DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 nasıl yapılır bu ya 100erlik poşetlerdeler eşşek gibide ağır bankalar,en azından finansbank ziraat fln almıyor. varmı bir fikri olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 minibüsçülerin baş duraklarına git ,onlara sor kaptanlarına falan. yönlendirir belki seni onlar . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Merkez Bankası FTW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 merkez bankası? istanbul avrupa yakasında bir şubesi varmı abso? neten aradım ama bir bilgiye ulaşamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 nerden buldun onlari peki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 dilendim :P kantincilik yapıyor bir arkadaşımın babası. o yüzden arada sırada çıkyıor böyle atkraksyonlar arkadaşıma söz verdim yardım edeceğim bu arada dolmuş durağı fikri iyimiş baya,teşekkürler,ama ykaında yok ne yazikki :) burger king i aradım...250 ytl alacağız dediler...hadi hayırlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 döviz büroları alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 20 milyonluk versene abi bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Karaköyde var merkez bankası. Tünelin girişinden yukarı çıkan caddede galiba, iskeleye yürüme mesafesinde. Ben bakkal ve marketlere hatta kasaplara falan girip artık 50 100 ne alıyorlarsa ayrı ayrı tamlatmıştım, vaktin varsa civar bakkallarla işini bitirebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 ısın zor pıyasada sahte bozuk para dalgası var almıyor kımse eskıden mıgros carrefour alırdı sımdı hıcbırı almıyor anca bankalar alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 banka nasil almaz bozuk parayi ya. hesabima para yatiricam de, koy bozukluklari, otur bekle, saysinlar. onu almam, bunu sarmam yok. alacaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Karaköy'de, Merkez Bankası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Bildiğim kadarıyla, yasal olarak 49 ytlden yukarısını bütünlemek zorunda değil kimse. Merkez Bankası yapabilir belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 butunlemek zorunda olmayabilir, ama bankaya verirsen hesabina yatirmak zorunda. hemen onunden de bankamatikten cekersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 sahtelerin hakkını yemeyin adamlar hizmet yapıyo :D %98 benzerlik ne demek =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 100 erlik dediğin 10 kuruş mu be? 5500 adet demir para yapıyor, hey masallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h1v Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 100 ytl lik poşetlerdir :) Etrafındaki bakkal, fırın, internet kafe, akbil gişesi, mağazalar vs. gibi bozuk para ihtiyacı olan yerlere ayrı ayrı verebilirsin. Hedef olarak daha çok, büyük para alıp küçük para veren yerleri seçersen mutlaka ihtiyaçları olacaktır. Minibüs güzergahlarında 10ar 10ar elinde tutarak yol ortasındada bekleyebilirsin, minibüslerle eritirsin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Piyasada peynir ekmek gibi sahte bozuk para dolaşıyor.Dün su faturası yatırmaya gittim , onlar bile bana 6-7 tane bozuk sahte 1 YTL vermeye çalıştı. Size tavsiyem paraları kontrol edin yada banka dışı bir yerde tümletin de sonra Merkez Bankası'nda hacılanmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 bakkallarda halledersin. babam her ay bizim mahallenin bakkalından 100lük poşet alıyo mesela. illaki bunun terside mümkündür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 dedi madam kumbarasında amma para biriktirmiş. heralde koca bir kovayı kumbara yaptı kendine falan sora kantinci arkadaş babası falan filan okuyunca hayal kırıklığına uğradım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 bankaya yatır sonra bankamatikten çek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 dolmuşçularda bozdur onlar sever bozuk para Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 ya bankalar bildiğin almıyor...nası yani ha hu fln demeyin..almıyorlar yani.. 2-3 süpermarket,bi urger king bide eczaneye gittim,hallettim,çok teşekkür ederim yardımlar için,bi dahakikede merkez bankasına gideriz,zor oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 ziraat bankası her sekilde alır bi konus bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 ilk sorduğum adamlar ziraat bankasıydı : / Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar