Brightstorm Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Gangren said: Full install yapmayanlarda jawaw.exe çıkıyor anladığım kadarıyla. Evet tam sürüm olmadığında çıkıyor. Ancak daha stabil kullanım için full sürümü şiddetle öneriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brightstorm Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Lopeth said: evet ve wowu açtığımda hep success de kalıyor Bu konuya bu mesajlar haftada bir geliyor, herkes tüm yapılan postları oku(ya)madığı için de YF'ye yüksek öncelik ataması gerektiğini haliyle bilmiyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Sadece sorun öncelik atama değil doğru server seçmezseniz şayet gene aynı hata ile karşılaşabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 success! de takilma olayi yf ile alakasiz. socksfier yapiyor onu (sockscap yani). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 evet önce yf yi açıp servera baglanın, sonra sockscap i acın. bu sekilde baglanması gerekiyor. bana da olmustu ilk kullanmaya basladıgımda. sockscap in baglantıya ulasamamasından kaynaklanıyormus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Sürüm yükselttim bugün yf çalışıyor ama sockscap açınca bağlantı bulamıyor önerileriniz? PS : Hallettim localhost kısmına makinanın kendi ipsini yazınca düzeldi kktnx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 ya benim kullandıgım server uyarı veriyordu ayın 30'unda su adres ve ip yi kullanacagız artık diye. elle girmenin bir yolu var mı bunu? wizardı kullanıyorum, su kadar server bulundu diyor ve kalıyor orda listelemiyor :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Var tabi elle girme seçeneği, adresi ve portu yazabiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 bunu yazdıktan 1 dk sonra adresin yazıldıgı yere ip yi yazarak hallettim :) saol yine de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noma Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 arkdaşlar gecen ay kasim ayi yani 9gb download gözüküyor bende 1 aydır freedom ile oynuyorum aceba bu icat sömürüyormu kotayı ? aynı problemi yaşayan arkadaslar varsa haberdar edin lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 ya kaç haftadır lag yoktu (AV hariç yerlerde) şimdi girdim gene lag gene lag kafayı yicem ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 freedomla lagsız wow ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brightstorm Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 toggie said: freedom.exe diye bişey yok bende, freedom'ı actıgım zaman jawaw.exe cıkıyor process'de. diger dediğin de sockscap herelde, onu ellemedim henuz. az once iyi bir server buldum sanırım 100 civarı ping ile 15dk falan idare ettim, herelde serverdan kaynaklanıyordu. pref'in 10 olmasının ise bi faydası yok, tamamen bulundugu yer önemli anladıgım kadarıyla. adreslerin uzantısına bakıp almanya diye aldanmışım, country bölümünde yazıyormus meger :) full yükleme yapanlarda freedom.exe, sadece java olarak yükleyenlerde jawaw.exe çıkar. Daha stabil çalışmasını istiyorsanız full yükleme yapmanızı tavsiye ederim. Bu arada kablonet üzerinden bağlanıp da benim gibi iyi ping alamayanlar var mı? (gece 02- gündüz 12 saatleri arası hariç) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Benim evde de aynı sorun var. Kablonet ve 700 le 3k arası değişiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oblomov Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Beni uzunca ugrastırdıktan sonra programı calıstırmayı başarabildim :) 100-150 pingle oynamanın doyumsuz zevki müthiş birşeymiş :D Shamanımın keyfini doya doya cıkardım. Darısı programı calıstıramayanların başına :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 ya ben çalıştıramadım anlamadım nası yapılıo yf ya şole bi cengaver çıkıpta bi tuto yapsada replerini coştursak ne kadar yararlı olur deil mi? yok mu bole resimli açıklamalı bi tuto yapabilcek biri yaw? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Konuyu suradan devam ettirelim, tutorial de arada kaynamamis olur: http://forum.paticik.com/read.php?43,3042562 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar