BonePART Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 gene baslamayin ama kuranda sozu gecen herseyin direk anasilmamasi gerektigini camurdan yarattim dedigi icin kuran evrim ekarsidir dusunsesini benimsemeden insan suresinin ilk ayetini bi kac farkli kaynaktan turkcesini okuyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 said: Yoksa tekrar söylüyorum , adamın tek yaptığı copy - paste arasına ayet sokmak değil. evrimi savunan insanların yazılarında parçalar alarak öyle bir şekilde birleştirip onları bile evrim karşıtıymış gibi gösterip sonra "bugün dünyada önde gelen evrim araştırmacılarından stephen jay gould bile evrimin gerçek olmadığını söylemektedir" diye başlayan cümleler kurmakla çok ünlüdür kendisi. [ Mesaj 24 Eylül 2007, Pazartesi - 20:55 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 said: İslamiyet dinine göre ilk insan topraktan bizzat Allah tarafından yaratıldı. Öyle bir geçiş grafiği yok yani. Olay orada çakışıyor. Ehah Tamam da insansan önce dünyada yaşayan canlılar var dünyayla birlikte insanın yaratıldığını kim söledi hatta Allah meleklere insanı yaratmaktan bahsedince melekler "Allahım sen yer yüzünde kan dökecek bir topluluk daha mı yaratacaksın" gibi bir şey diyorlar. Maymun kökenli yani insana benzeyen başka bir cins daha insandan önce varolmuş olabilir nitekim geçen gün National Geographicde ilgili bir belgeselde maymundan gelen ırkla insanın belli bir tarihte net bir çizgiyle ayrıldığını keşfediyorlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 ben şahsen evrim teorisini dine aykırı görmüyorum zira su 100 derecede kaynıyorsa ya da insan maymundan gelmişse, bunların hepsi düzenin birer parçası. ha yarın öbürgün bilim derse "yok öyle olmadı, başkaymış olay", ona da hayhay. bilimin inancı baltalaması için neden göremiyorum, bilim hakkında bilgim arttıkça inancıma destek oluyor bile diyebilirim ben. armstrong ve gagarin'e atfedilen anektod misali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Bi gün gelecek harun yahya, "darwin, evrimi bulan kişinin ta kendisi, aslında daha sonraları evrimin olmadığını savunmuştur" diyecek ve o gün ben zil takıp oynuycam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Güneş, dünya ve diğer gezegenler bilgisayardan çok daha büyüklerdir. Öyle ise bilgisayarı yapan biri olduğuna göre, güneşi, dünyayı, ayı ve yıldızları da yaratan bir güç vardır. DOĞRU CEVAP Doğru cevabın ne olduğunu anladınız mı? Güneşi, dünyayı, gezegenleri, yıldızları Allah yaratmıştır. Evrende her şey çok kusursuz ve düzenlidir. Çünkü tüm evreni Allah yaratmış, her şeyi olması gereken yere yerleştirmiştir. çok açıklayıcı olmuş :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 ayol ben dini veya evrimi tartışmak için açmadım bunu , adamın yaptığı beyin yıkama olayını gözler önüne sereyim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 İnsanları döve döve müslüman yapan şehir efsanelerini ben de sevmiyorum (zati Kaptan Cousteau vakası) Ama birileri gidip de paleontoloji adına sahtekarlık yapıyorsa demek istediğim Piltdown Adamı , Nebraska Adamı , Tibet Adamı , Lucy... vs alayı fake bunların.Bunu ben yazsam bana da kızacak mısınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Onlara göre balıklar bir gün denizlerde yiyecek azalınca karaya çıkmaya karar vermişler ve sonra karada yaşayabilmek için sürüngenlere dönüşmüşlerdir. Gördüğünüz gibi bu çok komik bir iddiadır. Çünkü karaya çıkan bir balığa ne olacağını herkes çok iyi bilir: BALIK ÖLÜR. bu adam kralmıs yanlız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 said: Farinal din vs diye birşey var bu arada.Hatırlatayım dedim.Empati , lütfen... abi ben din yok demedim ki evrim versus din yok dedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 hah şöyle , ben de bir an yanlış anladım.Kusura bakma [spo]merak etme , çakmadım :) [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 said: BALIK ÖLÜR. RA RA RA RA! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 çakmadım derken inanmadım çevir yanmasın diyorsan al işte cümle bu: said: evrim vs. din diye birşey olmadığını anlayamadılar yahu din vs değil vs din gördüğün gibi. kelimelerin yerinden bile anlaşılabilinir. zaten istesemde derim korkumdan demedim diyecek değilim. ama saygım var herkesin inancına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 said: Güneş, dünya ve diğer gezegenler bilgisayardan çok daha büyüklerdir. Öyle ise bilgisayarı yapan biri olduğuna göre, güneşi, dünyayı, ayı ve yıldızları da yaratan bir güç vardır. DOĞRU CEVAP Doğru cevabın ne olduğunu anladınız mı? Güneşi, dünyayı, gezegenleri, yıldızları Allah yaratmıştır. Evrende her şey çok kusursuz ve düzenlidir. Çünkü tüm evreni Allah yaratmış, her şeyi olması gereken yere yerleştirmiştir. abi bu ne OMG... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
babayigit Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 http://www.harunyahya.org/cocuklar/varilci/varilci1.html Abi lolz şunuda okuyun.Darwinin böyle 30 iq insanlar tarafından ezilmesi utanç verici. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
babayigit Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Yok artık ikinci sayfayıda okuyun yani yuh.Allah belanızı versin ne diyim gerizkalı mahlukatlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 öeh be sakin tartışın az Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 said: Halbuki modern bilim, tüm canlıları Allah'ın yarattığını ispatlamaktadır. azuahahhaa sdfsdfsdf :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 said: Abi lolz şunuda okuyun.Darwinin böyle 30 iq insanlar tarafından ezilmesi utanç verici. +666 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Ya çıkıp bunlar yazılması gerekiyordu falan diye kendinizi kandırmayın. ÇOCUK KİTABI BU BE! Afedersiniz ama manyak mısınız? İçeriğini gördünüz mü bu kitabın. Ne bok yazmış içinde farkında mısınız? Hiç etrafta ilkokullar için evrim kitabı yokken bu haltlar niye var afedersiniz. Neden yani. Evrim saçmaysa çık adam gibi kaynaklarla kitabını yaz. Bilim dünyası ilgilensin. İlkokul çocuğunu bir gecede sallayarak yaratılmış zırvalarla kafasını bulandırma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 said: said: Halbuki modern bilim, tüm canlıları Allah'ın yarattığını ispatlamaktadır. azuahahhaa sdfsdfsdf :D AHAHAHA bombaymış lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 bi de ekşi de bi başlık vardı çok gülmüştüm. (bkz:allah yok peygamber yok din yok ne var lan it) bi de din tartışmak yasak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 altın çerçeveyi sen mi yaptın d: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 nileppezdel ve Mithr'in yaptigi quotelar müthis :D adam kaptirmis kendini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar