Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray - Beşiktaş Süper lig derbi maçı

Rewendor

Öne çıkan mesajlar

utandım vallahi billahi.

gsnin lincoln dışında koskoca bir 0 olduğunu görüyoruz ama ben böyle kişiliksiz karaktersiz bir beşiktaş izlediğim için vallahi utanıyorum. ayıp denen birşey var ya. karşı takımda lincoln oynamıyo biz hala çift önlibero çıkıyoruz beraberliğe yatıyoruz

yenilen saçma sapan goller de iyi oldu böyle oynayan her takım yenilsin başta da beşiktaş. kişilikli oynayalım yenilelim böyle oynayıp yeneceğimize. ayıp kere ayıp bu takımı bu kadar küçülten bu kadar vizyonunu daraltan yönetime kafam girsin

ertuğrul da gelirken yenilse bile alkışlanan beşiktaş getircem demişti. bu mudur yani? yensen bile alkışlamazdım ertuğrul şu maçta!

hakeme vs laf etmeye hiçbir beşiktaşlının hakkı yok. bu kadar kişiliksiz oynadıktan sonra ne hakem ne federasyon ne başka biyere laf edemezsin!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Holy
üye § 29 Eylül 2007, Cumartesi - 23:22 [ özel msj ]

--------------------------------------------------------------------------------

Rewendor sizin hala öyle bir umudunuz var yani inanıyosunuz buna? :)

Aha bak bi quotelık imza daha, FB maçından sora tekrar quotelayıp gündeme alalım bunu :p
Sosyal ağlarda paylaş

hala lincolnsüz gs sıfır diyosunuz ya. ne yapalım ulan 20 tane gol mü atmamız lazım. kacırdıgımız sayısız pozisyon var, ayhan yok, sabri yok, hakan yok. ümit karan oynamadı zaten 10 kişi gibi bişeydik. anakonda tek başına darma duman etti hala gs sıfır diyosunuz utanın be.
Sosyal ağlarda paylaş

gs lincoln hariç 0 evet bu maçta da çok kötüydü. beşiktaş kötünün yanında kişiliksizdi buna rağmen maçın hakkı beraberlikti demeyen duymadım ki zaten maçı bissürü gslinin arasında izledim hepsi de maçı böyle yeneceksek keşke feneri yenseydik filan diyolardı
Sosyal ağlarda paylaş

said:
numberten
üye § 29 Eylül 2007, Cumartesi - 23:40 [ özel msj ]

--------------------------------------------------------------------------------

Fener bu iki takımada 2-3 tane sallar gibi geldi maçı izlerken :P

Fener önce Bursaya falan sallasın 2-3 tane sonra gelir sırası GS'nin BJK'nın :)
Sosyal ağlarda paylaş

ERtuğrul her fırsatta göze hoş gelen oyun oynıycaz, önüzüdek imaça galibiyet içn çıkıcaz ofansif oynıycaz dedi durdu. Sonraki maçlar içn de diyecek.
Birader madem öyle, anlat, oyun kurucusuz, çift ön liberolu ofans nasıl oluyo? Anlat Dünya futbolu adına bi hayırn dokunsun.

Higuein gibi hızlı bi adam varken ki oynasa baştan Serveti rezil ederdi, hala yeteneksiz Nober oynatılır?

Tam Diatta çıkarken umutlandım Delgado giricek diye, m yozgatlı girip sağ kanata hiç bir etk gösteremedi, sağdaki Serdar Özkan ortaya geçti oyun kurucu diye. Delgado ve Higuain ne zaman girdi, maçın sonunda.

Maçı Beşiktaş değil tek başına Ertüğrul Sağlam kaybetmiştir. Belki hakem düzgün olsa kaybetmezdik ama iyi oldu, belki hatasını görür.
Sosyal ağlarda paylaş

ahmet çakar gibi numaralı yazıyıim.

1. Kornerde son olarak diatta ya çarpıyor gibi burun ucu. öyle olmasa bile bu tip ince hatalar oluyor. korner sonucu % 100 etkileyen birşey değil çok fazla tartışılması yanlış
2.penaltıda serdarın dalışına verdi hakem müdahale yok ama o dalışa hakem aldandı ben kararsız kaldım ama yanlış bi karar olsa bile skandal değil.
3.Gs'nin 6 tane çok önemli adamı yok ama Bjk döküldü. orta sahada serdar koray 2 kazmayı oynattı. saçna sapan oyuncu değişikleri yaptı saymakla bitmez hataları.
higuain yerine avrupada nonda gibi alınabilcek oyuncular vardı. diatta ise yeni bi efsane. 2 ay aradılar bunu buldular. bu oyun ve transfer hatasıyla ertuğrulun bileti kesilir yakında.
4.G.Saray şampiyon olacak. şimdiden 5 ve 7 puan önce ve en iyi oynayan takım vede en iyi kadroya sahip.bu takım tabiki şampiyon olur.
türkiye de ve 3 büyükler arasında
en iyi savunmacı song
en iyi defansif orta saha linderoth
en iyi ofansif orta saha: lincoln ( alex le birlikte)
en iyi forvet nonda
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...