BonePART Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 amerikada sigara icennere ezik gozuyle bakan arkadasi sigara sebrest eyaletlere bekliyoruz icip icip suratina uflucez [ Mesaj 24 Eylül 2007, Pazartesi - 17:25 tarihinde, BonePART tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 bana icen daha cokmus gibi degil de icenler daha cok goze batiyormus gibi geliyor. marmara goztepe kampusunde okudum, kantinde (altigen) gun boyunca kurulanlarin hepsi zaten piyasa yapma mangitinda insanlar olduklarindan kantinde sigara icerek piyasa yapiyorlardi. o yuzden orada da sigara icenlerin cogunluk oldugunu soylemek mumkun. yalniz ayni okuldan arkadaslarima baktigimda icmeyenler cogunlukta. simdi ise hollanda'da doktora yapiyorum, barlarda bile sigara icen az. gerci hollanda saglikli yasama bagliligiyla ve cimriligiyle unlu bir ulke, o yuzden pek sasirtmiyor beni. yalniz otu niye bu kadar cok seviyorlar onu bilemiyorum.. ve evet, burada da asi genclik gostergesi otculuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 ot varken sigaraya ihtiyacı yok adamların. tabii o yasal olunca da daha üst sınıf uyuşturucular moda oldu. onu da kimin kullanıp kullanmadığını bilemezsin tanımadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krmz Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Kısa süre önce İngiltere'ye geldim, kapalı her yerde yasak, havaalanında ufak bi oda ayırmışlar "smoking room" diye, böyle karantina altında sanırsın mekanı. Kampüs yurdundayım, odalarda, derslik koridorlarında , yemekhanede falan her yerde yasak. Boş açıkhavada içersen içiyosun. İçende 3 5 kişi görmüşümdür. Üniversite Kampüsünde yer bulmadan önce ev ilanlarına bakıyorum, kiraya verenler, 3 kişi olup eve 4. arayanlar vs. vs. Hemen hepsinde "non-smokers please" var. Ve en önemlisi, her yerde o kadar çok reklam, o kadar çok uyarı, o kadar agır cezaları var ki, 3 senedir sigara içen ben, geldim 6 gündür içmiyorum. Bırakmış oldum yani.. bırakın kurtulun, ilk 3 gün biraz acılı oluyo sonradan inanın kendinizi çok iyi hissediyosnuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 ya iyi hissediyosun bedenen gencle$iosunda ben hala kafami $ole yemek sonrasinda icilen bi sigaradan veya kantin ortaminda icilen bi sigaranin keyfinden ayiramadim nasi yapcam bunlari ba$armam lazim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 said: Diablo üye § 24 Eylül 2007, Pazartesi - 15:16 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- sigara tamamen hamallık 1 kere içtim hayatımda.oda 2 fırt çektim attım bu saatten sora başlamam.haftada 2-3 nargile içiyorum o yetio bana bide sigaraya özentilikten başlayanlara deli oluyorum iyi tamam güzelde nargile sütten çıkmış ak kaşık gibi konuşmuşsun, zaten haftada 3 kez nargile içiyorsan başlama sigaraya bi zahmet :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 said: Voys üye [şikayet et] § 24 Eylül 2007, Pazartesi - 17:02 [ özel msj ] bilgi üni de felaket. tıklım tıklım sigara içilebilen kantin bölümü öyle evet. ama sigara içilmeyen bölümler de var. bazen derslerde de içilebiliyor. ama hocalar genellikle sigara içmeyen öğrenciler rahatsız olmasın diye içirtmiyorlar (fatih özgüven). benim açımdan sorun yok. kapalı alanlarda içmek yasaklansa bile türkiye'de çok işe yaramayacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emivoz Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 valla yeditepedeyim 10 kisiden 9 u icior.icmeyeni dövüyolar:p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 İçen içsin, içmeyen içmesin. Duyarlı toplum modeli gerçekten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 yani sigara farklı bi mevzuu, gelişmişlikle, eğitilmişlikle bi alakası oldugunu düşünmüyorum herkes zararlarını farkında hatta unv içinde en çok sigara tüketilen fakülte tıptı yapılan araştırmalarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 doruk, sıkıntısız insan yok. yaşamın kendisi sıkıntılarla örülü. avrupa'da yaşamışsın ya da afrika'da, her yerde sıkıntı var. dünyanın en zengin insanı olsan gene sıkıntın var. sıkıntı denen olay görecelidir, benim sıkıntı saymayacağım şeye millet kahreder kendini. uzun lafın kısası, sigara içip de bunu ülkenin ekonomik durumuna bağlamak en hafif tabirle kendini kandırmaktır. baş ağrısı geçirmek için ağrı kesici muamelesi yapmayın şu zıkkıma. esas sıkıntıyı ileride çekeceksiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 bence ekonomik durumla degil de egitimle alakasi var gibi. (ogretim degil, egitim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 ya insanin kendini bile bile zehirlemesi garip geliyor ama bir yandanda zevk aliyosun ictigin $eyden ? hani uyu$turucuya tenezzul dahi etmezsin cunku uyu$turucudur ismi bile garip ama sigara cazip gelebiliyo ce$itli durumlarda .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 eğitimle alakasını anlamadım ben. eğitimden kastınız sigaranın zararları ise çoğu içen biliyor bunları. ekciır kensır falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Akciğer kanserinin nasıl bişey olduğunu bilen biri niye sigara içer aklım almıyor benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 9 eylül üniversitesininde pek farkı yok hatta fazlası vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Bonepart o sana karşı istediğini düşünebilir ama sen sigara içip yüzüne üflediğin vakit insan haklarına saldırmış oluyorsun. Sigara içmenin serbest olduğu eyalet demek milyonlarca insan kitleler halinde sigara içiyor demek değil ayrıca. Yasak değil demek. Uyuşturucunun yasak olmadığı ülkede var. edit: gaz maz, doğru mu doğru.. [ Mesaj 24 Eylül 2007, Pazartesi - 19:11 tarihinde, Redeagle tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 @kingpin nargile zararsız demiyorum ztn..ama en azından tadı tuzu var.sigarada oda yok olay zararı değil.nargile 30 kat daha zararlı olsun.en azından bi tadı var :) oturup yarım saat içmişsin haftada 1-2 kime zarar vericek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 bi$i diim mi ben sigaradan nargileye gore cok daha fazla tad aliyodum :: ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 nargile sigaradan daha zararlı falan degıl. kendinize şaka yapmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 nargile zararlı değil lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Sigaranın içinde insan vücuduna zarar vermeyen hiç bir madde bulunmamaktadır. 4000'den fazla kimyasal madde var. aklımda olanlar; Böcek zehiri ,Karbonmonoksit, Arsenik, Metanol, Kadmiyum, Hidrojen Siyanür, Bütan Gazı, Aseton, Naftalin, Amonyak, Formaldehid nargile tütünü mesela sizin cafelerde en çok içtiğiniz ''bahreyn'' şöyle yapılıyor. tütün çok ince şekilde doğranıyor nane şurubuyla yapılmış bi şerbete atılıyor. sonra suzmeden paketlenıyor. o pakette beklerken içine işliyor zaten tütünün. size tadı verende o şerbetin dumanı oluyor. herhangi bi kimyasal eklenti yok bişey yok. tek zararı nikotin. hadi bi de ciğer duman doluyor onunda vardır zararı ama sigara ile kıyaslayamazsın. 50 paket sigara geyiğide aynen şudur : haberlerde 1 nargile ile 50 paket sigara dumanı içimize çekiliyor gibi bi laf ettiler. o günden sonra sakız oldu herkese. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Dışarı gidersem zaten bırakacam. İkinci sınıf insan muamelesi görmek istemiyorum. Zaten tek tük içiyorum. Yalnız sigaranın mantıklı bir açıklaması yok, insan neden kendini zehirlemek için para verir ki? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 evet mantıklı bi açıklaması yok gerçekten, zaman zaman alışkanlığımdan zaman zamanda keyifle içiyorum ama en çok da vakit geçsin diye içiyorum malesef. misal: durakta otobüs beklerken "bi sigara yakiim bari".(tabi bazen murphy'nin kanunları devreye girip daha ilk nefesi üflerken otobüsün geldiği de oluyor o baska :) ) sigara nın tadı tuzu yok diyen arkadaşlara eski camel lardan içirmek isterdim vallahi nargilenin kralı gelse yalan idi vakti zamanında. ama şimdi yok, doğruya doğru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 camel soft var hala bir nebze. üstelik zam da gelmedi hala 4250 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar