Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Clive Barker's Jericho

dreagloth

Öne çıkan mesajlar

fena diil, aldim oynadim memnun kaldim.

yani, gunumuzde duzgun oyun yapmiyorlar o yuzden bana kalsa her oyuna geciricem. 7 filan veririm bu oyuna, ama bioshocka da 6.5, world in conflict e 8 verirdim bana kalsa (bioshockta bir bok yoktu, system shock 2 nin yaninda devede kulak kalir). halflife 2 8.5-9 arasi verilebilecek tek oyun bugunlerde cikan.

ign sacmasapan bir site haline geldi zaten, grafiklere 7 vermis. grafikler fistik gibi, 9 verirsin o grafiklere en az.
Sosyal ağlarda paylaş

ya arkadaşlar,oyunun resmi sitesindeki elemanların da tav olduğu ve benimde bi türlü geçemediğim bi olay var.
oyunun en deli eden bölümleri olan zamanında sağ sol veya yukarı aşağıya bas,yaratıktan kurtul,yukarıya tırman tarzı şeyler.
şimdi exorcism bölümündeyim ve yaratık paso suratıma kusuyor veya parmağımı ısırıp öldürüyor bi türlü geçemedim.
zamanında basamıyorum tuşlara çünkü çok hızlı çıkıyor.
var mı bi yolu yöntemi?
Sosyal ağlarda paylaş

Az önce kurdum biraz oynadım, bence gayet hoş bir oyun olmuş. Savaşlar biraz garip gerçi yaratıklarar bin kurşun yediriyosun anca ölüyolar. Headshot alsan da 10 kere falan alman gerekiyor.

Ayrıca optimizasyon biraz daha iyi yapılabilirdi zira bunun gibi oyunları highda rahat oynarken bunda fps sıkıntısı çekiyorum ayrıca advanced grafik ayarları hiç de advanced değil. Biraz daha advanced olabilirdi ve böylece biz de biraz daha yüksek fpsye ulaşabilirdik ince ayarla..
Sosyal ağlarda paylaş

Madcat said:
ya arkadaşlar,oyunun resmi sitesindeki elemanların da tav olduğu ve benimde bi türlü geçemediğim bi olay var.
oyunun en deli eden bölümleri olan zamanında sağ sol veya yukarı aşağıya bas,yaratıktan kurtul,yukarıya tırman tarzı şeyler.
şimdi exorcism bölümündeyim ve yaratık paso suratıma kusuyor veya parmağımı ısırıp öldürüyor bi türlü geçemedim.
zamanında basamıyorum tuşlara çünkü çok hızlı çıkıyor.
var mı bi yolu yöntemi?

eğer bu hadise varsa hiç elleşmiyim.
boşuna indirmeye de gerek yok...
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
oynadim bende biraz karakter degistirme olayi enteresan konuda fena degil grafikelr guzel oyun akici ama..

oggghhh geldi be akrdesim
1500000 mermi atiyorum yaratik anca iniyor
yok yani devamli boyle tek tek aticagina kalabalik guruplar halinde kolay olen yaratikalr yollasaydin hem daha zevkli olur hemde sinir yapmazdi

uyuz oldum
FPS mi oynuyorum yoksa wowda raid mi yapiyorum belli degil
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 6 ay sonra ...
oyun güzel, 2 gündür aralıksız oynuyorum. grafikleri çok başarılı, karakterlerde çok ilginç ve değişik olmuş. klavye sequenceları çok güzel ve yerinde bence ayrıca hiçte zor olduklarını düşünmüyorum.

oyunun 2 beğenmediğim tarafı var, iğrenç save sistemi (istediğiniz yerde save edemiyorsunuz) ve müziklerin yetersiz olması.

ama güzel oyun, aksiyon-korku oyunlarını seviyorsanız edinin derim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...