Dev Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Enteresan said: Bu kitabı okuduktan sonra, bir gün biri gelip size evrim teorisine inanmanızı söylerse, siz de ona evrim teorisinin doğru olmadığını, her şeyi Allah'ın yarattığını anlatabilirsiniz. Tam da çocuklara yönelik bir kitapmış. Tebrikler hocam. (kaynak: Queen) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 bu ne ya? "eğer uslu bir çocuk olursanız birgün şirinleri bile görebilirsiniz" i duymuştum da bu aşmış artık uber bi yorum olmuş:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 queen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Kitabın tam adı ne şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Çocuklar, Yeşil Sermaye güçlendikçe Adnan Hoca ekolü daha sıkı sallıyor! isimli bir kitap yazacağım ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 http://www.harunyahya.org/cocuklar/darwin_yalan_soyledi/ Link budur, kardeşim ödev için araştırma yapıyordu ondan gördüm. Allah allah diyebildim sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 İyide Evrim Teorisi kesin olarak kabul edilse ve kanıtlansa bile bu evrimi tetikleyenin bir tanrı olmadığını göstermez. Bence tetiklemedi ama tetiklemediğini göstermezzzz :) evrim vs. din diye birşey olmadığını anlayamadılar yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 said: Forbidden You don't have permission to access /cocuklar/darwin_yalan_soyledi/ on this server. Bende böyle diyor ama evde kendi bağlantımdan bağlanıyorum. Neden acaba. Bilgisayarım yobazproof mu oldu? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 İslamiyet dinine göre ilk insan topraktan bizzat Allah tarafından yaratıldı. Öyle bir geçiş grafiği yok yani. Olay orada çakışıyor. Ehah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Satır arası, şifre, zaman elvermediği için simgeleme... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Da işte İslam Bilimciler olduğu gibi kabul ediyor. Satır arası veya şifreleme olarak kabul etmiyor. Öyle kabul edenler bir tek Aleviler. Biliyorsunuz onları da dışlıyorlar ne yazık ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 http://www.harunyahya.org/cocuklar/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Link için saol queen. Yalnız kitabın bölümlerinden ikisi arda arda komik olmuş Çok saçma! Hiç böyle şey olur mu? sdfasfdadsf :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 http://www.adnanhoca.com/ [ Mesaj 24 Eylül 2007, Pazartesi - 20:33 tarihinde, NeroWarden tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Allah Darwin'i yaratmış. Oda teorisini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Farinal din vs diye birşey var bu arada.Hatırlatayım dedim.Empati , lütfen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 harunyahya şaklabanın teki o ayrıda, din yassah çocuklar... terlik gelir birazdan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 buda moda olmus din yasak siyaset yasak diye söylenmek. din degil bilimle ilgili konu bu olsun. konuşun ben verdim izin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Harun Yahya dediğiniz zaten Adnan Hoca'nın yazarlık yaparken kullandığı takma isimlerden biri. Bu arada din tartışılmıyor ki, moronun tekinin küçücük, minnacık beyinleri kirletme çabası eleştiriliyor sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 kkthx harun yahya ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Bilimi de ideolojileri de tartışırız , tartışalım da... ama din tartışması oldu mu birisi dayanamıyor inananlara , inançlara laf sokuyor.O yüzden herkesin inanç anlamında inandığının kendine kalması daha doğru olur. Yoksa biri yıllarca istediği kadar dine saldırsın ben ona cvp döşerim yıllarca yine.Kimse de vay efendim bunu yazmışsın diyemez o zaman. [ Mesaj 24 Eylül 2007, Pazartesi - 20:44 tarihinde, Akuma_Blade tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 da adam evrim vesaire din diye bişey yok dememiş din versus evrim diye bişey yok demiş. yanlış anlamışsın akuma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 adam bel altı çalışıyo http://www.cocuklaricin.net/index.html [ Mesaj 24 Eylül 2007, Pazartesi - 20:49 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 said: Sayın Oktar "uluslararası bir kahraman" haline gelmiştir. edik: justice league'a alacaklar yakında [ Mesaj 24 Eylül 2007, Pazartesi - 20:51 tarihinde, Dev tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Ya tutup da kimse "evrim yoktur , kral çıplak" diyemediği için bu adam bu kadar öne çıkıyor yoksa ben de hiç sevmiyorum ama yazdıkları , yazılması gereken şeyler. (Apo'nun Darwinizm'i , Lenin'in anarşizm hareketlerini övmesi yönünde yaptığı alıntılar gibi) Yoksa tekrar söylüyorum , adamın tek yaptığı copy - paste arasına ayet sokmak.Ama delikanlının birisi de çıkıp da fosil aldatmacalarını yazmadığı , yazamadığı için adamı döve döve fenomen etmiş oluyorsunuz. [spo] Adamın hayranı falan değilim ama evrime inandığım anlamına çıkmasın.Herkesin inancı kendine , hakarete alaya almaya vardırmadığımız sürece... [/spo] [ Mesaj 24 Eylül 2007, Pazartesi - 20:53 tarihinde, Akuma_Blade tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar