Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Smallville sezon 7

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
[spo]Lana yaşıyor
Chloe öldü, dirildi
Clark "Phantom" u buldu, azina bi tane cakti
Lex'i hapishanede tutamadilar
man of steel tayt giymedi henuz
bi de supergirl geldi[/spo]
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:

Arkadaşlar 1. sezondan itibaren izlemeye başlıcam yavaş yavaş Smallville'i.

Torrentten sezon 1 complete olarak çekiyordum ki bir soru oluştu aklımda. Dosyaların boyutları 170mb civalarında. Acaba düşük kaliteli birşey mi olur ? Hiç 170mblik çekmemiştim. Bunu durdurup 350lik mi çekmeye başlasam? Onlarda pek seedli bulamadım da....

ahanda dosyalar

Mesaj tarihi:
small ville in tüm sezonlarını indirdim baştan izliyorum ve şuan 3.cü sezondayım .. 6.cı sezonda sanırım Justice League oluşmaya başlıyor trailerini gördüm sabırsızlanıyorum resmen!! o sezona geçmek için :) 7.ci sezonu düşünemiyorum artık zaten ..
Mesaj tarihi:
Asıl olaylar 5.ci sezonda baslıyor. Ondan önce sırf birilerini dövüyor clark arada biseyler kesfediyor felan.

Bu arada torrent indirmeden önce uyumlu altyazı paketlerinin olup olmadıgını kontrol ediniz. Alt yazısı olmayan bir release indirip ortada kalmayın.
Mesaj tarihi:
1. sezon sıkılmaya başlıyorsun , her bölüm biri kriptonitedan etkilenip bişeye dönüşüyor , hep clark dövüyor . 2. sezon yavaş yavaş sırlar çözülmeye başlıyor , 3. sezon bırakamamaya başlıyosun , 4. sezon ağzının suyu akarak izliyorsun , 5. sezon arkadaşlarına tavsiye etmek yeni aklına geliyor , 6. sezon azıcık sıkıyor . 7. ye başlamadım daha .
Mesaj tarihi:
7. sezon 6. bölümü izledik hala uçmuyor,bu son sezon bildiğim kadarıyla son sezon,ne zaman adam akıllı uçacak Kal-el efendi son bölümdemi acaba :) birde haftanın hangi günü yayınlanıyor biliyormusunuz acaba ?
  • 2 ay sonra ...
  • 4 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...