Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Femili gay

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bugün femili gayı izlieyen var mı?hayat geliyo cocukların üstüne cocu diyo:

-siz burdasınız,biz burdayız,istanbulda burda(haritayı gösteriyo).

baya bi garibime gitti.istanbulda burda.ne demek istedi acaba?
Mesaj tarihi:
O noktada durum komedisi yaptı elemanlar. Sen burdasın, ben buradayım dedi, sonra şak bi tane harita çıktı, istanbul'da buralarda bir yerlerde dedi.
Bu cümleden asla mantıklı bir mana çıkaramazsın. O an gülüosun geçio işte..
Mesaj tarihi:
agaliler tamam da,yani türkiye figürü olması dikkatimi çekti.bende gizli bişey aramıyorm yani.

abi mesala konuı dışında filmlerde türk izleri diye konu acıldı.bu da onun gibi bşey yani sdg*XZCV"1
Mesaj tarihi:
arkadaşlar buna gizli reklam deniyor, çok deli paralar verilip film ve çizgifilmlerin içine bu tarz şeyler konduruluyor, turist çekmek amaç ;)
Mesaj tarihi:
akila detaya inme.dinleniyoruz.pardon okunuyoruz.
Mesaj tarihi:
Ya ne alakası var, orada istanbul değil madagaskar dese, libya dese, etiyopya dese, endonezya dese, tokyo dese, bağdat dese, filipinler dese, fiji dese, sydney dese, montreal dese, buenos aires dese, rio dese, şili dese dikkatini çekmeyecekti, esprinin de bir farkı olmayacaktı. İstanbul dedi diye türk düşmanı mı oldular? Espri de gayet açık, saçma bir espri yani...

"Ben burdayım, sen de burdaysan ve istanbul da buralarda bir yerlerdeyseee o zaman şunu yapmalıyız" diyor, ama istanbulun konuyla hiç bir alakası yok, zaten komikliği getiren faktör de bu.

Osuruktan nem kapan bir milletiz demiştim bir ara bir topikte de, bir eleman "yüce türk milleti" falan gazlarına gelmişti, ona örnek olarak göstermek lazım bu kişiyi...
  • Yeni Oluştur...