Killer Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 bugün femili gayı izlieyen var mı?hayat geliyo cocukların üstüne cocu diyo: -siz burdasınız,biz burdayız,istanbulda burda(haritayı gösteriyo). baya bi garibime gitti.istanbulda burda.ne demek istedi acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Absürd komedi deniyo ona. Konuyla zerre alakası olmayan bir bilgi verdi orada, beni güldürdü mesela. Öyle über bi gizli mesaj falan vermiyor yani, kasma kendini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
babayigit Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Ahaha süperdi o :D:D.IStanbul olması öle denk gelmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 O noktada durum komedisi yaptı elemanlar. Sen burdasın, ben buradayım dedi, sonra şak bi tane harita çıktı, istanbul'da buralarda bir yerlerde dedi. Bu cümleden asla mantıklı bir mana çıkaramazsın. O an gülüosun geçio işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 agaliler tamam da,yani türkiye figürü olması dikkatimi çekti.bende gizli bişey aramıyorm yani. abi mesala konuı dışında filmlerde türk izleri diye konu acıldı.bu da onun gibi bşey yani sdg*XZCV"1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Killer uyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 istanbul güzel şehir, deniz falan var, gidin rakı balık yapın demek istemiş. yahu bırakın ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 ya laraken yeter rakı salgam nedir abi bu ya herseyi rakıya bağlıyosun içte sende bende herkes de kurtulsun ya :D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 sen de otomatiğe bağlamışsın. rakı balık dedim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 arkadaşlar buna gizli reklam deniyor, çok deli paralar verilip film ve çizgifilmlerin içine bu tarz şeyler konduruluyor, turist çekmek amaç ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 polatin eli var bu iste. sadece bu kadar soyleyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 akila detaya inme.dinleniyoruz.pardon okunuyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 southpark ın family guy la ilgili bi bölümü vardı. onu bi izle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 İstanbul'da potansiyel ama kullanılmıyor demek istiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Felix Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 hehe diye güldüm hohahehehe dedim sonra.. bikere de evin içinde dev bi ahtapot vardı ona da aynı tepkiyi vermiştim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=YI7FlCtRBho her izleyişimde dagılıyorum ya, yok boyle bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Dünyada çoğu kişi istanbul'un yerini bilmiyor. göstereyim dedi gösterdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Felix Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 mum ölümcül bişey yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 fatality Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Ya ne alakası var, orada istanbul değil madagaskar dese, libya dese, etiyopya dese, endonezya dese, tokyo dese, bağdat dese, filipinler dese, fiji dese, sydney dese, montreal dese, buenos aires dese, rio dese, şili dese dikkatini çekmeyecekti, esprinin de bir farkı olmayacaktı. İstanbul dedi diye türk düşmanı mı oldular? Espri de gayet açık, saçma bir espri yani... "Ben burdayım, sen de burdaysan ve istanbul da buralarda bir yerlerdeyseee o zaman şunu yapmalıyız" diyor, ama istanbulun konuyla hiç bir alakası yok, zaten komikliği getiren faktör de bu. Osuruktan nem kapan bir milletiz demiştim bir ara bir topikte de, bir eleman "yüce türk milleti" falan gazlarına gelmişti, ona örnek olarak göstermek lazım bu kişiyi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Bu arada family gay de komikmiş. Hehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=lQoFAgg4jVA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 karpuz aga ben bi mânâ aramak için açmadım topiki.tekrar soylüyorm SADECE İLGİMİ ÇEKTİ paylaşmak istedim.ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar