Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

agp ekran kartı, ekonomik, tavsiye...

BlackRose

Öne çıkan mesajlar

rose valla kendi fikrimi söyliyim, şimdi ne zaman eski pc ye bir parca alıp idare eder seviyeye getirmek için tavsiye istesen o konu eninde sonunda "öyle yapacagına şöyle yap, az daha bekle, biraz daha koy üstüne yeni sistem al" gibi söylemlere kadar uzanacak.

o yüzden bence kafanda olanı hemen hayata geçir. 75-150 YTL arası bir parça seni kısa süre de olsa idare ederse bundan pişmanlık duymazsın herelde. e sistemin zaten kötü değilmiş. lotr oynayacagım diyosun. recommended sistemi koydum bir önceki mesajda. önemli olan ram. bu da sende var, işlemci de saglam. eh yanına belirtilen ekran kartının biraz üstünde performans gösterecek bir tanesini seçersen amacına ulasmıs olursun sanırım.

uzun vadeli bir pc ya da daha iyi oyunlar da oynarım diye düşünmüyorsan su anda yeterli seviye bi kart alıp rahata kavuş bence :)
Sosyal ağlarda paylaş

bir soru daha;

diyelim ki pci-e destekli bir anakart ve x850xt gibi bir kart aldım şimdilik, ilerde 2600XT alıp aynı anakarta takabiliyo muyum? yani kartın veriyolu hızı, anakartın hızları vs hakkında nelere dikkat etmem lazım?

[ Mesaj 24 Eylül 2007, Pazartesi - 14:28 tarihinde, BlackRose tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

valla bu konu altındaki mesajlarımdan da anlaşılabileceği üzere aktif takibi bıraktım uzun zaman önce :D yani nedir neye uyar kime girer hiç takip etmiyorum

iyi de oluyo, tek başına krallar gibi takılırken aile olunca böyle duruluyormuş insan, onu anladım ;) soruyolar adama bu kadar parayla neler neler yapılırdı, oyun oynamak için değer mi diye ^_-
Sosyal ağlarda paylaş

işte ben de dedim ki 1950xt fiyatına ikinci elden upgrade yapim, aynı fiyata geliyor nerdeyse, ama yakın gelecekte (fazlası değil) sadece ekran kartını değiştirerek sm ve dx gibi teknolojilerin versiyonlarını arttırmış olurum diyorum, neticede ikinci elden pci-e ve ramde de ddr2ye geçiricem bu cihazı

bi de asus laptop var M6N ama ona bişe yapamıyorum :D ekran kartının yerini bile tesbit ettim valla ama upgrade edilebilir şeyler değil eski laptoplar :(
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...