Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray - Beşiktaş Süper lig derbi maçı

Rewendor

Öne çıkan mesajlar

Tekrar tekrar izledim pozisyonları youtube linkinden. İyi olmuştu tv de 1-2 kere anca görebilmiştik

- Korner konusunda öncelikle, o pozisyona korner diyen adamın ne futbol ne de fizik kuralları konusunda en ufak bir bilgisi yok demektir.

Arda ayağının içiyle kale tarafına doğru almaya çalışırken Diatta arkadan burnuyla vurarak topu dimdik ileri kornere atıyor açık şekilde. Zaten Arda'nın yumuşak hamlesiyle öyle hız kazanıp da dışarı gitmez top. Dikkat ederseniz arda topa vurmuyor bile sadece kontrol edip içeri yönlendirmek için dokunuyor.

Kısaca korner değildi diyenler futbol izlemesinler, üniversiteye de hiç gitmesinler, daha 1. sınıfta fizik1 den çakarlar valla. Yazık yahu

- Penaltı pozisyonunu sadece 2 kez izleyebilmiştim TV'de şimdi tekrar izledim de... Penaltı değil diyenler yine bi zahmet hiç futbol muhabbetine girmesinler, barbi bebek satın alsınlar kendilerine onla oynasınlar. Yahu yandan arkadan adamı biçmişler. O adam koşuyor zaten, zınk diye duramayacağı belli, basacağı yere sen kayıyosun düşecek. erken falan da düşmemiş öyle yalan iddialara da girmeyelim. Şimdi arkadan gelen oyuncu yerden girerken top öbür ayağa yakın, yani adamın topa değme ihtimali çok düşük. Yandan giren oyuncu (serdar sanırım) tam bir balta gibi girmekle kalmayıp bir de üstüne ayağını kaldırıyor ki kontrolsüz çıkış ve direk adama müdahale. Arda'nın zaten bacaklar kısa kaldırsa da onun üstünden atlayamaz.

- Son olarak da yahu koca özette beşiktaşın gol dışında tek bir atağı gözükmüyor Yozgatlının öylesine dolduruşunu saymazsak, ayıp be insan hakkaten tüm pozisyonlar şaibeli de olsa (ki yok öyle bişey) bu kadar pısırık kötü oyundan sonra "ama hakkımız yendi o goller şaibeli" demeye utanır. Tüm maç anadolu takımının kapanmadığı kadar kapanmış, küme düşmeye oynayan takımın oynamadığı kadar defansif oynamışsın hala bahane arıyorsun. Hani GS'nin şu 6 tane attıktan sonra bi 7. yi zar zor önleyen rakip kalecinin kendi defansına dediği sözleri aynen iletiyorum bjk lı arkadaşlara: "oolum hiç mi utanmıyonuz lan!?"
Sosyal ağlarda paylaş

yok rewo ben onu geçtim, penaltı hadi sizin dediğiniz gibi olsun. quote ediyorum aha şunu demişim

serdar daha kaymadan arda'nın atladıgını gorene EVET GOZLUK LAZIM.

adamın verdiği cevap "aç tekrar izle nasıl top alınır" falan lol.

PrudenT baba da muhaliflerimizden, çok şey bilen adam.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...