Holy Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Hmm fark 7 olarak kaldı. İki derbiyi banko dersek +6 ordan geliyo. Bir berabere kalması lazım Gs'nin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 kadıköyde 3 puan tamam samiyene beraberlik veriyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 oradaki anahtar kelime "dersek" bi de diyememek var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_LURTZ_ Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Fb 7 maçta 3 galibiyetle ilk ikiye bile zor girer bence bu sene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 çok bilmiş bonjo hazretleri konuş bakiyim şimdi, alır mıyız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 eheheh "alırsınız" lar "5-6 atarız"lar, "bjk banko"lar var, şimdi quote yapıp teker teker rezil etmeyeyim yazık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 ne yendik BEH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 arka planda hoparlörden "löylöylaylayrayrayray" sesi banttan falan bi şekilde tarafsız olarak böğürse çok daha keyifli bi maç olucaktı. radyo spikeri böyle sessiz maçlarda futbolcular bazen kafalarını çevirip bizim söylediklerimizi dinliyolar falan dedi güldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Rewendor sizin hala öyle bir umudunuz var yani inanıyosunuz buna? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 bizim rezil etmemize gerek var mı, kendi kendilerine kaba et oluyolar ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 shit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 utandım vallahi billahi. gsnin lincoln dışında koskoca bir 0 olduğunu görüyoruz ama ben böyle kişiliksiz karaktersiz bir beşiktaş izlediğim için vallahi utanıyorum. ayıp denen birşey var ya. karşı takımda lincoln oynamıyo biz hala çift önlibero çıkıyoruz beraberliğe yatıyoruz yenilen saçma sapan goller de iyi oldu böyle oynayan her takım yenilsin başta da beşiktaş. kişilikli oynayalım yenilelim böyle oynayıp yeneceğimize. ayıp kere ayıp bu takımı bu kadar küçülten bu kadar vizyonunu daraltan yönetime kafam girsin ertuğrul da gelirken yenilse bile alkışlanan beşiktaş getircem demişti. bu mudur yani? yensen bile alkışlamazdım ertuğrul şu maçta! hakeme vs laf etmeye hiçbir beşiktaşlının hakkı yok. bu kadar kişiliksiz oynadıktan sonra ne hakem ne federasyon ne başka biyere laf edemezsin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 said: Holy üye § 29 Eylül 2007, Cumartesi - 23:22 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- Rewendor sizin hala öyle bir umudunuz var yani inanıyosunuz buna? :) Aha bak bi quotelık imza daha, FB maçından sora tekrar quotelayıp gündeme alalım bunu :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 maç harbiden çok zevksizdi her nekadar hoplasam zıplasamda tarafsız bir seyirci izlemiş olsaydı maçta uyurdu hatta kaleci aykut uyaya kalmıştı sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 hala lincolnsüz gs sıfır diyosunuz ya. ne yapalım ulan 20 tane gol mü atmamız lazım. kacırdıgımız sayısız pozisyon var, ayhan yok, sabri yok, hakan yok. ümit karan oynamadı zaten 10 kişi gibi bişeydik. anakonda tek başına darma duman etti hala gs sıfır diyosunuz utanın be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Şampiyon Galatasaray olur.Beşiktaş Avrupa'da 3 puandan fazla alamaz.Galatasaray Sion'e elenir.Bu sözlerimi unutmayın.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 gs lincoln hariç 0 evet bu maçta da çok kötüydü. beşiktaş kötünün yanında kişiliksizdi buna rağmen maçın hakkı beraberlikti demeyen duymadım ki zaten maçı bissürü gslinin arasında izledim hepsi de maçı böyle yeneceksek keşke feneri yenseydik filan diyolardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Fener bu iki takımada 2-3 tane sallar gibi geldi maçı izlerken :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 abi lincoln suz bi gs 0 ya macı izledim böle bi takım olamaz yani 1 oyuncu olmayınca bu kadar kötü top oynanır mı?bide dün fb macında veilmeyen penaltılardan sonra gs macında ki penaltıda gs yi kolluyorlar izlenimi yarattı bende açıkcası o pozisyon penaltı falan değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 said: numberten üye § 29 Eylül 2007, Cumartesi - 23:40 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- Fener bu iki takımada 2-3 tane sallar gibi geldi maçı izlerken :P Fener önce Bursaya falan sallasın 2-3 tane sonra gelir sırası GS'nin BJK'nın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 gayet de rahat oynadık valla ümit dışında herkes nerdeyse kusursuz oynadı. nonda ve arda beşiktaş'a yetti, zaten arda her beşiktaş maçında maymun ediyo karşısındakileri yine maymun oldunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 ERtuğrul her fırsatta göze hoş gelen oyun oynıycaz, önüzüdek imaça galibiyet içn çıkıcaz ofansif oynıycaz dedi durdu. Sonraki maçlar içn de diyecek. Birader madem öyle, anlat, oyun kurucusuz, çift ön liberolu ofans nasıl oluyo? Anlat Dünya futbolu adına bi hayırn dokunsun. Higuein gibi hızlı bi adam varken ki oynasa baştan Serveti rezil ederdi, hala yeteneksiz Nober oynatılır? Tam Diatta çıkarken umutlandım Delgado giricek diye, m yozgatlı girip sağ kanata hiç bir etk gösteremedi, sağdaki Serdar Özkan ortaya geçti oyun kurucu diye. Delgado ve Higuain ne zaman girdi, maçın sonunda. Maçı Beşiktaş değil tek başına Ertüğrul Sağlam kaybetmiştir. Belki hakem düzgün olsa kaybetmezdik ama iyi oldu, belki hatasını görür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nukbasliklikiz Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 ahmet çakar gibi numaralı yazıyıim. 1. Kornerde son olarak diatta ya çarpıyor gibi burun ucu. öyle olmasa bile bu tip ince hatalar oluyor. korner sonucu % 100 etkileyen birşey değil çok fazla tartışılması yanlış 2.penaltıda serdarın dalışına verdi hakem müdahale yok ama o dalışa hakem aldandı ben kararsız kaldım ama yanlış bi karar olsa bile skandal değil. 3.Gs'nin 6 tane çok önemli adamı yok ama Bjk döküldü. orta sahada serdar koray 2 kazmayı oynattı. saçna sapan oyuncu değişikleri yaptı saymakla bitmez hataları. higuain yerine avrupada nonda gibi alınabilcek oyuncular vardı. diatta ise yeni bi efsane. 2 ay aradılar bunu buldular. bu oyun ve transfer hatasıyla ertuğrulun bileti kesilir yakında. 4.G.Saray şampiyon olacak. şimdiden 5 ve 7 puan önce ve en iyi oynayan takım vede en iyi kadroya sahip.bu takım tabiki şampiyon olur. türkiye de ve 3 büyükler arasında en iyi savunmacı song en iyi defansif orta saha linderoth en iyi ofansif orta saha: lincoln ( alex le birlikte) en iyi forvet nonda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 ayrıca bugünkü pozisyona penaltı değil diyip ama böyle direk bu da penaltı mı olur off hakemler kolluoyr diye girişip de başka penaltılarla kıyaslıyanları da alkışlıyorum şu pozisyona tv'den 10 kere 100 kere iincelemeden,çıplak gözle maç sırasında penaltı çalmicak hakem yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 ya pozisyon zaten penaltı. arda'nın sag ayagını makasa almış toraman zaten, serdar ile toramanın ayakları arasında kırılabilirmiş bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar