Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kıskandırıyor gibi olmıyım ama pek datlıymış dual çalışmak

Absolut

Öne çıkan mesajlar

Birçok kullanım alanı var. Mesela teklif hazırlarken aç eski fiyatları veya teklifleri bi tarafta sonra ana ekranda kullan yani kagıt bastırmaktan çok daha kolay ve copy paste şansın var. veya bir tarafta oyun aç o orda devam ederken sen işinle ilgilen bi yandan. Veya en basiti koy eşinin çocukların resimlerini o sürekli olarak slideshow yapsın eşin gelince + puan kazan :) Kullanım sınırsız. 570ye alıyordukki hem 6 tane almamaız hehe hemde %15 indirim yaptırmamız sonucu baya ucuza geldi :)

[ Mesaj 19 Eylül 2007, Çarşamba - 15:15 tarihinde, Absolut tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

inanılmaz bir rahatlık kullanmayan asla anlayamaz. 1 ay boyunca staj yaptım dayımın ofisindeki bilgisayarında 4 lcd ekran var. yani öyle rahat kullnıyosunuz ki, birinde msn, digerinde browser acıyorum. sonra yan tarafa hesap makinasını atıyorum mesela hiç indir kaldır ile ugrasmıyosunuz.

hayırlı olsun diyim bu arada :)
Sosyal ağlarda paylaş

Bilgisayarın sağlamsa, oyunda LCD problem olmuyo. Şöle; tazeleme oranı sorunu artık LCDlerde yok, ama bu ekranların en düzgün gösterdikleri bi çözünürlük (genelde max. gösterdikleri çözünürlük olur bu) seviyesi var. Mesela 17 inç LCD için bu 1280*1024 pixel. Bunun altında çalıştırdığın zaman, görüntüyü bulandırıyo. Yani CRT ekrandan bildiğin düşük çözünürlükte olan "kare kare görünme" olayı değil, tamamen farklı, bulanıyo bildiğin. Yani sonuç olarak ekran kartının oynayacağın oyunu öyle yüksek çözünürlükte çalıştırması gerekiyo. Filmde ise pek dert değil, hele burda gördüün ekran deli olur filmde widescreen falan...
Sosyal ağlarda paylaş

Görsel çalışıyorsanız panel tipine de dikkat edin ^_^ TN panelle grafik çalışılmaz çünkü.

Çift görüntüleriniz hayırlı olsun efem.

Ben 14 ms panelle oynuyorum BF 1942 yi (SIPS panel) bir sorun yaşamadım. 60 fps görebiliyorum yeterli (1920x1200)

[ Mesaj 19 Eylül 2007, Çarşamba - 20:05 tarihinde, Mino tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

İki monitör destekleyen bir kartı kullanıp görüntü seçeneklerinden (genişletilmiş masaüstü ya da aynı görüntü) ayarlayabiliyorsunuz.

Önceden dendiği gibi ses ve görüntü uygulamalarında hayatı kolaylaştırıyor. Özellikle iri kıyım monitörlerle yapıldığında. 1200 dikey çözünürlükte ortalama bir grup kaydını (9 10 kanal misal) net şekilde görebilmek mümkün.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...