Gangren Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Evet bunun da torrenti çıkmış, hayırlı olsun. Stand alone Expansion Pack (Orijinal CoH istemiyor) DX10 destekli. 2 yeni ordu, 2 yeni campaign. (British ve German) 6 GB civarı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_LURTZ_ Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 ruslar yok mu yine yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 alman görevlerimi var o.O oo iyiymiş o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Millet yorumlara ordular abartı dengesiz yazmış =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Ben daha çok single player campaignler için istiyorum bu oyunu. 6 GB nedir ama ya, yuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 e ruslar yok... ayrıca expension değil yanı, eski alman ve amerikan ordularıyla beraber skirmish yapamıycaz buda üzücü.. tüh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Yapıosun Cuce, orijinal CoH ile beraber çalışıyor oyun, entegre şekilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 ha tam dawn of war usulu guzel o zaman tamin ederek sölüyorum timeline ilk oyundan daha önce, veya direk kuzey afrika. herhangi bi link varmı kurcalıyabiliceğimiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 olma mı http://www.companyofheroesgame.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 daha yeni uninstall ettim expansion çıktı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Ruslar niye yok la? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 ruslar yok cunku sirf expansion icin yeni bir suru map yapmak istememisler. Ayrica yeni 2 irk var gercekten; panzer elite ve ingilizler. Ruslari ikincisini cikarttiklarinda ekleyecelermis. Zaman konumu olarak, pazar bahcesi operasyonunu konu aliyor (efsanevi a bridge too far filmin gecen operasyon) company of heroes her daim dengesizlikle suclansa da aslinda bu alternatif stratejileri kesfedince degisen bir on yargi oluyor oluyor. Sonucta oynadigimiz sey "go" gibi uzerine yapay zeka yazilamyan bir oyun olmadigindan; tabii her oyunda oldugu kadar coh'da da dengesizlik olusuyor. [ Mesaj 29 Eylül 2007, Cumartesi - 11:54 tarihinde, Golge-i_Khan tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Oynadım guzel olmuş micro apmak kolaylasmış yapay zeka gelismiş, taraflar dengesiz değilde, panzer elit kendi arasında dengesiz biraz, scorched earth tank destroy'a karşı cok zayıf kalıyo mesela. bide britanya tanklarının pop'u düşük delgi biraz bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Heh daha yeni kurdum yükledim ettim. GÜzel multi olur. Var mı oynayacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 2v2 ye 4. arıyoruz kendine güvenen. Var mı bakayım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 hamachi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utterable Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 varmı multi oyniycak ? edit: ya birde ekpaketini şu an yeni yüklüyorum. eski oyunun campaing'ine giremeyecekmiyim ? eski oyunu sildi çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 gaza geldim orjinal aldım relicten oynuyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Beğenmedim ben yenilikleri ya. İngilizler çok tırt olmuş, Panzer Elite de çok az üniteye sahip. Yine zevkli oynaması tabii, o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 DEUTSCHLAND DEUTSCHLAND ÜBER ALLES. Güzel bu exp ya, ben beğendim en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Heh şuan ladderda ingilizler çakıyor genelde. Çünkü ileri base push olayı çok feci. Emplacementları düzgün diktiğinde oyunu direk kitliyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
efe.hizar Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 evet biz orjinali aldik, relic 8 kadar turk gordum sahsen ben. Alirsaniz buraya yazik nick'inizi yapariz birlikte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 orjinalini yeni sattım 1-2 ay önce... internetten sınırları zorlamaya başlamıştım kariyerimin doruk noktasında bırakayım dedim (: bir daha bu oyunun multiplayer'ına sarmam fakat campaign için alabilirim expansion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 yenı expension cıksın ruslar gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 CoH2 cıkıcak sanırım ona kasıyolar, onda da ruslar gelicek diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar