Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şu tarz şarkılar arıyorum (adını koyamıyorum)...

karpuz

Öne çıkan mesajlar

Şöyle Chris Isaak'tan Wicked Game gibi, Cinerama'dan Lollobrigida gibi, veyahut Pulp Fiction'ın soundtrackindeki, Uma Thurman'ın John Travoltayı eve attığı sahnede arkada çalan "Girl, You'll be a Woman Soon" gibi, romantik ama aptal romantik değil, bir yandan da cinselliği çağrıştırabilecek, böyle hafif ve güzel şarkılar aranıyor. Ne olur romantik dediğim için "Unchained Melody", cinselliği çağrıştırabilecek dediğim için de "satisfaction" gibi uç örnekler vermeyin. Daha çok ikisinin arası ve en önemli özelliği, yumuşak olması gerekmekte... Şu 3 şarkıyı dinlerseniz zaten ne demek istediğimi aşağı yukarı anlayacaksınız...

Bir de aklıma geldi, tam böyle sitcom'larda artık öpüşmesini istediğimiz çift, 15 bölüm birbirine yavşadıktan sonra, sonunda öpüşürlerken arkada çalan müzikler tarzı müziklerden bahsediyorum işte... :) Friends'den düşünün, Ally McBeal'dan düşünün, o tip işte... Neyse, şimdiden teşekkürler, biraz abidik gubidik cümleler oldu, idare edin...
Sosyal ağlarda paylaş

Yok işte tam erotik değil. Asıl olayı duygusal olması, bir yandan da cinselliği çağrıştırabilmesi. Ya cinsellik kısmı çok önemli değil, eve kız atacağımdan sormuyorum. Sadece bu 3 şarkıda nedense öyle bir ortak yön gördüm. Cinselliği, duygusal cinsellik yapalım. :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...