Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

550 ytl bozuk para tümletmek

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
dilendim :P

kantincilik yapıyor bir arkadaşımın babası.

o yüzden arada sırada çıkyıor böyle atkraksyonlar

arkadaşıma söz verdim yardım edeceğim

bu arada dolmuş durağı fikri iyimiş baya,teşekkürler,ama ykaında yok ne yazikki :)

burger king i aradım...250 ytl alacağız dediler...hadi hayırlısı
Mesaj tarihi:
Karaköyde var merkez bankası. Tünelin girişinden yukarı çıkan caddede galiba, iskeleye yürüme mesafesinde.

Ben bakkal ve marketlere hatta kasaplara falan girip artık 50 100 ne alıyorlarsa ayrı ayrı tamlatmıştım, vaktin varsa civar bakkallarla işini bitirebilirsin.
Mesaj tarihi:
100 ytl lik poşetlerdir :)
Etrafındaki bakkal, fırın, internet kafe, akbil gişesi, mağazalar vs. gibi bozuk para ihtiyacı olan yerlere ayrı ayrı verebilirsin. Hedef olarak daha çok, büyük para alıp küçük para veren yerleri seçersen mutlaka ihtiyaçları olacaktır. Minibüs güzergahlarında 10ar 10ar elinde tutarak yol ortasındada bekleyebilirsin, minibüslerle eritirsin :D
Mesaj tarihi:
Piyasada peynir ekmek gibi sahte bozuk para dolaşıyor.Dün su faturası yatırmaya gittim , onlar bile bana 6-7 tane bozuk sahte 1 YTL vermeye çalıştı.

Size tavsiyem paraları kontrol edin yada banka dışı bir yerde tümletin de sonra Merkez Bankası'nda hacılanmayın.
Mesaj tarihi:
dedi madam kumbarasında amma para biriktirmiş. heralde koca bir kovayı kumbara yaptı kendine falan sora kantinci arkadaş babası falan filan okuyunca hayal kırıklığına uğradım :)
Mesaj tarihi:
ya bankalar bildiğin almıyor...nası yani ha hu fln demeyin..almıyorlar yani..

2-3 süpermarket,bi urger king bide eczaneye gittim,hallettim,çok teşekkür ederim yardımlar için,bi dahakikede merkez bankasına gideriz,zor oldu.
  • Yeni Oluştur...