Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kulaklığın kulakta durmaması

Brigand

Öne çıkan mesajlar

kulakiçi kulaklıklar gayet iyidir ama sesi izole eder. bunda problem yoksa alabilirsin. genellikle hepsi oldukça kalitelidir. koss ve etymotic denedim ben. gayet iyi. sadece hissi biraz garip.

normal kulaa takılanlar hakkında bilgim yok. ama tavsiyem tek bi kez sennheiser px100 veya px200 dene. sonra yap ne yapıcaksan.
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşlar ben de koşarken müzik dinlemek istiyorum, benim kulaklıklar da çıkıveriyor kulağımdan, ne tavsiye edersiniz?

özellikle şu resimdekilerden alıp kullanmıştım, ses kalitesi baya iyiydi ama kulağımda durmuyordu koşarken:

ne tavsiye edersiniz? o kulağın içine girenler koşarken çıkar mı acaba? bir de ses kalitesi iyi midir?

Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
10 ay kadar ep630 kullandım, 2-3 aydan beri de cx300 kullanıyorum..

İkisini de tavsiye ederim valla, biri birinden daha üstün diyemiyorum. Ama ep630 daha ucuz, ama sadece 10 ay kullanabildim :/
bakalım cx300 ne kadar dayanıcak...

@Fly, bana o kadar çok gelmiyor bas. Bir ihtimal mp3 çalarının ekolayzır ayarlarıyla ilgili bir şeydir..
Sosyal ağlarda paylaş

yok ipod olsun bilgisayar olsun hepsinde.

mx200 ile karşılaştırınca mesela çoğu zayıf sesi çok rahat duyabiliyorum bununla ama çok ön plana çıkarıyor ve boğuklaştırıyor şarkıyı genel olarak. veya ben takmasını bilmiyorum o da olabilir :P

in flames - jotun ile denedim mesela , baştaki melodi kısmı mx200 ile aynı seviyede, üstüned bas falan da gümbür gümbür geliyor ama boğuklaşıyor + sanki bas ana melodiymiş gibi geliyor bu sefer de.

ekolayzırla istediğim ayara getirebiliyordum ama sadece ipodun treble booster ayarı varken , hem tiz hem bas ikisi de çok iyi duyuluyordu.

şimdi ipodum da öldü , bilgisayardan dinlerken de aynı ayarı yapamıyorum falan :
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...