus AHAHAHAAHAHAHA[/spo]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...