toggie Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 oynanan tüm maçları bir başlıkta değerlendirelim istedim. herkes favorisini belirtsin. fenerbahce iyi basladı, besiktas da kendini biraz toparlayabilirse ikinci tura iki takımımızla birlikte cıkabiliriz bu sezon. dun ve bugun oynanan maclarda toplu sonuclar su sekilde. Rangers 2-1 Stuttgart Barcelona 3-0 Lyon Roma 2-0 Dynamo Kyiv Sporting 0-1 Man. United PSV 2-1 CSKA Moskva Fenerbahçe 1-0 Internazionale istatistikler Arsenal 3-0 Sevilla Slavia 2-1 Steaua Marseille 2-0 Beşiktaş istatistikler Porto 1-1 Liverpool Chelsea 1-1 Rosenborg Schalke 0-1 Valencia Real Madrid 2-1 Bremen Olympiacos 1-1 Lazio Milan 2-1 Benfica Shakhtar 2-0 Celtic bana göre bu sezon arsenal fırtınası esecek. real madrid'in de şampiyonlar ligindeki eski günlerine bu sezon dönebileceğini düşünüyorum. chelsea ve liverpool ise hayal kırıklıgı yaratabilir. gruplara genel bakış [ Mesaj 20 Eylül 2007, Perşembe - 00:17 tarihinde, toggie tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 lyon bitmiş ya hiç beklemiyordum , sneijder lı madrid favorim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 bayern bu sene cl olsaydı onlarda estirebilirdi, valla şu maçı izledikten sonra fbden de büyük bi supriz gelebilir sevilla kötü başlamış ama uefada yıllardır saldırıyo adamlar bişeler olabilir belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 fener çeyrek final oynicakmış gibi bi his var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 gruptan cıkarsak ki cıkmamamız için hiç bir sebep yok önümüz açık valla böle devam edersek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 bence bayern munich alır kupayı cok isterlerse.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 bayern alamaz malesef :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 bayern ile gs finalde insallah, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 mükemmel başladık. cska yı orda yenemememiz için hiç bi sebep göremiyorum ben. bu oyunun çeyreğiyle orda berabere kalabilirz? o bile yeter abi. helal olsun fenerime. bu arada ligde bişi beklemiyorum iddam yok. şamp ligi var bi tek bence. lige koyim ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 said: bayern ile gs finalde insallah eheh açtıgın başlık fazla genel oldu togi.:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 fizban ı dustugu durumdan toparlamak için şey ettim ama uefa yı da burda konusabiliriz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 eufa.com bile öve öve bitirememiş fenerbahçeyi. koşunca mücadele edince herşey mümkünmüş demekki. birde orda CSKA'yı yendikmi tamamdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Şöyle deplasmanlarda gollü beraberlikler aldık mı işimiz kolaylaşır. En çok Inter'den korkuyodum, onda da aldık içerde, bakalım dışarda nolcak. Her maç böyle oynarsak rahat çıkarız gruptan. BJK'nin de kendini toparlaması lazım. İlk maçtaki gibi oynarsa işi çok zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 sneijder ve Real diyorum,efsane kadro kurdular bu yıl olmasa bile önümüzdeki yıl şampiyon olur böyle oynamaya devam ederse.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 real alır bu sene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 cska yı yenmemiz lazım yenilirsek inter de yenerse filan herkes 3 puan olcak risk olcak.yenilmicez inter yenilicek bi şekilde öyle işimize gelir yine.psv yi kadıköyde yeneriz sanırım.çok önemli bu maç cska yı da yenersek çıkarız gibime geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 fenerin durumu biraz sakıncalı görüyorum. tıpa tıp bizim barcelonayı 3-0 yendiğimiz maç sonrası şu an herşey sonrasında nolduğunu hatırlatmama gerek yok heralde:D biraz daha ayakların yere basması gerekiyor. beşiktaşın ise fazla seçeneği kalmadı zaten. 2 maç üst üste kendi sahasında kişilikli oynaması gerekiyor ki bu da en büyük avantajı. yenilirse de adam gibi oynayıp yenilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 bu arada jose mourinhonun görevine son verilmş sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 İsrailli bir teknik adam gelmiş yerine. Adı Avam'dı sanırım da soyadını hatırlamıyorum. Ha bir de son verilmemiş istifa etmiş Mourinho. [ Mesaj 21 Eylül 2007, Cuma - 16:02 tarihinde, Holy tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 arsenal ,milan,barça kapışıcak gibi bu sene . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rLx Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 abi israellerinin hepsi ajandir. ingiltere nin gobeginde rus mafyasi ve israel ajanlari beraber dunyayi takip ediyor. Ben Haim bile ajan. Haim Revivo bile ajandi. Ulkeden gitti futbolu birakti adam. saka gibi geliyor olabilir soylediklerim ama yahudilerde ozel yerlere gelmis insanlar her zaman cesitli gorevlerle yukleniyor konu hakkinda fikri olanlar bilirler. Bilmeyenler de mesajima gulup gecsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Peki dımam..Bu mantıkla David Blatt'ta ajan O_o [ Mesaj 21 Eylül 2007, Cuma - 19:55 tarihinde, A-R-E-S tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 kendi baslıgımı uplıyım bari. Lyon 0-3 Rangers Stuttgart 0-2 Barcelona Man. United 1-0 Roma Dynamo Kyiv 1-2 Sporting CSKA Moskva 2-2 Fenerbahçe Internazionale 2-0 PSV Steaua 0-1 Arsenal Sevilla 4-2 Slavia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 rangers naapmis lyona vay vay vay ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Liverpool - Marseille: 0-1 Beşiktaş - Porto: 0-1 Valencia - Chelsea: 1-2 Rosenborg - Schalke: 0-2 Lazio - Real Madrid: 2-2 Bremen - Olympiacos: 1-3 Celtic - Milan: 2-1 Benfica - Shakhtar: 0-1 Lyon - Rangers: 0-3 Stuttgart - Barcelona: 0-2 Man. United - Roma: 1-0 Dynamo Kyiv - Sporting: 1-2 CSKA Moskva - Fenerbahçe: 2-2 Internazionale - PSV: 2-0 Steaua - Arsenal: 0-1 Sevilla - Slavia: 4-2 shaktar ve lucescu'ya helal olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar