Sylian Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Oyun gayet guzeldi fakat undying gibi bir klasik degil, o degil de ign ne bicim para aliyor anlamak imkansiz ign us oyuna 5.8 vermis... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 öbür sitelerden de iyi not alamadı ama ign resmen geçirmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 fena diil, aldim oynadim memnun kaldim. yani, gunumuzde duzgun oyun yapmiyorlar o yuzden bana kalsa her oyuna geciricem. 7 filan veririm bu oyuna, ama bioshocka da 6.5, world in conflict e 8 verirdim bana kalsa (bioshockta bir bok yoktu, system shock 2 nin yaninda devede kulak kalir). halflife 2 8.5-9 arasi verilebilecek tek oyun bugunlerde cikan. ign sacmasapan bir site haline geldi zaten, grafiklere 7 vermis. grafikler fistik gibi, 9 verirsin o grafiklere en az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Bende ona şaşırdım gayet sağlam grafikli bir oyun yani o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 ya arkadaşlar,oyunun resmi sitesindeki elemanların da tav olduğu ve benimde bi türlü geçemediğim bi olay var. oyunun en deli eden bölümleri olan zamanında sağ sol veya yukarı aşağıya bas,yaratıktan kurtul,yukarıya tırman tarzı şeyler. şimdi exorcism bölümündeyim ve yaratık paso suratıma kusuyor veya parmağımı ısırıp öldürüyor bi türlü geçemedim. zamanında basamıyorum tuşlara çünkü çok hızlı çıkıyor. var mı bi yolu yöntemi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Az önce kurdum biraz oynadım, bence gayet hoş bir oyun olmuş. Savaşlar biraz garip gerçi yaratıklarar bin kurşun yediriyosun anca ölüyolar. Headshot alsan da 10 kere falan alman gerekiyor. Ayrıca optimizasyon biraz daha iyi yapılabilirdi zira bunun gibi oyunları highda rahat oynarken bunda fps sıkıntısı çekiyorum ayrıca advanced grafik ayarları hiç de advanced değil. Biraz daha advanced olabilirdi ve böylece biz de biraz daha yüksek fpsye ulaşabilirdik ince ayarla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 abi klavye sequenceleri cok kolay, rahatca yapabilmeniz lazim (ozellikle GoW dan sonra) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Oyun hep aynı, hikayeye kaptırmıyorsun. Önüne geleni vur gibi hissediyorum. Ayrıcana black aşırı güçlü bir karakter olmuş, kadın eziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Valla adamın ruhu lezbiyen kadının içine girince diğerinin "artık içinde bir erkek olmasının nasıl birşey olduğunu biliyorsun" demesiyle ortama direk girdim. Bence ortama alan, sürükleyici bir oyun olmuş. Karakterler arası diyaloglar güzel yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Madcat said: ya arkadaşlar,oyunun resmi sitesindeki elemanların da tav olduğu ve benimde bi türlü geçemediğim bi olay var. oyunun en deli eden bölümleri olan zamanında sağ sol veya yukarı aşağıya bas,yaratıktan kurtul,yukarıya tırman tarzı şeyler. şimdi exorcism bölümündeyim ve yaratık paso suratıma kusuyor veya parmağımı ısırıp öldürüyor bi türlü geçemedim. zamanında basamıyorum tuşlara çünkü çok hızlı çıkıyor. var mı bi yolu yöntemi? eğer bu hadise varsa hiç elleşmiyim. boşuna indirmeye de gerek yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 genel yorumlar ne alemde? ben de baktım hep dusuk puan vermişler oyuna, indirmeyi düşünüyodum. pek bi çekiciliği yoksa başka oyunlara bakalım bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Oyun fena değilde, galiba bir yeri buglı? Bir yer var tile ların üstüne basın diyor ancak karakter değişimi yapmıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Yok mu bu oyunu oynayan yavs? Bi yerde fena takıldım, bilen varsa yardım isteyecem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 yeni bitirdim nerde takıldın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Tamam, hallettim, yine de sağolasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 oyunun ismine dahi ısınamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 oynadim bende biraz karakter degistirme olayi enteresan konuda fena degil grafikelr guzel oyun akici ama.. oggghhh geldi be akrdesim 1500000 mermi atiyorum yaratik anca iniyor yok yani devamli boyle tek tek aticagina kalabalik guruplar halinde kolay olen yaratikalr yollasaydin hem daha zevkli olur hemde sinir yapmazdi uyuz oldum FPS mi oynuyorum yoksa wowda raid mi yapiyorum belli degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 yahu niye mahvettiniz bu oyunu be. clive barker oyunu istioduk topu topu. konsol bozması bi ucube yolladınız siz bize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 oyun güzel, 2 gündür aralıksız oynuyorum. grafikleri çok başarılı, karakterlerde çok ilginç ve değişik olmuş. klavye sequenceları çok güzel ve yerinde bence ayrıca hiçte zor olduklarını düşünmüyorum. oyunun 2 beğenmediğim tarafı var, iğrenç save sistemi (istediğiniz yerde save edemiyorsunuz) ve müziklerin yetersiz olması. ama güzel oyun, aksiyon-korku oyunlarını seviyorsanız edinin derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 eet ben çok beğenmiştim oyunu. grafikler atmosfer filan tam olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
puritania Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 hep aynı şey yaratıkları tara, öldür biraz ilerle yaratıkları tara, öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 oyunda şunu fark ettim ne zaman yöentiğimiz adam ruh özeliğini kazandı takım elemanları ölen insanlarını diriltmeyi bıraktı, priestda heal büyüsünü atmaz oldu :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Ben pek sevmedim, bir Clive Baker öyküsü olarak bakınca berbattı yazarın öteki işlerinin yanında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Ben de sevmemiştim çok. FPS ve korku öğesi, F.E.A.R oynadıktan sonra sarmıyor artık :p F.E.A.R Project Origin bekliyoruz :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 jericho da gram korku öğesi yoktu, oyun daha çok konsollar için çıkmış ilerlemeli arcade oyunu gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar