Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Latency için Çözüm Rehberi

Dregoth

Öne çıkan mesajlar

Phlox said:
yf ile normalde düzgün ping alıp raidlerde sorun yaşayan ve bu sorunu halleden oldu mu hiç? basic package ile raide girdiğimde başlıyor lag ve 5-10 sn kadar delay oluyor nerdeyse. halp!

Aynı sorun bende de vardı basic package ile. Priority real time seçiyorum yf için. Şimdi sorunsuz kullanıyorum. Ara ara saçmaladığı oluyor ama 1-2 serve değişikliği ile yine düzeliyor. Bir de mümkün olan en son versiyonunu kullanmanı tavsiye ederim her zaman, bir keresinde de bu şekilde çözmüştüm sorunu.

Yanlız düşük ms ile oynamaya çok alışmışım sanırım yf olmadan oynayınca kanser ediyor bazen.
Sosyal ağlarda paylaş

Illa mmo da degil, proxy kullanabildiginiz her programda YF ise yarar, localhost diye proxy ayarlamaniz yeterli. Proxy ayarlayamadiginiz seylerin %90'ini da Freecap/Sockscap yardimiyla WoW'u kullandiginiz gibi kullanabilirsiniz.

Mesela PlayNC oyunlarinda ise yaramiyor ama nedense, Tabula Rasa'ya YF uzerinden baglanamadim ben.
Sosyal ağlarda paylaş

Olmadı yahu deliricem alt charı kasamıyorum.
Herşeyi anlatıldıgı gibi yaptım, oyuna ilk girdiğimde 90 pingim oluyor, sonra yavas yavas 150, 300, 500 derken 2k oluyor.
Görev yöneticisinden jawaw.exe'nin önceliğini yüksek yaptım olmadı, gerçek zamanda yaptım olmadı. Server değiştirdim Almanya denedim, Fransa denedim tık yok. Nedir bu sanssızlık bendeki eeööfff.
Sosyal ağlarda paylaş

freedom.exe diye bişey yok bende, freedom'ı actıgım zaman jawaw.exe cıkıyor process'de.
diger dediğin de sockscap herelde, onu ellemedim henuz.
az once iyi bir server buldum sanırım 100 civarı ping ile 15dk falan idare ettim, herelde serverdan kaynaklanıyordu.
pref'in 10 olmasının ise bi faydası yok, tamamen bulundugu yer önemli anladıgım kadarıyla.
adreslerin uzantısına bakıp almanya diye aldanmışım, country bölümünde yazıyormus meger :)
Sosyal ağlarda paylaş

Bazen ise yaramiyo YF, bilmiyorum neden. Bir arkadasimda da normal pinginin 2-3 kati ping veriyor nedense YF.

Sc32.exe'nin priority'siyle oynayip bosu bosuna sistemin stabilitesini azaltmayin bir de, o programin aktif data akisina bir etkisi yok. Sadece normalde proxy uzerinden acamayacaginiz programlari proxy (YF) uzerinden internete baglamaya yariyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...