karpuz Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Şöyle Chris Isaak'tan Wicked Game gibi, Cinerama'dan Lollobrigida gibi, veyahut Pulp Fiction'ın soundtrackindeki, Uma Thurman'ın John Travoltayı eve attığı sahnede arkada çalan "Girl, You'll be a Woman Soon" gibi, romantik ama aptal romantik değil, bir yandan da cinselliği çağrıştırabilecek, böyle hafif ve güzel şarkılar aranıyor. Ne olur romantik dediğim için "Unchained Melody", cinselliği çağrıştırabilecek dediğim için de "satisfaction" gibi uç örnekler vermeyin. Daha çok ikisinin arası ve en önemli özelliği, yumuşak olması gerekmekte... Şu 3 şarkıyı dinlerseniz zaten ne demek istediğimi aşağı yukarı anlayacaksınız... Bir de aklıma geldi, tam böyle sitcom'larda artık öpüşmesini istediğimiz çift, 15 bölüm birbirine yavşadıktan sonra, sonunda öpüşürlerken arkada çalan müzikler tarzı müziklerden bahsediyorum işte... :) Friends'den düşünün, Ally McBeal'dan düşünün, o tip işte... Neyse, şimdiden teşekkürler, biraz abidik gubidik cümleler oldu, idare edin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Ya cinsellik içeren müzikten kastın böyle saksafonlu slow jazz müzikler değil mi? Erotik böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Yok işte tam erotik değil. Asıl olayı duygusal olması, bir yandan da cinselliği çağrıştırabilmesi. Ya cinsellik kısmı çok önemli değil, eve kız atacağımdan sormuyorum. Sadece bu 3 şarkıda nedense öyle bir ortak yön gördüm. Cinselliği, duygusal cinsellik yapalım. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Erotik diyince sen Enigma geldi aklıma ama sanırım bu tarz birşey istemiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Nancy Sinatra olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durotan Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Buddy Holly - Earth Angel bi dinle istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 INXS - Need you tonight Andru Donalds - Mishale =P Black - Wonderful life Stevie Wonder - Pastime paradise Smokie - I'll meet you at midnight haci bu $arkilarla yatakodana alamayacagin kiz yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Bi de Nick Cave in hemen hemen her $arkisi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Evet nancy sinatra olabilir gerçekten, güzel fikir... Buddy Holly çok klasik ya, açmıyo beni :) Kötü değil de ben sevmiyorum pek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Söylediğin tarzlara kafadan hiç benzemeyen , ama yine de oturup düşündürtecek bir şarkı , gerçi bir dolu bulunur ama şimdi bir müzik dosyama göz gezdirince ilişti gözüme. Limp Bizkit - No Sex Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 bende cd vardı tam senin istedigin gibi havaya sokacak erotik sarkilarla doluydu arkadasima verdim satayım istersen :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 kenny g Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 erotic lounge isimli compilationları öneriyorum dediğin iki türdede örnekleri mevcut ama slow dan öte ambient ağırlıklı o yüzden biraz daha cinseliği çağrıştırmaya yönelik gibi sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 portishead işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 http://youtube.com/watch?v=NTjs9ceRFJg hispanic bahcivan bile erotik unsur olduysa bu parca da ise yarar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 http://youtube.com/watch?v=0wcNl7ivwOo duvarinda sinek olsam cibil gorsem diyor adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 biz buna kısaca SADE diyoruz. seksi bass, erotik ve romantik ses... mmm http://www.youtube.com/watch?v=WkYhR4-Otzg george michael ve prince de uygun olabilir. kenny g tavsiye etmiyoruz. [ Mesaj 20 Eylül 2007, Perşembe - 20:43 tarihinde, horacegoesskiing tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 ayrıca barry white tabii. süper. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 aynen sade tam aradığın şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durotan Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 last fm'e de başvur istersen. bazen önerileri tutuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 bi tane daa koyiim. http://www.youtube.com/watch?v=aHOPI3V8S6U Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 valla cinsellik yada duygusallık bilmem ama incognito iyidir.sakin müzik genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Herkesin tavsiyeleri için teşekkür ederim. Güzel şeyler buldum, umarım daha fazla bulurum. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar