Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çocuklar, Darwin Yalan Söyledi!

Dev

Öne çıkan mesajlar

Enteresan
said:

Bu kitabı okuduktan sonra, bir gün biri gelip size evrim teorisine inanmanızı söylerse, siz de ona evrim teorisinin doğru olmadığını, her şeyi Allah'ın yarattığını anlatabilirsiniz.

Tam da çocuklara yönelik bir kitapmış. Tebrikler hocam.

(kaynak: Queen)
Sosyal ağlarda paylaş

Bilimi de ideolojileri de tartışırız , tartışalım da... ama din tartışması oldu mu birisi dayanamıyor inananlara , inançlara laf sokuyor.O yüzden herkesin inanç anlamında inandığının kendine kalması daha doğru olur.

Yoksa biri yıllarca istediği kadar dine saldırsın ben ona cvp döşerim yıllarca yine.Kimse de vay efendim bunu yazmışsın diyemez o zaman.

[ Mesaj 24 Eylül 2007, Pazartesi - 20:44 tarihinde, Akuma_Blade tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Ya tutup da kimse "evrim yoktur , kral çıplak" diyemediği için bu adam bu kadar öne çıkıyor yoksa ben de hiç sevmiyorum ama yazdıkları , yazılması gereken şeyler. (Apo'nun Darwinizm'i , Lenin'in anarşizm hareketlerini övmesi yönünde yaptığı alıntılar gibi) Yoksa tekrar söylüyorum , adamın tek yaptığı copy - paste arasına ayet sokmak.Ama delikanlının birisi de çıkıp da fosil aldatmacalarını yazmadığı , yazamadığı için adamı döve döve fenomen etmiş oluyorsunuz.

[spo]
Adamın hayranı falan değilim ama evrime inandığım anlamına çıkmasın.Herkesin inancı kendine , hakarete alaya almaya vardırmadığımız sürece...
[/spo]

[ Mesaj 24 Eylül 2007, Pazartesi - 20:53 tarihinde, Akuma_Blade tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...