Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yıllar oldu patch hala yok

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Eğer sezon3 te öyle bir şey olacaksa, hiç item kasmamış insanlar arena puanlarını s3 set için honor puanlarını da s1 için saklamalı, çok zekice bir tespit yaptım kendimi alkışlıyorum.
Mesaj tarihi:
said:
s3 de honor la sadece s1 setlerini verecekler silahları vermeyi düşünmüyorlar.

sezon1 silahlarıda honor puanları ile satın alınabilecek.

http://www.mmo-champion.com/index.php?topic=1219.0

2. sayfanın ilk postu
http://forums.worldofwarcraft.com/thread.html;jsessionid=D13D536393422B6A907CC916E94CB26F?topicId=1778027886&sid=1&pageNo=2

[ Mesaj 24 Eylül 2007, Pazartesi - 18:59 tarihinde, Aluriel tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Nethaera confirmed than patch 2.2 would go live tomorrow:

said:
I asked my magic Imp Ball and it said "Concentrate and Ask Again".

So I closed my eyes and concentrated very very hard... (hard to do with only minimal caffeine this morning, I must say) and in the end it said, "Yes". I just hope it's right this time. You know how tricksy those Imp Balls can be...
Mesaj tarihi:
ya 1 senedir düzeltilmeyen buglar var. mesela karakter bazen kosmaya baslıyo durduramıyoruz. parti bug ı var, partideki elemanları göremiyoruz. lootlayamıyoruz bazen, hele ki quest item ı cıkmıssa o lootta sıcıyoruz.

sonuncusu uzun süredir başıma gelmiyo ama uzun süredir de oyundan uzagım bilemiycem düzeltildi mi düzeltilmedi mi ama çok uyuz buglar var.
Mesaj tarihi:
Voice chat düzgün çalışsın gerisi hikaye.
Kiminle chat yapacağımıza nasıl karar veriyoruz yani raid için herkese tek tek tıklıcaz mı veya raid chat falan gibi bişi mi olcak veya party chat vs vs vs vs
Mesaj tarihi:
said:
orc omuzluklarını düzeltmezlerse yazıklar olsun.

geçen arena sırasında beklerken shattrah ta bi erkek orc shaman gördüm. sıra geldi kaçırıyodum az kalsın gülerken.

düzeltileceği söylenmişti, fakat patch notları arasında bununla ilgilie herhanhgi birşey göremedim.
  • Yeni Oluştur...