Muhallebi Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 @mrlevie; ÖLDÜRDÜ! Benimde diş fırçalarken zaman kazanma aktivitelerim vardır fakat işemek bunların arasında değil. Dolapta kıyafet arama, bilgisayarda iş halletme, çantayı toparlamak bunların arasında. Zararsız bak ne güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 ben fırçayı alıp yatağa giriyorum uyanana kadar fırçala dslfjh xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 arkasından atla sora sifonu çek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 abi gayet mümkün, fırçalarken saç tararım işerim sıçarım bilgisayarda takılırım kıyafet ararım msnde bile konuşurum yemek yaparım(belki? denemedim hiç) ayakkabı, pantolon giyerim. Zaman kazanmak kolay şey. + tuvalete 1 kez girip 3dakkada işini halledip çıkıyosun işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Ram yetmiyor arkadaşım misal, diş fırçalarken foruma bakıyorsam dalıp gidiyorum ya hep aynı yeri fırçalıyorum yada duruyorum tamamen. Performans kaybı yada performansda sıfırlanma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durotan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 said: geçen seferki bok sitesinden bile iğrenç bok sitesi ne yav hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 ehuehe, abi bilgisayar olsan kasaya 1 tekme hallolur da senin nerene vurmak lazım bilmiyorum:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 @Durotan http://www.ratemypoo.com [ Mesaj 22 Eylül 2007, Cumartesi - 21:39 tarihinde, PrudenT tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durotan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 yer imleri'ne ekledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
babayigit Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 said: ya da montla sıç ASDasfas ardeth koptum ahhahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Yedek fırça yok mu ? Bende var 4 tane falan . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 dota +5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 abi nerde olduğunu bilsem alacamdı, annem diş hekimi zaten evde 129739187 tane vardır ama yerini bilene. Bi de acildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 yıka fırçayı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 yalnız deilsin...ehhe demekkli neymiş o iki iş birden yapılmıomus.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 ben diş fırçamı pusuya düşürmüştüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Çok az diş fırçalarım, hiç bir kız arkadaşımla da bu konuda bir sorunum olmadı şu güne kadar. Hayatın sonu değil, rahat ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 daha sık fırcala karpuz. ilerde pişman olma diş saglıgı önemlidir. sadece koku için değil. [ Mesaj 23 Eylül 2007, Pazar - 02:47 tarihinde, toggie tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Doğru söylüyosun fırçalamak lazım, annem babam veremedi o alışkanlığı bana, ne yapayım. Zaten sabah kahvaltı etmeyen bir insanım, akşamları da uyumadan hemen önce baş ucumda bir şeyler yiyip uyumayı seven bir insanım, öyle yapmadığım günler de üşeniyorum genelde, o yüzden fırçalayamıyorum. Üşengeçlik işte başka bir şey değil aslında... Bir de diş macunlarının tadını hiç sevmiyorum, arkasından ne yersen içersen tüm tadını alıyorlar. Bir kere olsun diş fırçaladıktan sonra limonlu ice-tea içmeye çalışın (dikkat ettiyseniz çalışın diyorum :) ) ne demek istediğimi anlayacaksınız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 ehue, evet öyle oluyo ama hiç fırcalamayınca da ben rahatsız oluyorum. dişlerimin üstünü tartar denen şey kaplıyor böyle dilimi gezdirince üstünde anlıyorum. çok düzenli fırcalamam ben de ama aklıma gelince iki dakikamı ayırırım. ilerde dişlerin yüzünden cok sorun yasarsın diye soyledim. belki de yasamazsın tabi bilemem de, özellikle asitli şeyler içiyosan mutlaka alışkanlık kazan. hiç ağrın, sızın olmasa da kötü görünebilirler yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
attackhan Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 hmm işerken gene iyi. s.çarken diş fırçalama deneyimi yaşayanlar war sdfsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
attackhan Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 çözüm : montla sıçarken fırçalamayı dene =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 abi sıçarken kolay yav:D Bu arada dişlerini fırçalamazsan sorun olmaz pek diyorsun da, açıkçası ağzı kokan bir hatunla öpüşmek isteyip istemeyeceğini sormak istiyorum sana, kafasının 1 metre yakınına yaklaştığında hissetmeye başlarsın. 1 kez başıma geldi oradan biliyorum ve gayet iğrendim, midem bulandı, bir daha da görüşmedim. Benzer bir işkenceyi karşındakine yaşatmak istemezsin herhalde. Hani banane lan sağlıktan diyorsan en azından kızla filan buluşçağın zaman fırçala bişi yap bari:D Bu arada diş macunu + limonlu geyik kötü olur tabiki ama asıl dayanamayacağın şeyi söyleyeyim. diş macunu + bira. Kusma hissini uyandırmaktadır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 said: Batilc 24 Eylül 2007, Pazartesi - 01:14 tarihinde demis ki: Bu arada diş macunu + limonlu geyik kötü olur tabiki ama asıl dayanamayacağın şeyi söyleyeyim. bu ne demek ya. limonlu geyik? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 said: diş fırçaladıktan sonra limonlu ice-tea içmeye çalışın abi limonlu hebe işte, geyik, dava, zımbırtı, bilmemne, x değişkeni gibi değişkenler bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar