kertenkel Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 @Blackrose: 7600 gs AGP yok ama 7800 gs AGP var ben kullanıyorum... =) tavsiye ederim... 9200xt mi ne kullanıodum önce de fark dağlar kadar oldu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 rose valla kendi fikrimi söyliyim, şimdi ne zaman eski pc ye bir parca alıp idare eder seviyeye getirmek için tavsiye istesen o konu eninde sonunda "öyle yapacagına şöyle yap, az daha bekle, biraz daha koy üstüne yeni sistem al" gibi söylemlere kadar uzanacak. o yüzden bence kafanda olanı hemen hayata geçir. 75-150 YTL arası bir parça seni kısa süre de olsa idare ederse bundan pişmanlık duymazsın herelde. e sistemin zaten kötü değilmiş. lotr oynayacagım diyosun. recommended sistemi koydum bir önceki mesajda. önemli olan ram. bu da sende var, işlemci de saglam. eh yanına belirtilen ekran kartının biraz üstünde performans gösterecek bir tanesini seçersen amacına ulasmıs olursun sanırım. uzun vadeli bir pc ya da daha iyi oyunlar da oynarım diye düşünmüyorsan su anda yeterli seviye bi kart alıp rahata kavuş bence :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 bende burdan sorayım sistem amd 3200+ @2.5ghz 2*512 ddr400 ram gerçek değeri 350W(tepe noktası 400W imiş) psu(kasa nlight) asus a8n-e anakart. 7600gs bu sisteme gider mi? psu almaya gerek olur mu acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 çok rahat gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 hmm ii o zaman, peki şunu da sorim... cs sourse oynayan varsa eger.. bu kartla kaç fps alabilirim? [ Mesaj 23 Eylül 2007, Pazar - 22:46 tarihinde, oper tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 AMD 64 Athlon 3000+ 2 GB Ram 7800GS Full oynayamadığım oyun yok şu anda. 7800GS iyidir, kesinlikle tavsiye ederim. Örnek olarak, bgn Warhammer: Mark of Chaos yükledim, direk herşeyi Full açtı oyun kendiliğinden 1280 x 1080 olarak. İyidir yani kartımız, Bioshock falan sorunsuzdu yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 hadi ya, ben de alayım ne kadar o kartlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Ben aldığımda 500 YTL falandı galiba :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 469ytl, vazgeçtim :D bunu alana kadar 900 verip core2duo 6750'li, kingston hyperx 2gb ramli, asus anakartlı, asus 8600gt'li pc toplanır abi :P [ Mesaj 24 Eylül 2007, Pazartesi - 00:12 tarihinde, PrudenT tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 bende zaten full epix mage'mi satıp almıştım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 başlıktaki "ekonomik" bişey ifade etmiyor sana herelde. ayrıca 500 lirayı ölmüş agp ye vereceğine gider yeni sistem toplar misler gibi oynar adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 oo ayar, sakin biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 ayar? fazla şartlandırma kendini pru, rahatla ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 ben rahatım ya, sen sataşıyorsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 sataşmadım ya, ayar mayar diyip ortamı geriyosun :). neyse konuyu cıvıttık. ben soyleyecegimi soyledim zaten kararını roz verir artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 yorum yapan herkese teşekkür ederim, az çok fikrim oldu konu hakkında sağolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 bir soru daha; diyelim ki pci-e destekli bir anakart ve x850xt gibi bir kart aldım şimdilik, ilerde 2600XT alıp aynı anakarta takabiliyo muyum? yani kartın veriyolu hızı, anakartın hızları vs hakkında nelere dikkat etmem lazım? [ Mesaj 24 Eylül 2007, Pazartesi - 14:28 tarihinde, BlackRose tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 şu anda yeni grafik yolu üstünde çalışıyorlarmı bilmiorum ama 2600ler de pci-e hatta üstüne gelecek bi sürü kartta pci-e olarak çıkacak. veri yolu şeysi olarak, agp gibi tek tip ztn. nasıl agp de 4x 8x var pci-e de de en son 16x çıktı işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 ha yani pci-e olsun da ister ddr8 olsun ister veriyolu hızı bilmemne kart işlemci hızı başka bilmemne olsun farketmiyor? ok, o zaman ilerisi için makinayı kısıtlamış olmuyoruz iyi oluyor ^_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 kısıtlamamış oluosunda işte adamlar öyle edio böyle edio gene bişey çıkarıo update vaktin gelince gene anakart işlemci ekran kartı üçlüsü değişio kafadan. aha işte quad core lar da çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 valla bu konu altındaki mesajlarımdan da anlaşılabileceği üzere aktif takibi bıraktım uzun zaman önce :D yani nedir neye uyar kime girer hiç takip etmiyorum iyi de oluyo, tek başına krallar gibi takılırken aile olunca böyle duruluyormuş insan, onu anladım ;) soruyolar adama bu kadar parayla neler neler yapılırdı, oyun oynamak için değer mi diye ^_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 makineyi değiştirmeden sadece kart değiştireceksen 1950xt gayet iyi söylendiği gibi, en güzel sonuçları veriyordu testlerde. lotro kaçamaklarını fazlasıyla tatmin eder en azından, fallout 3'ü de çalıştırır bence. ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 işte ben de dedim ki 1950xt fiyatına ikinci elden upgrade yapim, aynı fiyata geliyor nerdeyse, ama yakın gelecekte (fazlası değil) sadece ekran kartını değiştirerek sm ve dx gibi teknolojilerin versiyonlarını arttırmış olurum diyorum, neticede ikinci elden pci-e ve ramde de ddr2ye geçiricem bu cihazı bi de asus laptop var M6N ama ona bişe yapamıyorum :D ekran kartının yerini bile tesbit ettim valla ama upgrade edilebilir şeyler değil eski laptoplar :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 öyle oluyorsa daha iyi tabii, 2gb ram de yapabilirsen lotro'da hiç sıkıntı çekeceğini sanmıyorum. ben yeni makineye geçince wow'da shattrath fps'si 15 katına filan çıktı sırf ram nedeniyle. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 evet ram de 4x512 ddr olacak son haliyle, eh artık çalıştırmasın da göreyim yalnız en son bioshock'un giriş demosunu bile açmayınca dedim bu makina buraya kadar, iki sene kendi haline bırak, bitiyo aletler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar