ghost_boo Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Selamlar vardı bu topic ama aradım bulamadım ben de yenisini açtım. Youtube'daki videoları indirmek için kullanılan programın adı neydi?
Fortuna Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 videodownloader ama benim tavsiyem firefox cachesini kendin aç flv player indir ordaki dosyanın sonunu .flv yap. real player'de indiriyor galiba çünkü ne zaman youtube izlesem pencerenin üstüne gelince "download this video" diye link çıkıyor.
Vodan Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Video Downloader'da basıyorsun bekliyorsun kaydet penceresinin çıkmasını. Benim video sitem var ismi lazım değil orada bi kodum var direk indiriyorum :) Biraz ararsan php ile böle bişi war ama pratik gelmeyebilir tabi bişi diyemem.
Brigand Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Sizde böyle download linki yok mu o_O? Ooo yoksa size Firefox ile greasemonkey eklentisi ve Download YouTube Video userscripti kullanmıyor musunuz? o_O [ Mesaj 01 Ekim 2007, Pazartesi - 09:05 tarihinde, Brigand tarafından güncellenmiştir ]
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 xity.net mi ne vardı explorer'den link vererek indiriliyordu tam adresi hatırlamıyorum evdeki pc'de vardı link ama :)
Molto Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 peki dosyayı .flv haricinde bir şekilde kaydetmek mümkün mü?
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 direk avi olarak falan indiren bi addon varsa link rica edicem
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 öyle bir addon olmaz çünkü youtube'da videolar direk .flv olarak kayıtlı, anca çevirme yapması lazım :) SUPER gibi convert programları ile 1dk içinde hemen istediğiniz formata çevirebilirsiniz. nitekim ben öyle yapıyorum :P [ Mesaj 01 Ekim 2007, Pazartesi - 19:14 tarihinde, PrudenT tarafından güncellenmiştir ]
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 indirsin çevirsin önüme koysun istiyorum ne dedim ben :S
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 "videoget" adlı program ile direk .avi olarak kaydedersin.
Brigand Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Herşeyi ben mi öğretecem ya :) http://vixy.net/ avi şeklinde kaydedebiliyonuz :)
calimero Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 ya bunun bir de programı vardı. onun için link fln var mıdır acep?
Ractamainus Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 masaüstü program olarak youtube downloader (indirir ve çevirir): http://youtubedownload.altervista.org/ ben, bizzat, kendim firefox add-on olarak downloadhelper kullanıyorum. sadece youtube değil, zilyon tane video sitesinden indirebiliyorsunuz. hoş.
AthleT Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Postları okumadım, kendi cevabımı atacağım =P Youtube downloader var canım.
Öne çıkan mesajlar