ovchinnikov Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 orcların omuzlukları büyüsün abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 USe patch yarın geliyor değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Bize çarşamba kesin mi beyler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrdefender1 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 bu S1 armor silahini almak icin normal bg honor puanlarimi gerekiyor yoksa arena honor puanlarimi gerekiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 mrdefender1, şu an için arena puanı gerekiyor. sezon 3ün başlamasıyla beraber honor puanıyla alınabilecek. (silahlarda dahil) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 US e patch gelirse haberimiz olur yarın =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Eğer sezon3 te öyle bir şey olacaksa, hiç item kasmamış insanlar arena puanlarını s3 set için honor puanlarını da s1 için saklamalı, çok zekice bir tespit yaptım kendimi alkışlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 s3 de honor la sadece s1 setlerini verecekler silahları vermeyi düşünmüyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 oha double post yaptım hayatımda ilk defa [ Mesaj 24 Eylül 2007, Pazartesi - 17:02 tarihinde, Jaan tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Bir oyuncu bir sınıfa veya bir ırka aşık olur ya. İşte ben kendimi Orc gibi hissediyorum. Omuzluklarımızı verin lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 @ombakkombak hislerime tercüman oldun +rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 said: s3 de honor la sadece s1 setlerini verecekler silahları vermeyi düşünmüyorlar. sezon1 silahlarıda honor puanları ile satın alınabilecek. http://www.mmo-champion.com/index.php?topic=1219.0 2. sayfanın ilk postu http://forums.worldofwarcraft.com/thread.html;jsessionid=D13D536393422B6A907CC916E94CB26F?topicId=1778027886&sid=1&pageNo=2 [ Mesaj 24 Eylül 2007, Pazartesi - 18:59 tarihinde, Aluriel tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Maviler artık 5k-7.5k honor felan olur herhalde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Nethaera confirmed than patch 2.2 would go live tomorrow: said: I asked my magic Imp Ball and it said "Concentrate and Ask Again". So I closed my eyes and concentrated very very hard... (hard to do with only minimal caffeine this morning, I must say) and in the end it said, "Yes". I just hope it's right this time. You know how tricksy those Imp Balls can be... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 bu patchle neler gelicek yeni ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Yeni birşey yok, çoğunlukla BugFix (abartı derecede) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 ya 1 senedir düzeltilmeyen buglar var. mesela karakter bazen kosmaya baslıyo durduramıyoruz. parti bug ı var, partideki elemanları göremiyoruz. lootlayamıyoruz bazen, hele ki quest item ı cıkmıssa o lootta sıcıyoruz. sonuncusu uzun süredir başıma gelmiyo ama uzun süredir de oyundan uzagım bilemiycem düzeltildi mi düzeltilmedi mi ama çok uyuz buglar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 aslında baya cok şey değişiyor sadece bug f,x değil. http://www.worldofraids.com/ var hepsi burda ilk sayfada. buda full patch notları http://boards.worldofraids.com/topic-5651-1.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Voice chat düzgün çalışsın gerisi hikaye. Kiminle chat yapacağımıza nasıl karar veriyoruz yani raid için herkese tek tek tıklıcaz mı veya raid chat falan gibi bişi mi olcak veya party chat vs vs vs vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 orc omuzluklarını düzeltmezlerse yazıklar olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 said: orc omuzluklarını düzeltmezlerse yazıklar olsun. geçen arena sırasında beklerken shattrah ta bi erkek orc shaman gördüm. sıra geldi kaçırıyodum az kalsın gülerken. düzeltileceği söylenmişti, fakat patch notları arasında bununla ilgilie herhanhgi birşey göremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 En buyuk derdim omuzluklar olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 hehe tuzum kuru valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AKINCILAR Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Test serverleri tekrar online. Patch baska bahara kaldi yine, cocuk oyuncagi ettiler :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Yarın extended patch var diyo log ekranı yani yarın patch geliyor gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar