Dynun Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 öföfföfööföf. arkadaş yok böyle birşey yaa ilk aşamadan 90/100 aldım. 2. kazıktı ama kalcak kadar kazık olur mu ya bi de sadece kazananları açıklamaları nası bişeydir? listeler şöyle :kazananların listesi anadolu ak (ak=beyaz) sınav sonucumu söleseler bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 zaten tükçem de kötü muafiyet evet selin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durotan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 paragraf filan mı sordular? ilk aşamalarda hep boşluk doldurma, puzzle olayları filan soruyolardı da. hiç ikinci aşamasına girmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 dinan, muafiyete muhafiyet yazdığın için geçirmemişlerdir bence. hani önce kendi dilini çok iyi bilcen yabancı dili düzgün konuşasın diye derler ya o hesap:p(edit:msnden de yazdım aynı şeyi, direkt burdan cevap vermişin, helal nası da biliyo beni) lan şaka bi yana, geçmiş olsun, sene kaybı ama eğlenceli bi sene olcak. hem belki yarı dönemde atlarsın, ikinci dönem almaya başlarsın derslerini ne biliyosun? [ Mesaj 18 Eylül 2007, Salı - 13:12 tarihinde, utopia tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 bizim ünide yok galiba öyle yarı yılda :((:(: 2.kısım bildiğin toefldı zaten listeningdir speakingdir ökküz gibi readingtir fala da. lan o kadar da kötü değildi be. 1 sene kaybettim be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 olsun yaf bi sene gez toz eğlen yat kalk ye iç negzel eskişehirdesin zaten. kullan bu güzelim ilimizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 olsun bea, ben geçtim bu sene kalacam mesela, sene bakımından fark etmeyecek =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 takma kafana o kadar ya. ne güzel işte birbirini tanımayan insanların içinde kalacaksın. arkadaşlarını düzgün seçebilmek için ortamın olacak. ilk bölümden de 90/100 almışın işte. Bir sene tatil yaparsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 valla bnce de çok takma kafana. nedir yani, ingilzce okucan işte 1 sene daha :D hehe keyfine bak derim ben o kadr uzuluncek bi olay deil ;) hoş, zatn en fazla 2 ay snra anlarsın boşuna uzuldugunu ;) nese yaw yeter bu kadr :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 üzücü olmuş ,ama kardan zarar ettin. olmadı 1 sene kafanı dinlersin. gez ,eğlen ,toz . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Ben sıvava girmedim bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 aman abi boşver ya, habire çık buraya gel takılırız ben de gelirim arada bir, daha yazın bize gelcen ohhoo salla yaa. olm bu arada bizim çakma freşadan buldum realde 69 YKr. valla lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 lvl 70 epix karakterin olur iste olm hazirlik iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Ben lvl 70 epix yaptım bir sene gecikti üni. Deymedi bence. Şimdi bir sene gez toz sıkılırım ben. Ne yapmalıyım? Shaman kasayım yeni bir tane epix yapayım onu da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Dynun, bana sorarsan 1 sene kaybetmek yerine 1 sene kazandın. en rahat olacağın dönem hazırlık dönemi. bunun dışında, hazırlık okuduğun zaman değişik bölümlerden arkadaşlar ediniyosun(hazırlıkta karma oluyordu bizde, sizde de öyledir herhalde). değişik ortam edinmiş oluyosun, bölüme gelince ortam daha da genişliyo vs vs... bence yararına iyi olmuş kaldığın sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 ama boşver sen ortamı fln lvl70 epix char daha iidir [ Mesaj 18 Eylül 2007, Salı - 18:28 tarihinde, senko tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 walla ben girdim 2.ye 70 le geciliodu ben 65 le kaldım oleyyy istediimde buydu ztn iidr hazırlık iidr kafaya takamamk gerekir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 ya ben de son bi çaba gittim okul sekreteri ile konuştum kaç aldım falan diye 58 aldın yavrucuuum dedi. allah razı olsun amca. 1. sınıfa geçicem amca. dedim emrah nidasıyla. bana bir nah çekti. şimdi git, seneye gel dedi. ağladık orda sdgffd herkese teşekkürler tabiki hazırlığın tadı başka haftada 3-5 saat okula gidip arkadaşlarla takılmanın. ama geçsem daha iyidir :P oh epix epix lvl 70 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 abi hayatını en güzel senesi seni bekliyo :p ehe hayırlı olsun ya sene kaybı olarak bakmamak lazım hazırlık iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Dynun rahatsan çatkapi gelebiliriz,hiç belli olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Ben zamanında geçtim şimdi kafamı monitöre vuruyorum. Mis gibi hazırlık daha ne istiyorsun. 2 hesap alır lock + pri kasarsın tek başına 2v2 arena yaparsın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 peki ağbi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 O kadar wow oynayıp geçemedin mi? Püğğ.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 uninin sonuna koysalar bi hazirlak, ben de okusam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Bol bol eğlen bari de sene kayıp olmasın. Zaten biliyosun, germez seni der mers. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar