Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kulaklığın kulakta durmaması

Brigand

Öne çıkan mesajlar

Kulaklık durmuyor efendim kulağımda.

Sakız bile çiğnesem kulaklık kulağımdan çıkmaya başlıyor. Süngerli kullanmak zorunda kalıyorum. Ama süngerli olduğu halde sakız çiğnerken bile kulağımdan çıkıyor, yana dönünce filan. Böyle robot gibi yürümem gerekiyor kulaklıkla ya da her şarkıda 3 kez kulağımı elimi götürüp kulaklığı düzeltmem gerekiyor.

Tabi kullandığım kulaklıklar küçük olanlardan

Daha büyük kafamı saran şeylerden kullanmam asla. Çok komik duruyor. :)

Araştırmaya başladım da şöyle kulaklık içi kulaklıklardan mı almayı denesem? Yani çözüm bulmak lazım kulağıma küçük mü geliyor kulaklık kulak deliğim mi büyük, neden oturmuyor çözüm bulamıyorum. Arkadaşlarımın genlde kulağın soktuklarında çekseler bile çıkmıyor. Kulaklık içi kulaklık

Sosyal ağlarda paylaş

"kafayı saran" kulaklıklar yine de en iyi çözüm bence:D
Eski modellerde tepeden bağlanan büyük kulaklıklar tamam haklı olabilirsin(evde bunlardan kullanıyorum) ama arkadan bağlantılı modeller filan var, saran kısmı ensede kalıyo,hem o kadar hayvani boyutlarda da değiller, bence onlar en rahatı. Hem dışardan gelen sesi az da olsa engelledikleri için dinlediğim müziği duyabilmek için sesi sonuna kadar açmak filan da gerekmiyo.Başta alışması zor ama sonradan alışınca çok rahat oluyo.

Asla kullanmam filan diyosan şöyle bi alternatif var:
Neyin nesidir, nerden bulunur bilmiyorum ama kulağı çevreleyen parçaları olan ufak kulaklıklar da görmüştüm.Yani yine öyle ufak, kulağın içine durucak şekilde ama kulağın etrafına takmak için uzantıları var, onlar öyle kolay kolay düşmez muhtemelen.
Ama bence headphone modeli kulaklıklardan daha komik görünüyolar:)
Sosyal ağlarda paylaş

Aynı problem bir kız arkadaşımda vardı. Kulak fizyolojisi ile ilgili bir durum sanırsam :). Kulak içi kulaklıkları kesinlikle önermiyorum, gerçekten kulaktan çıktıklarında kötü manzaralar olabiliyor, ayrıca kulak zarına çok fazla ses aktardığı için zararlı.
Önerim; önyargını bir kenara bırak ve kafayı saranlardan yada kulak arkası olanlardan birtane al, bırak insanlar ne derse desin, bu çağda hala kulaklığa bakıp gülücek zavallılıkta ise asıl sen dur ona gül zaten...
Sosyal ağlarda paylaş

Yaklaşık 10 senedir aiwa walkman'imin kulaklıklarını kullanıyordum, lastikli çok şık bir şeydi, gece üstüne yatsam bile kulağımdan çıkmıyor ya da rahatsız etmiyordu ama lastikleri eriyip yarıldı yazın, şimdi pspnin kulaklıklarını kullanıyorum yatakta çıkması haricinde bir problem yaratmıyor.

Bu arada enseden dolanan kulaklıklar kötü durmuyor, gayet güzeller :P
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Fistan 23 Eylül 2007, Pazar - 23:17 tarihinde demis ki:
yeni kulak al

Şu ana kadar kullandığım bütün kulaklıklarda oldu. Sadece sünger takınca düşmesi biraz azalıyo o kadar.

said:
PrudenT 23 Eylül 2007, Pazar - 21:59 tarihinde demis ki:
bence creative ep bilmemne var, süngerli değil de lastikli böyle. aynı sorun bende de vardı ama bu düşmüyor.

Böyle birşey miydi PrudenT? İşte ben bunu kulak içi kulaklık diyorum, üstteki arkadaşlar buna zararalı diyor bide kulaktan çıkarınca pis oluyor diyorlar :/

said:
Bu arada enseden dolanan kulaklıklar kötü durmuyor, gayet güzeller :P

Kesinlikle deadwoll, enseden dolananlar güzel ama düşmemesi için pek etki yapmıyorlar açıkcası :)
Sosyal ağlarda paylaş

Phillips'in var böyle direk kulağın içine giriyor hiç çıkmıyor, onlardan kullanıyorum ben.
En son 70 ytl miydi neydi, değer o paraya derim, direk ses kalitesi 2-3 katına çıkıyor, bir de kulaktan düşme, kulak ağrıtma gibi hiç bir problem kalmıyor, daha da ötesi dışarıdaki tüm sesleri izole ediyor.
Sosyal ağlarda paylaş

hatırladım tam modelini ep-630 :P brigand onlardan benimki evet. 1-1.5 yıldır kullanıyorum her gün 1-2 saat ortalama, kulaklarıma en ufak bir zararı olmadı. çıkarınca da hiç çirkin görüntü oluşturmuyor (en azından bende), başkalarına vermiyorum ama, güzel olmuyor sonuçları =). yine de harika kulaklık ep-630 50ytl'ye almıştım, çok güzel cidden. tizleri yırtıyor biraz, kısmak lazım eq'dan ehehe. kulaktan çıkmıyor, takınca dış dünyayı duymaz oluyorsunuz :P otobüste takıyorum %50 açınca otobüsteki hiçbir şeyi duymaz oluyorum mesela, o yönden harika.

[ Mesaj 24 Eylül 2007, Pazartesi - 00:29 tarihinde, PrudenT tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Ben o içe girenlerden kullamaya balşadım (sony ex71) ve artık başka kulaklık haram bana. Kesinlikle bence en konforlusu ve dış sesi çok iyi yalıtıyor. Benimkinin ses kalitesi de beni tatmin ettiğinden gayet memnunum. Zararlı olduğu aşikar ama, çok rahat be, vazgecemem o rahatlıktan.

Türkiyede sennheiserin modeli var o tip cx300 galiba arkadaş aldı, o da iyi.
Sosyal ağlarda paylaş

aynen abi başka bir kulaklık takınca direk batıyor kulağıma falan, bunlar harika çok rahat, kulağı acıtmıyor kulaktan çıkmıyor, sesi izole ediyor büyük oranda. bir de evet sennheiser olanlar daha iyi creativelerden, ben de onlardan almak isteyip alamamıştım (neden olduğunu hatırlamıyorum :D). sennheiser tavsiye ederim, creative de harika sennheiser daha bir harika =). ben hiçbir zararını göremedim ki ses gücü de yüksek olan (ipodlar sonyler cücük gibi kalıyor yanında :P) bir mp3çalar kullanıyorum (creative zen nano), genelde full seste metal dinliyorum ama hiç zararını görmedim.

[ Mesaj 24 Eylül 2007, Pazartesi - 00:31 tarihinde, PrudenT tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...