Fortuna Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Evet Beyler şu aralar Justice league felan izliyorumda superman o kadar kılma dokunuyorki anlatamam. Burda cevaplarınızı sadece çizgi film açısından verirseniz sevinirim.Yani filmeleri ve comic'leri işin içine katmadan. Ben daima Batman'ı daha çok sevmişimdir adam zenginken yapabilceği birçok şey varken,"dünyadan bana ne.. " diyebilecek durumdayken ve insan üstü güçleri yokken kahraman olmayı seçti.Superman ise dünya dışından gücü kendinde ve zatende çok fazla güçlü(heat vision superstr vs vs..).Bu nedenle ben Batman diyorum daha çok saygı duyarım kendisine :D Şimdide Size soruyorum. Superman mı Batman mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Batman tabi ki. Delikanlı, süper gücü yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 superman, paralı super kahraman olmaz dfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 polat alemdar! hem iyiler için çarpışıyor, hem parası var, hem delikanlı, hem de tayt giymiyor! şaka bi yana batman daha iyidir.. süperman.. ee daha naif bi süper kahraman profili çiziyor.. her şeyi süper ama ruhsal açıdan pek güdük kalmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 batman tabii ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 iyi de sadece çizgi film diye gidersen superman için yapılmış o kadar iyi çizgi filmler yok, 50 yıllık olanlar filan vardı. :p şahsen batman derim gerçi her şekilde, kötüleri yeter.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Süpermenin kahraman olmayı seçmeme hakkı yok muydu yani? olmadı şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Batman 0wnz j001! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Tarantino benim söylemek istediklerimi özetlemiş Kill Bill Vol.2 de, seyredenler hatırlayacaktır: Bill: As you know, l'm quite keen on comic books. Especially the ones about superheroes. I find the whole mythology surrounding superheroes fascinating. Take my favorite superhero, Superman. Not a great comic book. Not particularly well-drawn. But the mythology... The mythology is not only great, it's unique. Now, a staple of the superhero mythology is, there's the superhero and there's the alter ego. Batman is actually Bruce Wayne, Spider-Man is actually Peter Parker. When that character wakes up in the morning, he's Peter Parker. He has to put on a costume to become Spider-Man. And it is in that characteristic Superman stands alone. Superman didn't become Superman. Superman was born Superman. When Superman wakes up in the morning, he's Superman. His alter ego is Clark Kent. His outfit with the big red "S", that's the blanket he was wrapped in as a baby when the Kents found him. Those are his clothes. What Kent wears - the glasses, the business suit - that's the costume. That's the costume Superman wears to blend in with us. Clark Kent is how Superman views us. And what are the characteristics of Clark Kent. He's weak... he's unsure of himself... he's a coward. Türkçesi de özetle şudur: Batman gerçekte Bruce Wayne'dir, Spider-Man gerçekte Peter Parker'dır. Onun Spiderman olması için kostümü giymesi gerekir. Superman, Superman "olmamıştır", Superman "olarak doğmuştur". Superman sabah uyandığında Superman'dir. Onun "diğer kişiliği" Clark Kent'tir. Onun "kostümü", günlük giysileridir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Batman Çünkü daha bi karizma. Superman hem kıyafet konusunda rezalet, hem de maskesi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 İkisinden de adam olmaz ya.Benim favori süper kahramanım Kenedir.KAŞIKKKKKKK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
babayigit Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Ahaha kene süperdir.Hele felsefe yapmaya çalışırkenki saçmalamalrı bitirir keneeeee.KAŞIIIIIIIIIIIIIIIIIK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Tabii ki Batman. Süpermen gereksiz bi hero zaten. Ekşi dergide bi yazıda okumutum bunu. Adam elinde süper güçler varken, normalde 1 yılda bitebilecek bir eğitim merkezini, okulu yani toplumu kalkındırarak suç oranını düşürecek şeyleri bir kaç günde inşaa edebilecekken, saçma sapan suçlarla, hatta en yüzeyselleriyle uğraşıyor. Batman ise içimizden biri, uzaylı değil. Süpermen zaten bu yetenkle yapmasa ayıp bunu. Ama Batman hiç bi zorunluluk yokken yapıyor bunları, diyor ki bi bu şehri kurtarırız arkedeş. Yani dert uçak düşmes değil uyuştuucu pazarlayıcısı aslında. Yani Tarantino farklı düşünebilir, ama Batman bi kere Batman olduktan sonra Bruce Wayne kostümünü sadece davetlerde kullandı. O pelerinli kıyafet de Batman'in ceketi diyebiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Duruma bakar. Kripton yoksa Superman eline verir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 süpermen abiye gereksiz yüklenilmiş ama, ilk popülerliğe ulaşarak süper kahraman olayını fişekleyen kendisi olur sonuçta. kızılmaske hariç kimse yokken o vardı.. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 joker hepsini döver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Justice league bir bölümde Batman yanında kriptoniti çıkarıyor. Hawk Girl:Do you always carry kryptonite with you? Batman:Think this as insurance. Hawk Girl:An they say i am scary... Batman'ı batman yapan Geçmişidir.Superman ise tarantino'nun dediği gibi öyle doğdu,güçlerini kazanmadı onlar zaten vardı.Annesi babası öldürülmedi.Psikolojik bunalımlara girmedi."Benim annem babam öldü başkalarınınki ölmesin." demedi. Batman imba doğmadı.Yıllarca çalıştı çabaladı.Öle uzaydan gelipte dünyada artislik taslamadı. Batman'i New York'a Superman'i Washtinon'a koysak,Bence Batman alır her halikarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 batman herhalde gelmiş gecmiş en tırt kahramanlardan biridir, ne bi derinliği ne bi ictenliği ne bi özelliği vardır tırttır her yanıyla, sadece öle durur boş booş karizm yapar. buna karşın superman yıllardır super ve yenılmez olmasına karşın hep savaşıcak bişeyler bulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 superman ile daha kapsamlı bir kahramanı karşılaştırın ama kesinlikle batman olmasın bu :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 ya batmanın yaşadığı yer daha karanlık superman ın yaşadığı yer ise pırıl pırıl ikiside aynı dünyada ve ülkede yaşıyor baya bi fark var yaşadıkları yerler arasında acaba neden :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 cunki batman emo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 çünkü karanlık dünya atmosferi çizgi roman okuyucusunu cezbeden en önemli etkenlerden biri çok pardon da sorumu tekrarlıyorum, süpermen artislik taslamak, dünyayı kurtarmak zorunda da değildi; eğer sizin mantığınızdan bakarsak. batman tırt, başka bir şeyle karşılaştırın da, batman olmasın bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 batman'ın tırtılığı gucsuz olmasıdnan gelmiyo, bir cizgi roman karakteri olarak coook zayıf işlenmiş düşünülmemiş her tarafı patlak olmasından geliyo. hanı anlamıyorum joker'ı yazan adamla batmanı yazan adam nasıl aynı. batman şeyi gibi steven seagull gibi, odun öle durup ona buna super kunfgfusuyla gadgetlarıyla dayak ayıp sonra braz daha durup poz veren biri, kişilik karakter falan sıfır yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Batman animated series'de izleyin Harvey'i felan gör bakalım öle superhero pose olayı yapıyor mu? Şu dünyada suçlunun işini bitirdikten sonra orda durmayıp artislik taslamayan komiser arkasını dönüpde teşekkür edeceği zaman bile giden tek adam Batman. Adam işini teşşekür beklemeden yapıyor.Ama süpermene baktığımızda görüyoruzki bazı bölümlerde(gene animated diyorum) çileden çıkıyor.Luthor'u öldürdüğü bölüm var yahu.Süpermen'de toz pembe değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar