ExactitudE Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Neler olacağını bilen var mı? Lana yaşıyor mu? Chloe öldü mü? Clark "Phantom" u bulabilecek mi? Lex'i hapishanede nasıl tutucaklar? son sorum man of steel tayt giyecek mi ? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 donunu neden taytının dışına giyiyo sorusuna cevap bulunabilecekmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExactitudE Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 :D oo hiç öyle düşünmemiştim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Spoiler kullanın lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 said: donunu neden taytının dışına giyiyo sorusuna cevap bulunabilecekmi? eamer gibi bir isme sahip arkadaş demişti bunu sanki biriside imzasına koymuştu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 ismi hatırlamıyorum da topiclerden birinde görmüştüm ordan aklımda kalmıştı:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExactitudE Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 ve işte böyük gün ne kadar fanı olmasa nedense smallville ilgimi cekti.sezon 7 amerikada gösterime girecek. hadi bakalım smallville hayranları gössünüz aydın.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExactitudE Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 ve işte böyük gün ne kadar fanı olmasa nedense smallville ilgimi cekti.sezon 7 amerikada gösterime girecek. hadi bakalım smallville hayranları gössünüz aydın.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Tam bi karın agrısı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 [spo]Lana yaşıyor Chloe öldü, dirildi Clark "Phantom" u buldu, azina bi tane cakti Lex'i hapishanede tutamadilar man of steel tayt giymedi henuz bi de supergirl geldi[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Arkadaşlar 1. sezondan itibaren izlemeye başlıcam yavaş yavaş Smallville'i. Torrentten sezon 1 complete olarak çekiyordum ki bir soru oluştu aklımda. Dosyaların boyutları 170mb civalarında. Acaba düşük kaliteli birşey mi olur ? Hiç 170mblik çekmemiştim. Bunu durdurup 350lik mi çekmeye başlasam? Onlarda pek seedli bulamadım da.... ahanda dosyalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Brigand tamamen şansına, 350 mblik çeksen bile seslerde kayma falan ola bilir, bütün keyfin kaçar. Ben 150mblık lost çekiyorum gayette güzel görüntü yani hiç belli olmuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Franklin Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 small ville in tüm sezonlarını indirdim baştan izliyorum ve şuan 3.cü sezondayım .. 6.cı sezonda sanırım Justice League oluşmaya başlıyor trailerini gördüm sabırsızlanıyorum resmen!! o sezona geçmek için :) 7.ci sezonu düşünemiyorum artık zaten .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Hıı çok anladım bende :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Asıl olaylar 5.ci sezonda baslıyor. Ondan önce sırf birilerini dövüyor clark arada biseyler kesfediyor felan. Bu arada torrent indirmeden önce uyumlu altyazı paketlerinin olup olmadıgını kontrol ediniz. Alt yazısı olmayan bir release indirip ortada kalmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Senkronlarız everallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Izlemedigim yegane dizilerden biri olarak, baslamami onerir misiniz bi de her sezon kac bolum, bolumler kac dakka falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Franklin Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Penthesilea kesinlikle başlamalısın hersezon 22-24 bölümden oluşuyor ve 41 dk sürüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 ilk 4 sezon clark ın lise yıllarında geçiyor.Ilk basta sıkabilir ama 4ncu sezondan sonra işte o zaman olaylar kopuyor super oluyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 1. sezon sıkılmaya başlıyorsun , her bölüm biri kriptonitedan etkilenip bişeye dönüşüyor , hep clark dövüyor . 2. sezon yavaş yavaş sırlar çözülmeye başlıyor , 3. sezon bırakamamaya başlıyosun , 4. sezon ağzının suyu akarak izliyorsun , 5. sezon arkadaşlarına tavsiye etmek yeni aklına geliyor , 6. sezon azıcık sıkıyor . 7. ye başlamadım daha . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
borneon Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 7. sezon 6. bölümü izledik hala uçmuyor,bu son sezon bildiğim kadarıyla son sezon,ne zaman adam akıllı uçacak Kal-el efendi son bölümdemi acaba :) birde haftanın hangi günü yayınlanıyor biliyormusunuz acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stream Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 amerikda perşembe akşamları yayınlanıyor yani türkiye'de cuma sabahı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExactitudE Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Smallville in de tadı kaçtı artık 7. sezon da clark artık boş işlerle uraşıo bi galiba asla uçamıcak:S tamamen soğudum artık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
93death93 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 ilk sezonunu indirmeye başladım. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar