Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Company of Heroes: Opposing Fronts

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Evet bunun da torrenti çıkmış, hayırlı olsun.

Stand alone Expansion Pack (Orijinal CoH istemiyor)

DX10 destekli.

2 yeni ordu, 2 yeni campaign. (British ve German)

6 GB civarı.
Mesaj tarihi:
ha tam dawn of war usulu
guzel o zaman

tamin ederek sölüyorum timeline ilk oyundan daha önce, veya direk kuzey afrika.

herhangi bi link varmı kurcalıyabiliceğimiz
Mesaj tarihi:
ruslar yok cunku sirf expansion icin yeni bir suru map yapmak istememisler.

Ayrica yeni 2 irk var gercekten; panzer elite ve ingilizler.

Ruslari ikincisini cikarttiklarinda ekleyecelermis.

Zaman konumu olarak, pazar bahcesi operasyonunu konu aliyor (efsanevi a bridge too far filmin gecen operasyon)

company of heroes her daim dengesizlikle suclansa da aslinda bu alternatif stratejileri kesfedince degisen bir on yargi oluyor oluyor.

Sonucta oynadigimiz sey "go" gibi uzerine yapay zeka yazilamyan bir oyun olmadigindan; tabii her oyunda oldugu kadar coh'da da dengesizlik olusuyor.

[ Mesaj 29 Eylül 2007, Cumartesi - 11:54 tarihinde, Golge-i_Khan tarafından güncellenmiştir ]
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Oynadım guzel olmuş micro apmak kolaylasmış yapay zeka gelismiş, taraflar dengesiz değilde, panzer elit kendi arasında dengesiz biraz, scorched earth tank destroy'a karşı cok zayıf kalıyo mesela.

bide britanya tanklarının pop'u düşük delgi biraz bana
  • 2 ay sonra ...
  • 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Heh şuan ladderda ingilizler çakıyor genelde. Çünkü ileri base push olayı çok feci. Emplacementları düzgün diktiğinde oyunu direk kitliyosun
Mesaj tarihi:
orjinalini yeni sattım 1-2 ay önce... internetten sınırları zorlamaya başlamıştım kariyerimin doruk noktasında bırakayım dedim (: bir daha bu oyunun multiplayer'ına sarmam fakat campaign için alabilirim expansion
  • Yeni Oluştur...