Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Stockholm Sendromuyla ne alakası var celladın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 said: BDSM'de çığır açtınız agali. azuahah! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 cellloooş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 valla sever mi nedemek ... ble kor yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 said: Stockholm Sendromuyla ne alakası var celladın ? Celladın alakası olamaz zaten maktülün alakası olabilir :/ Netice itibariyle illa bir rehin olayı olması gerekmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 hey allam muhabbete bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EharD Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Evet muhabbetin baya bi b...ku çıkmış :)) Yav arkadaşlar bu sevgiyi direkt aşk olarak algılamayın. Ben bununla ilgili bi kaç yazıya rastlamıştım biyerde. "Kurbanın celladını sevdiği gibi... " "Vay bea adamı kurbanın celladını sevdiği gibi seviyo harbi ! " Ne alaka lan ? :) Diyorum ya çok enteresan ne alaka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 öha.. celladımı sevebilicek psikolojdeysem zaten ya hayatımdan bıkmışımdır ve ölmek istiyorumdur. Yada Manyağımdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar