noxite Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Monitör kulaklıkları var phlipsin onlardan al. 2 3 metre de kablosu var rahat baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 o değil de, işitme engellilerin taktığı şeyler gibi olan böyle kulağının arkasından saran kulaklıklar var, onlardan alsana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 kulakiçi kulaklıklar gayet iyidir ama sesi izole eder. bunda problem yoksa alabilirsin. genellikle hepsi oldukça kalitelidir. koss ve etymotic denedim ben. gayet iyi. sadece hissi biraz garip. normal kulaa takılanlar hakkında bilgim yok. ama tavsiyem tek bi kez sennheiser px100 veya px200 dene. sonra yap ne yapıcaksan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 said: horacegoesskiing 24 Eylül 2007, Pazartesi - 03:53 tarihinde demis ki: normal kulaa takılanlar hakkında bilgim yok. ama tavsiyem tek bi kez sennheiser px100 veya px200 dene. sonra yap ne yapıcaksan. Ooo kocaman onlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 said: Brigand üye [şikayet et] § 23 Eylül 2007, Pazar - 23:55 [ özel msj ] said: Fistan 23 Eylül 2007, Pazar - 23:17 tarihinde demis ki: yeni kulak al Şu ana kadar kullandığım bütün kulaklıklarda oldu. Sadece sünger takınca düşmesi biraz azalıyo o kadar. kulak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Haa kulaklık okumuşum yeni kulaklık al diye :) Komik olmuş cevap :) Tüm aldığım kulaklarda oldu :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 arkadaşlar ben de koşarken müzik dinlemek istiyorum, benim kulaklıklar da çıkıveriyor kulağımdan, ne tavsiye edersiniz? özellikle şu resimdekilerden alıp kullanmıştım, ses kalitesi baya iyiydi ama kulağımda durmuyordu koşarken: ne tavsiye edersiniz? o kulağın içine girenler koşarken çıkar mı acaba? bir de ses kalitesi iyi midir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 kepçeyi saran kulaklıklar alın arkadaşlar. ben onlardan kullanıyorum birkaç yıldır. ne yaparsan yap çıkmıyor kulaktan. headbang yaptığımız çok olmuştur =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 @bomberena: benimki o resimdekinin aynısı işte sony faln aynısı. Süper bence al. ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 içine giren kulaklık.. tek kelime ile mükemmel ses kalitesi artıyor dışardan hiç bir ses gelmior.. yani mühteşem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Zydar ben o resimdekini kullanıyordum işte... (Sony olan, benim yazdığım postta koduğum resimdeki) Ama malesef koşarken çıkıyor... Ne kullanmalıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 valla ben creative ep-630 ortaboy lastiklerini takarak koştum, bisiklet sürdüm sadece bazen biryere takılınca mecburen zorluyor öyle çıkıyor (ne bilim cebine sıkışır hani falan :P), onun dışında çıkmıyor kesinlikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 etymotic al pişman olmassın. biraz paalıymış burda gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 ev alinir o paraylan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 öeah. 1 aylık kira verilebilecek yerler var o para ile. kulaklık almak. vai. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 kepçe ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Bunu aldım bu sabah, okuldan eve, evden okula yürürken (Cihangir-Beyazıt arası) elim gitmedi hiç, yerinde durdu desem yeridir. Müzik dinlemek için yürüdüm zaten. Sesi de çok iyi, frequency süper. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Eğer ucuz bi çözüm arıyosanız; Şu ve Şu çok güzel bi çözüm.Ben Creative'i kullanıyorum,acaip memnunum.Bukadar ucuza fake'tir demeyin,orjinal ürünler satıyo herif.Şahsen aldım kullanıyorum,tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Fistan said: yeni kulak al benim için çok özelsin fistan gerçekten yarılıyorum sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 creative ep630 kullanıyorum ben de o fotodaki. kulağa herhangi bir kulaklık ne karar zarar verirse o kadar zarar verir bence, kirlilik olayı ise kişinin kendi kulağıyla alakalı. kolay kolay çıkmaz bu ayrıca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 yeni konu açmayayım dedim : sennheiser cx300 kullanıyordum ben de ama baslar çok fazla, gitarı duyamıyorum bazen o derece. ne tavsiye edersiniz onun yerine ? http://www.sennheiser.com/sennheiser/icm_eng.nsf/root/500615 balanced diye buldum ama kulağıma uymaz falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 10 ay kadar ep630 kullandım, 2-3 aydan beri de cx300 kullanıyorum.. İkisini de tavsiye ederim valla, biri birinden daha üstün diyemiyorum. Ama ep630 daha ucuz, ama sadece 10 ay kullanabildim :/ bakalım cx300 ne kadar dayanıcak... @Fly, bana o kadar çok gelmiyor bas. Bir ihtimal mp3 çalarının ekolayzır ayarlarıyla ilgili bir şeydir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 yok ipod olsun bilgisayar olsun hepsinde. mx200 ile karşılaştırınca mesela çoğu zayıf sesi çok rahat duyabiliyorum bununla ama çok ön plana çıkarıyor ve boğuklaştırıyor şarkıyı genel olarak. veya ben takmasını bilmiyorum o da olabilir :P in flames - jotun ile denedim mesela , baştaki melodi kısmı mx200 ile aynı seviyede, üstüned bas falan da gümbür gümbür geliyor ama boğuklaşıyor + sanki bas ana melodiymiş gibi geliyor bu sefer de. ekolayzırla istediğim ayara getirebiliyordum ama sadece ipodun treble booster ayarı varken , hem tiz hem bas ikisi de çok iyi duyuluyordu. şimdi ipodum da öldü , bilgisayardan dinlerken de aynı ayarı yapamıyorum falan : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar