arcane Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 çinçin'in 10 sene önce yayınlanan bir televizyon programıyla bağlantısını kurup, o hevesle bu başlığa girip hayal kırıklığına uğrayanlar el kaldırsın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 said: Mortis, 22 Eylül 2007, Cumartesi - 14:32 tarihinde demis ki: ben de tutti frutti ile ilgili bir haber sandım asdasd var bi tane :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 *el kaldirir* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 çinçin ankaranın güney amerikası gibi bi durumda, uyuşturucu kadın, silah gibi bilimum yasadışı şeyin ticareti döner orda :) chem cok doğru demiş bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 ben hic izleyemedim tutti furutti lanet olsun =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 said: Chemical 22 Eylül 2007, Cumartesi - 13:59 tarihinde demis ki: abartıyorsunuz, jandarma ya da ordu çinçini dağıtmak istese 5-6 zırhlı araç ve bol miktarda asker ile gayet rahat yapabilir bunu bence. Sonuçta alan küçük, insan sayısı az. Ama çinçinin varolması isteniyor. Sonuçta orada kim ne yapıyor polis gayet iyi biliyor. İçeride bir sürü tanıdıkları var, yapma etme diyor bir sürü olay engelleniyor. Sonuçta her ülkede bu tarz insanlar olucak. En azından kontrol atında dursunlar. Gidip çinçini dağıtırsan, alakasız bir yerde tekrar toplanırlar, bu sefer ne yaptıklarını takip edemezsin. Aynen öyle.Abartılıcak biyer değil.Çinçin'in yarısı altındağ zaten.Ha ama içeri öyle elini kolunu sallayarak giremezsin yada etrafında dolaşamazsın yalnız :) benimde bi anım var kuzenimin boktan işleri sağolsun.29 milyon 500 bin park parası istediler otobüs durağının önünde,"sen benim kim olduğumu biliyomusun?benim amcam ulus emniyet müdürü,bekle burda sana 50 milyon vericem ama senin ......cam görüşücez senle" diyip 5 milyon vererek sıyırdık. Bide arkadaşlarımın anısı var,kendisi müzik öğretmeni.Bi arkadaşıyla çinçin'de bi okula ders vermeye giderken kovalamaya başlıyolar durduk yere bunları.Bunlarda okula sığınıyo,ders falan yalan.Aksam saat 10'da polis arabasıyla ancak kaçıyolar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 çinçin altın sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 polis otosunu gec trafik polisi dahi giremiyomus pek oyle diyolar cincin icin :p icindekilerde kaybedicek birseyi olmayan hayattan beklentisi olmayan, cogu bagimli hapci uhucu ne ararsan var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 ya bilmem kaçıncı cadde var istanbuldada bu hillside tarafları bakkalköy fln orasıda böyle derlerdi.biri burda annene küfür ederse eyvallah de demişlerdi :) [ Mesaj 22 Eylül 2007, Cumartesi - 20:12 tarihinde, Diablo tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 çin çin ankaranın en kaliteli yerlerinden biridir . adamlar aşırı milliyetci olduğu için google da görünce dayanamışlar yoksa hepsi efendi insanlardır ben kefilim . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 nick inin zenci olması da pek ironik olmuş ama :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 tabi canım :) okadar efendi insanlardırki oyüzden ailecek kızılaya ulusa falan inip,ya onu bunu gasp ederler,ya bi dümen çevirip dolandırıcılık yaparlar.Kızılayda "sittir git la ne mendili" diye kovduğun çocuk "ahmedabiii,tayfuuun,niyaziii" diye bağırınca 50 kişi nerden geliyo sanıyosun :) normal insanlar nasıl gündüz çıkıp işlerine güçlerine gidiyolarsa bunlarda öyle.Tek farkları ailecek çıkıyolar,bide illegal işler yapıyolar(hırsızlık,dolandırıcılık,yankesicilik,gasp vs.).Tabi hepsi diye genelleme yapmıyorum.Ama içerde yaşayanların çoğu zaten çingeneler.Müzisyen olan çingeneler yani romanlar değil,çingeneler yani.Bi çoğu sabıkalı,hırsızlığından adam vurmasından bıçaklamasından. said: Zegna 22 Eylül 2007, Cumartesi - 20:06 tarihinde demis ki: icindekilerde kaybedicek birseyi olmayan hayattan beklentisi olmayan, cogu bagimli hapci uhucu ne ararsan var. Güzel özetlemişsin :) doğal olarak çoğunluğu böyle insanlar olduğu bi semt'e giriş kolay olmuyo.Çoluğu çocuğu yaşlısı genci saldırıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Adamlar keleşle pusuda bekliyor , Glock'lusu falan bile var.Harbi Black Market ortamıymış.Tom Clancy gelse çözemez bunları şerefsizim. [ Mesaj 22 Eylül 2007, Cumartesi - 21:39 tarihinde, Akuma_Blade tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 akuma onların hiçbiri gerçek değil biliyorsun di mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 < BU ALEMDE ÇARŞI ÇİNÇİNE KARŞI > Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 çinçin abi fenaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Çinçin isminden belli. :D Bizde Kamberler var geçen 7 yaşında kız polis vurdu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Tarak wishle ölüyo mu ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Demek o 34 ilin içerisinde Erzurum yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patateskabak Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 7 yılım çinçin de geçti akla hayale gelmiycek kadar pislik bir yer delikanlılık racon felan gibi bişey değil sadece pislik.Türkiye nin en boktan mahallesi. emin olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 7 yıl ne yaptın be agali çinçin de diye sormazlar mı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patateskabak Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 yıldırım beyazıt anadolu lisesi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 lise mi yoktu :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 ben iskitlerde oturuyorum buraya taşınmışız ben yokken, arabayla 10dk falan çinçin :P gerçi ben yine yokum banane :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar