Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Priority High yada Real Time yapınca Basic paket ile raidler dahil hiçbir yerde sorun yaşamıyorum, 250ms max raidlerde, bglerde ve arenada 100-150 ms, solo takılırken cok daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 beyler freedom için ödemeyi nerden yapıyoruz?sitede kayboldumda biraz:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Allah razi olsun da Almanca oldu bu program kendi kendine, ne is? :p Odemeyi tepedeki "Packages" kismindan girip sayfanin ortalarinda yapiyoruz bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cyn Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 sanirim seni paypal sitesine yonlendiriyodu, yani satin almak istedigin package'in sepetine atilmis oldugu sadece odeme ile ilgili kisimlari doldurman gereken bir sayfaya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 bu program cıktıgında oyunu bırakmıstım. az once yeniden basladım. oturdum 27 sayfayı okudum. diger forumları okudum. soylenen herseyi yaptım. butun ayarlarım tam. priority yuksek. besiktasta oturan arkadasımla (ben levent) aynı servera baglanıyoruz. current rtt 60ms diyor, fakat oyuna girdigimde beb 25k'larda geziniyorum arkadas 70-80ms'lerde ve saat 02. benim atladıgım bisey mi var? yoksa carsı bu programa da mı karsı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Baska server denesen? Mesela ben en tepedekini sectim 400 falandi, bi alttakini sectim 90'a indi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 bu latencyler oyundaki latency mi yoksa yourfreedomda o messages kısmında gozuken latency mi? mesela benim kurdugum yf'de o messages kısmında aldıgım latency dusukse oyunda da dusuk latency alırım duz mantıgı yanlıs mıdır? (= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 allah tafsiye eden arkadaşlardan razı olsun:D Harika bir program...Cromaggus'ta Orgrimmar'ın ortasın 120 ms alıyorum yaa varmı ötesi.Paranın her kuruşuna değiyor.Daha önce denk gelseymiş keşke hardcore raid yaptığımız zamanlarda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 ses cromaggusta nick ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Komador Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Bathory said: bu program cıktıgında oyunu bırakmıstım. az once yeniden basladım. oturdum 27 sayfayı okudum. diger forumları okudum. soylenen herseyi yaptım. butun ayarlarım tam. priority yuksek. besiktasta oturan arkadasımla (ben levent) aynı servera baglanıyoruz. current rtt 60ms diyor, fakat oyuna girdigimde beb 25k'larda geziniyorum arkadas 70-80ms'lerde ve saat 02. benim atladıgım bisey mi var? yoksa carsı bu programa da mı karsı? işlemcin AMD ise yapabilio böle saçmalıklar niye bilmiyorum :S wow-eu forumunda wardı bi post bakim bi ... Lag on AMD 2000/3000 CPUs This has been provided by user Mooncore in the forums: This solution taken from official blizz forums: Please go to your World of Warcraft folder, find the WTF directory and then open the file config.wtf with a text editor such as Wordpad. Then search for the line gxFixLag. If you find it, change it so it reads as the following, or add it if it's missing: SET gxFix Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 islemci malesef AMD degil =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 ya kablolarda bişey olabilir, bölgesel bişey yani çünkü hemen hemen aynısının tıpkısının izmir uyarlaması bana oldu perşembe günü öğlen saat 1'de babamda wow'daydım, 120 ms alıyordum yf ile, sonra çıktım annemin eve geldim, (baba narlıdere, anne susuzdede, izmirliler için) ne yapsam her türlü 500 ms üstü oldu. 2000'leri gördüm. sürekli lag spike filan. adsl'i aramayı dene, bugün devam ederse öyle yapıcam ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 herhangi bir programla YF serverlarına ping attığında çok bi dalgalanma yoksa genelde program hatası oluyor. freecap kullanabilirsin denemediysen, bazıları sockscaple sorun yaşarken freecaple daha iyi sonuçlar alıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 üçyol askeri hastanedeyim bende burada normal herşey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 2 haftadır ems18 serverına pingim 60-65 civarıydı, dün akşam itibariyle bütün serverlara attığım pingler 170+ ms veriyo. yine kablo falan mı koptu acaba. sizde nasıl ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Selam. programı 1-2 kullandım fayda etmedi. fakat lakin benim bar sarı bile olmuyor. türkiye hatlarıyla alakalı sanırsam herşey. isteersek 1 değil 10 program açalım. çıkışımız belli :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 benim latency bar genelde yeşil zaten bana koymuyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Phlox said: 2 haftadır ems18 serverına pingim 60-65 civarıydı, dün akşam itibariyle bütün serverlara attığım pingler 170+ ms veriyo. yine kablo falan mı koptu acaba. sizde nasıl ? Aynen phlox rezalet 2 gündür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 eskiden 300 ms e dua ederken şimdi 2 haftadır 18. serverdan 60-80 arası ms le oynadıktan sonra 200 ms bile ağır gelmeye başladı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 2 haftadır bağlantım okadar güzeldiki YF bile açmama gerek kalmamıştı. Dünden beriyse bağlantı cidden berbat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 edecek kufur bulamiyorum artik. birakin oyundaki lag i freedom serverlarina bile girmem 10 dakka suruyor. su birkac gundur deli gibi lag var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 hangi serveri kullanirsam kullanayim hep logging into game server da takılıyor ne yapmam lazım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Bağlanamadıgın zaman diyor onu. Ayarların %100 doğru mu? Ayrıca account confirm edildi mi YF'nin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 evet ve wowu açtığımda hep success de kalıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar