Xhunarion Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Bizim realm forumlarında vardı, WoW hakkında serbest şiir. Son derece eğlenceli oluyor, tutarsa hoş olur, tutmazsa patiler sagolsun. Haydi şairler. I'm a tall'ish shaman, big and brave. Here's my Frost Shock heres my Stave. When you see me coming you run full pace, Crit plus Wind Proc: Pwn you in the face. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 bir efsane olarak. I'm a dwarf paladin, short and stout. I can wear plate armor and get a free mount. When i see horde i scream and shout, Pop on my bubble and hearthstone out. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 ahaha bu süper tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 I, in life, am such a sight Shining bright, I am the light Ending hunger, I always fight Behold my pure unending might For what I am will make you fright I am a silvery spoon, that's right. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 ateşim var eritir buzu oturursun kuzu kuzu geçerim ağacın arkasına sallarım kafana fireball'u............... bu fazla profesyonel oldu, bi tane daha düşüneyim arcane is fer sissies i have an axe a double-headed threat fer yer neck hit me with all ye got don't hesitate a sec or you'll see the clouds above yer head hm bu kadar :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Gerçekçi bir yaklaşımla tüm rezil droplara armağan ediyorum :P Prophet asks who can beat me? Is there anyone in pati? If you are bonny, come and get me... When i am dead, i ll drop one penny... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Bi de şey vardı, mmm.. Geçme Namık Kemal köprüsünden, Ürkütürsün vakvakları. . . Gerisi size kalmış :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 WoW Haiku It finally drops, The purple for which I strive. I roll a seven. [ Mesaj 26 Eylül 2007, Çarşamba - 00:42 tarihinde, Xhunarion tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 my axe is drawn, shield is ready now making my helmet polished and shiny when orcs come, I become angry killin' some and it makes me funny bu kadar yazabildim şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Wield my weapon and tanked wary I had to logout till 12 o'clock told me daddy We cleared whole instance leather drops are pretty I wanted a good sword fuckin bosses didn'T drop any Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Ağzına saglık ombak. *saz solo girer* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Ayı olur tanklarım, kedi olur ganklarım; Resto olmazsam eğer, yerde gezer ranklarım; Alıp epik formumu, deryalarda süzülür; Khorium kazan ally'a arkasından atlarım. Çita olur kaçarım, şahin olur uçarım; Karşımda rog görünce, bear formu açarım; Ol sende komik baykuş, sonra munfayrı sömür; Ama warlock gelirse, patır patır sıçarım. Ben armory linkimi, duridlerden saklarım; MS warrior da gelse, o armorla haklarım; Alamo'dur atamız, onun yolundan yürür; Silverwind'in adını, her realmde paklarım. [ Mesaj 26 Eylül 2007, Çarşamba - 01:16 tarihinde, axedice tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Level Bir den açtım seni, Yetmiş'e kastım, Bir epik bile giymedin, Ben nerde hata yaptım [ Mesaj 26 Eylül 2007, Çarşamba - 01:14 tarihinde, zlorwf tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 i m a bm hunter in outdoors when you see me come near but not that close taste my sweet wicked arrows and say omg lolz in my ballz taste my pet's beastial powers then say nerf that god'damn hunters Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 neden ingilizce? ayrica alkislar axedicea. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Prowling so silently, in the land of shadowmoon; My cpu sux it hard, so i turned of the gloom; There I see an arcane mage, farming for his spellfire; Pounce mangle and then shred, he is already oom. Gathering his small mind, the poor lad blinks away; Then I switch bear form, and feral charge all the way; I kill gnomes all the time, cook their flesh in bonefire; Silverwind gains honor, farming allies everyday. eyv aquila :) Ha ingilizce de yazarız gerekirse hehe [ Mesaj 26 Eylül 2007, Çarşamba - 01:41 tarihinde, axedice tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 ben bir hunterım vardır bol bol pörpılım oyunu bıraktım ama yine açsam hunter açarım bulur seni,ağzını kırarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 reach for your razor cut through the dawn see through your inner wrath keys shan´t open the doors behold my heart has stopped my lungs are laid the final rest and still i see and do i feel yes, but to earthly eyes i am gone to the land where legends never die take me to the twilight land tonight again and again and again in every night the darkness climbs through my walls ever screaming silent to the corrupted ears never to any man i will spear my speach it has no value eyes that have seen the sights bleed through the ages eternal i ask no more a life has just begun never will i see the sun and do i miss it no, my eyes are black emotions fled through eyelids closed throne of thorns CLAD IN SHADOWS Ne alaka demeyin, hep aklıma bu geliyor clos basarken :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 I am a tauren bulky and hot, Hot blood elf chicks die for a shot. When they tickle and gigle i shall yield, Screw the two-handed sword i wield. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Moonkin's Lament I'm not a bird, not yet a human, Nature's wrath upon the Legion. When it's time i shall let out my cry, Who needs feral, i spam moonfire. [spo]Bonus Track: Axedice - Can't sqwaaarrrck this.[/spo] [ Mesaj 26 Eylül 2007, Çarşamba - 02:58 tarihinde, Xhunarion tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Hmm bi aşık atışması kokusu alıyorum.. Onun adı Phaelas, gay mi gay bir blood elf Her dakka ağlar durur, warlocklara gelsin nerf Arenada takımı, ikinci oldu ama Keser onu shadowstep, ve ambushla bir night elf Horde oldunu sanırsın, hani nerde boynuzun Repe serverlarında, yoktur orcun omuzun Vindication grubu, zaten hep nubla dolu axedice öğütler sana, durid aç lan kafir Xunn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Allaaah. Dur, yumurtluyorum sana birşeyler hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 trollerin dediği birşey vardı uzunca çok güzel birşeydi direk eziş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Warriordur benim adım charge ile coşarım Hiç korkmam on kişiye dalarım sonra fear atar kaçarım Axem keskin armorum sağlam ben seni çok sevdim yaşasın 23 nisan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Troll warriorum, savaşta kaybettim kolumu, Witch doktordan taktırdım kancamı, Dönüşte bıraktığım yerde bulamadım raptorumu, O sinirle bir oturuşta yedim amcamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar