Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cezaevinde İnfaz

Durotan

Öne çıkan mesajlar

kin kusmayalim abicim. hukuk boyle islemez. insanlarin yaptiklari icin gozu oyulmaz.

he demiyorum ki 21 yil yeterli bir ceza. yanlis anlasilmasin. ama bu tarz insanlarin gozlerinin cikarilmasi degil geri kazanilmasi gerekir. eger bu sekilde halkin infazina goz yumarsaniz ya da "az bile" derseniz ertesi gun sizi de mini etek giyiyorsunuz diye "infaz" ederler.

hak var, hukuk var, di mi?
Sosyal ağlarda paylaş

1.5 yaşındaki bebeğe tecavüz var ortada

insaf yani.tabiki o adam yaşamamalı

1.5 yaşında ne dmek ya

hertürlü tecavüz olayı yapan adam ölmeli

o adamı geri kazanmak gibi şeyler hayal sadece.bugune kadar kaç tanesii geri kazanılmış

[ Mesaj 26 Eylül 2007, Çarşamba - 15:47 tarihinde, Diablo tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi bunu iyi bişey mi zannediyosunu siz anlamadım. Onun gözünü çıkaran kim bilir ne sebeple içerde. Herkes masum sanki anasını satayım, bi tecavüzcü suçlu.

1.5 yasında bir bebege tecavüt etmeye kalkan bir adamın akıl saglıgının yerinde olmadıgını da bilmek gerekir. Hürce cezası verilmeliydi bana göre. Topluma tekrar kazandırma olayı ile ise ugrasılmaz, çok riskli.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Diablo 26 Eylül 2007, Çarşamba - 15:46 tarihinde demis ki:
1.5 yaşındaki bebeğe tecavüz var ortada

insaf yani.tabiki o adam yaşamamalı

1.5 yaşında ne dmek ya

hertürlü tecavüz olayı yapan adam ölmeli

o adamı geri kazanmak gibi şeyler hayal sadece.bugune kadar kaç tanesii geri kazanılmış

[ Mesaj 26 Eylül 2007, Çarşamba - 15:47 tarihinde, Diablo tarafından güncellenmiştir ]

O adam ölmeliyse (bu da ayrı bir tartışma konusu) bu yargı yoluyla olur, adaleti sağlamak kişilere (hele bir de mahkumlar yapıyor lan bu işi, saçmalığa bak) kalmamıştır.

[ Mesaj 26 Eylül 2007, Çarşamba - 15:51 tarihinde, Werewolf tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Ne geri kazanmasından bahsediyorsunuz Allah aşkına ya?

Pis, sapık ruhlu bir herifi neden geri kazanalım ya? Adaletmiş, şuymuş, buymuş işlemiyor ne yazık ki böyle tiplere..

Ayrıca "mini etek giyme" ile "1.5 yaşında bebeğe tecavüz" için aynı yakıştırmayı kullanmakta enteresan....
Sosyal ağlarda paylaş

ya uzaktan konuşması her zaman kolay tabi.şimdi geri kazanılması lazım falan filan konusuoluo.

ha bi yerde daha yazmıştım buryaada yaziyim.allah korusun bu tarz bi olay birinizin başına gelirse.o zaman nasıl düşünüceksiniz acaba

adam içerde rahat rahat dursa.10 yıl sora cıksa.icraatlarına devam etse.yine aynı şeyimi düşünceksiniz

ha benim başıma gelmedi suana kadar öyle bişi.ama gelse içeri giremeden ben kendim öldürürm herhalde kusura bakmayın
Sosyal ağlarda paylaş

kimse o adam yasasin ya da krallar gibi karsilansin demiyor. eger bir yaptirim uygulanacaksa yargi uygulasin diyor. eger idam edilecektiyse buna yargi karar vermeliydi.

yargiyi ve ne kadar isledigini tartisabiliriz. fakat bir adamin gozlerinin baskalari tarafindan cikarilmasini takdir etmenin bence tartisilacak bir tarafi yok.

ayrica topluma kazandirmak demek adami sokaga salmak demek degildir. ceza suresi boyunca adamin ayni sucu tekrar islemeyeceginden emin olmak, eger emin olunamiyorsa da disari salmamak demektir. yoksa amac adamin daha az yatmasi degil. aksine gerekiyorsa daha cok yatmasi.

[ Mesaj 26 Eylül 2007, Çarşamba - 16:03 tarihinde, Mum_Chamber tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

bunun gibi insanların aklında "tecavüz edersem 20 yıl ceza alırım" yerine "tecavüz edersem içerde gözümü oyarlar şişlerler vs." olursa, cezalar daha caydırıcı olur.

hukuk sistemi adaleti sağlar ama bazı yerlerde bürokrasiye çalım atsa fena olmaz.

edit:düşük cümle

[ Mesaj 26 Eylül 2007, Çarşamba - 15:58 tarihinde, ginaly tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
10 yıl sora cıksa.icraatlarına devam etse.yine aynı şeyimi düşünceksiniz

Öldürülmesine alternatif bu mu? 10 yıl ceza?

Nasıl dramatikleştiriyorsunuz olayı ya heh.

Ayrıca:
Yargıda çığır açacak yeni bir bakış açısı: "ya birinizin başına gelirse"

[ Mesaj 26 Eylül 2007, Çarşamba - 15:57 tarihinde, Werewolf tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...