Ladytron Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 hedegog said: Ladytron said: finalmiş diye duydum. aslında tam final oldu bence. don yine yapacağını yaptı, bi kadını krize soktu başka biriyle de nişanlandı. tıkla şunu kullan amk hı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 spoiler kullan diyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ladytron Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 ilginç olan şu diziyi izlemeden "ağır dizilerden hoşlanmıyorum" "ben dexter, fringe vb. tarzda dizilerden hoşlanırım. mad men bokum gibi kalır" diye yorumlar yapanların şimdi aç gibi mad men izleyip "uuuu baya iyi diziymiş yaa" diye yorumlar yapması çileden çıkartıyor insanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 ilaç gibi geldi ilk 2 bölüm. Roger'ın bu sezon neşesi yerinde. Christina Hendricks gene eritti. dövlet gibi kadın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=01hfwQL1QUg İnanılmazdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=yXoILGnHnvM&feature=related Megan çok acayip. Dişleri düzgün olsa dünyayı sallar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 dis yaptirilir ya zubizubizuuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 oğlum o nelaya öyle kucağa mucağa oturuyor minnak etek herkesin içinde büdbüdübüd hanım hanım giy tayyörünü otur ısrpı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 sezon 5 bölüm 6 sanırım izlediğim en sıkıcı bölüm buydu. sanki geçiştirmek için yapmışlar. hele şu kafede don'la kızın dondurma üzerine saçma sapan tartışması, kızı öyle bırakıp gitmesi falan bayağı ucuz geldi bana. kötüydü bu bölüm ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 5x07 Don gene class bir şekilde bölüm boyunca seyrini sürdürürken Roger son dakika golüyle görev adamı olduğunu bir kere daha gösterdi bizlere. Roger idolümsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 abov 5 7 mi çıktı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 5-7 altyazı yok hala ortada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 5x08 Peggy ayardan ayara koştu bu bölüm. Pete kadar denyo bi adam görmedim. Dayağı yedi adam olmadı halen. Ayrıca Tomorrow Never Knows 250.000$ ödemişler bölümde kullanabilmek için parçayı. OEAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lifeleech Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 sağlam dizi görsellik ön planda 60lar sizcede çok iyi değilmiymiş ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 uzak ara en iyi mad men sezonu, uzak ara en iyi dizi artık Mad Men. 1 bölüm kaldı sezon finali olacak. gene 1 sene bekletmezler umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 en sevdiğim Bond müziğle efsane bir sezon finali yaptılar. http://www.youtube.com/watch?v=XgFtQPgHyek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 yıllardır duruyor pcde ama bi türlü izleyememiştim. bu hafta bi anda bitiverdi 1.sezon. finali mükemmeldi yalnız, carousel sahnesinden sonuna kadar her şeyi çok iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 bu dizide neden bişi olmuyor artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 pff yeni bitirdim kim bekliycek şimdi 25 mart'a kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Hayatım boyunca izlediğim en güzel dizilerden biriydi. Dizi anlatılacak gibi değil o kadar çok detay ve kavram var ki hepsini diziye adapte etmek büyük bir başarı.. Deadwood'dan beri böyle güzel bir safkan dram izlememiştim. Türünün en en en iyilerinden.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Zou Bisou Bisou......... 13 gün kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 bekliyoz.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bourbon Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 çıkmadı mı abi dündü premier diye biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 çıktı ki, an itibariyle seyrediyorum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar