Copycat Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 evet şu an gg =| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 diatta/cisse servet/schevchenko kadar kötü oldu o çalım ne be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Tello yalan bi adam zaten abi isminde hayır yok adamın:P,ayrıca şu marsilyaya yenildiya bjk harbi yuh,acaip hayal kırıklığı benim için net kazanır diyodum ben.Grupta şu maçta şu takımdan puan alamatıktan sonra ne yapıcan sen al 2 oldu yazarken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 kimdi o 2. golü yeriz diyen şom ağızlı arkadaş dfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 of Beşiktaş of =( Grubun en güçsüz takımına karşı yapılcak şey miydi bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 spiker tam bir kütük beşiktaş çok kötü.koray maçı bitiren adam.çok kötüydü diatta tello falan fıs adamlar.bi cacık olmaz marsilya kolay takım dimi cissenin çalımda güzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 yazik oldu valla, yenerdi bu marsilyayi bjk biraz cesaretli oynasa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 kapattığı köşeden yedi of yani nasıl milli takım kalecisidir... neyse ilerdeki maçlarında beşiktaşa başarılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 GÖKHAN ZAN N'OLUR GERİ DÖN, SENİ SEVİYORUZ!!!1bir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 ne dedik bu maça 1 dedik. üst dedik. +3 fark olur dedik. basmadı adamlar yattı kupon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 ben bu golden sonra dota da hicncimi cikartirim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 fb de gg olmaz inşallah !111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 higuen midir nedir böyle adamlar alıcaklarına niye adam gibi adam almıolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 gg oldu beşiktaş bjk beraberlik için çıktı ama ne yazık ki OWNED Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Küfür etmek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 hiç önemli değil karakartalın hep arkasındayız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 yazık oldu bjk a , serdar özkan atacaktı onu 1-1 bitecekti , elin gavuru buldumu pozisyonu affetmiyor işte atıyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Böyle ezik oynarsak sonu bu, hem hiçbirşey oynamadık hem ezildik hem yenildik. Allah Ertuğrul'u bildiği gibi yapsın, tigana'da aynı oynatıyordu ne değişti ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 said: kimdi o 2. golü yeriz diyen şom ağızlı arkadaş dfsd ben ben ben grurla yazıyorum bi kez daha ben hatta sıfır puanla diyoruz diyorum bu buraya aha dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 yapma lan, tamam başarısız bir takımız ama o kadar değil :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 annem yüzünden yenildik. annem bi maç izlerken ben başlamadan bi yorum yapar. yeneriz veya yenilirz diye. yenilirler dedi. ve yenildik. kadın maç yorumcusu oldu izlerken şok oldum :). bizimkiler koşmuyo felan dyo. onlar ne güzel paslar çıkarıyo baksana diyo ben dedim sana yeniliriz diye dedi. hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 tello yalandı onu söyleyim hiç beğenmiyodum beğenmedimde bu oyuncuyu.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 porto 1 puan almış liverpool dan o kötü oldu , bu arada chelsea rosenborg u yenemedi ilginç oyun şu futbol :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Son 10dk daki oyunu yarım saat oynasalar bariz puan alırdık. İlla gol yiyince mi oynamak akıllarına geliyor anlamıyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar